Pažiūrėkit čia http://paukstis.lt/f...ewforum.php?f=7 . Tiesa, pardavime šiuo metu nimfų nėra, bet yra kitokie įdomūs paukšteliai . Arba pati pasiskelbkite
Ligotas paukštis ar ne - perkant tikrai matosi
Dėkui
Chriss , džiaugiuosi, kad visa šeima mylit gyvūnus! Nenorėjau įžeisti, tik atkreipti dėmesį, kad nimfos tikrai ilgai gyvena, o ir charakteriai ohoho kokie kartais būna, šeimininkas irgi stipri asmenybė turi būti dabar daug ką daryčiau kitaip, o tada - vaikas su geriausiais norais, bet be žinių, be interneto...gailiuosi, kad nežinojau to, ką dabar žinau...sėkmės jums įsigyjant plunksnuotąjį draugą ir laukiam pirmųjų įspūdžių
QUOTE(Rodnega @ 2014 04 14, 15:46)
Man irgi yra NE malonu, kai GYVAS sutvėrimas perkamas DOVANU, vaikui UŽSIGEIDUS . Kiek po to parduodama ir dovanojama tų dovanų, patikėkit, nei vienas ir ne du . Ir tai yra labai, labai skaudu . Paukštis, gyvenantis 15 metų, yra vertas didesnės atsakomybės
o kas cia tokio labai jau skaudaus?
Mes turim papuga, ne nimfa, tiesa, taip pat pirkta desimtmecio noru. Aisku, valymo/maitinimo darbus labai greitai teko perimti man (arba nuolat priminti).
Jei del kazkokiu priezasciu teks jos atsisakyt (kas labai realu,- tarkim, kraustysimes i kita, ne EU sali) - nemanau kad tas paukstis bus baisiai nuskriaustas,- padovanosim/parduosim i tokiu paciu papugu draugija, dideli (gal net lauko) voljera. Svarbiausia viska daryt su protu ir nepaleist vieniso paukscio mazam narvelyje per rankas.
O va atkalbinet vaiko nuo gyvuno laikymo motyvuojant tuo, kad 'tau atsibos', 'nenoresi tvarkyt narvelio',- tikrai nei pedagogiska, nei sveika. Paprasciausiai programuoji vaika vengti atsakomybes ir tinget
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 04 14, 18:28)
Chriss , džiaugiuosi, kad visa šeima mylit gyvūnus! Nenorėjau įžeisti, tik atkreipti dėmesį, kad nimfos tikrai ilgai gyvena, o ir charakteriai ohoho kokie kartais būna, šeimininkas irgi stipri asmenybė turi būti dabar daug ką daryčiau kitaip, o tada - vaikas su geriausiais norais, bet be žinių, be interneto...gailiuosi, kad nežinojau to, ką dabar žinau...sėkmės jums įsigyjant plunksnuotąjį draugą ir laukiam pirmųjų įspūdžių
Žinau, kad jos ilgaamžės. Kai buvau maža auginau ilgai banguotąją papūgėlę, bet tėvai matyt ne jauniklį buvo pirkę tai gal po kokių 6-7 metų pamirė.
Tikiuosi greit rasim kur įsigyti plunksnuotąjį draugą
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 04 14, 19:28)
O kaip norėčiau, kad tai būtų tiesa Kaip norėjau kartu nugyventi ilgai su savo gražuoliu, bet deja... Kažkaip būtent man nepasisekė Vieną išskrido, kitas susirgo Net pradedu bijoti kitą pirkti Gal mano aura kokia neigiama
QUOTE(Svetikas @ 2014 04 16, 21:31)
O kaip norėčiau, kad tai būtų tiesa Kaip norėjau kartu nugyventi ilgai su savo gražuoliu, bet deja... Kažkaip būtent man nepasisekė Vieną išskrido, kitas susirgo
Net pradedu bijoti kitą pirkti Gal mano aura kokia neigiama
Net pradedu bijoti kitą pirkti Gal mano aura kokia neigiama
Neliūdėkit kas lemta, tai lemta
Bet, sakoma, trečias kartas nemeluoja daugiau pasitikėjimo ir optimizmo. Ir lauksim parskrendant su nauju gražuoliu
Aš dviejų paukštelių netekau . Vienas staigiai krito o kitas žuvo, bet negaliu nuleisti rankų . Juk turi kada nors pasisekti
QUOTE(Rodnega @ 2014 04 16, 23:19)
Aš dviejų paukštelių netekau . Vienas staigiai krito o kitas žuvo, bet negaliu nuleisti rankų . Juk turi kada nors pasisekti
Žinau Ir žiauriai noriu kito nimfuko Bet vyras nelabai nori Labai skaudžiai jis sureagavo kai musiškis garžuolis mirė Nesitikėjau, kad bus jo tokia reakcija Tai laukia ilgas įkalbinėjimo kelias Turi man pasisekti
Mūsų šeimoje jau apsigyveno gražuolis berniukas Čikis ačiū mamite, kad pasitikėjo mumis ir pardavė savo papūgiuką gražuoliuko foto matosi kur mamite įdėjo, kad parduoda
QUOTE(chriss @ 2014 04 18, 08:31)
Mūsų šeimoje jau apsigyveno gražuolis berniukas Čikis ačiū mamite, kad pasitikėjo mumis ir pardavė savo papūgiuką gražuoliuko foto matosi kur mamite įdėjo, kad parduoda
tik saugokit,kad vaikai beisdykaudami netycia su durim neprivertu.as sito labiausiai bijau.