Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

Pažiūrėkit čia http://paukstis.lt/f...ewforum.php?f=7 . Tiesa, pardavime šiuo metu nimfų nėra, bet yra kitokie įdomūs paukšteliai . Arba pati pasiskelbkite
Ligotas paukštis ar ne - perkant tikrai matosi
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Chriss , džiaugiuosi, kad visa šeima mylit gyvūnus! Nenorėjau įžeisti, tik atkreipti dėmesį, kad nimfos tikrai ilgai gyvena, o ir charakteriai ohoho kokie kartais būna, šeimininkas irgi stipri asmenybė turi būti biggrin.gif dabar daug ką daryčiau kitaip, o tada - vaikas su geriausiais norais, bet be žinių, be interneto...gailiuosi, kad nežinojau to, ką dabar žinau...sėkmės jums įsigyjant plunksnuotąjį draugą 4u.gif ir laukiam pirmųjų įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 04 14, 15:46)
Man irgi yra NE malonu, kai GYVAS sutvėrimas perkamas DOVANU, vaikui UŽSIGEIDUS . Kiek po to parduodama ir dovanojama tų dovanų, patikėkit, nei vienas ir ne du . Ir tai yra labai, labai skaudu . Paukštis, gyvenantis 15 metų, yra vertas didesnės atsakomybės  mirksiukas.gif

o kas cia tokio labai jau skaudaus? g.gif
Mes turim papuga, ne nimfa, tiesa, taip pat pirkta desimtmecio noru. Aisku, valymo/maitinimo darbus labai greitai teko perimti man (arba nuolat priminti).
Jei del kazkokiu priezasciu teks jos atsisakyt (kas labai realu,- tarkim, kraustysimes i kita, ne EU sali) - nemanau kad tas paukstis bus baisiai nuskriaustas,- padovanosim/parduosim i tokiu paciu papugu draugija, dideli (gal net lauko) voljera. Svarbiausia viska daryt su protu ir nepaleist vieniso paukscio mazam narvelyje per rankas.

O va atkalbinet vaiko nuo gyvuno laikymo motyvuojant tuo, kad 'tau atsibos', 'nenoresi tvarkyt narvelio',- tikrai nei pedagogiska, nei sveika. Paprasciausiai programuoji vaika vengti atsakomybes ir tinget smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 14 balandžio 2014 - 19:01
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 04 14, 18:28)
Chriss , džiaugiuosi, kad visa šeima mylit gyvūnus! Nenorėjau įžeisti, tik atkreipti dėmesį, kad nimfos tikrai ilgai gyvena, o ir charakteriai ohoho kokie kartais būna, šeimininkas irgi stipri asmenybė turi būti  biggrin.gif dabar daug ką daryčiau kitaip, o tada - vaikas su geriausiais norais, bet be žinių, be interneto...gailiuosi, kad nežinojau to, ką dabar žinau...sėkmės jums įsigyjant plunksnuotąjį draugą 4u.gif ir laukiam pirmųjų įspūdžių  mirksiukas.gif

Žinau, kad jos ilgaamžės. Kai buvau maža auginau ilgai banguotąją papūgėlę, bet tėvai matyt ne jauniklį buvo pirkę tai gal po kokių 6-7 metų pamirė.
Tikiuosi greit rasim kur įsigyti plunksnuotąjį draugą smile.gif
Atsakyti

user posted image

Parduodu patineli su narveliu ir visais priedais.Taip jau susikloste. Kaina 100lt Vilnius per až
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 04 14, 19:28)
Chriss , džiaugiuosi, kad visa šeima mylit gyvūnus! Nenorėjau įžeisti, tik atkreipti dėmesį, kad nimfos tikrai ilgai gyvena, o ir charakteriai ohoho kokie kartais būna, šeimininkas irgi stipri asmenybė turi būti  biggrin.gif dabar daug ką daryčiau kitaip, o tada - vaikas su geriausiais norais, bet be žinių, be interneto...gailiuosi, kad nežinojau to, ką dabar žinau...sėkmės jums įsigyjant plunksnuotąjį draugą 4u.gif ir laukiam pirmųjų įspūdžių  mirksiukas.gif
O kaip norėčiau, kad tai būtų tiesa verysad.gif Kaip norėjau kartu nugyventi ilgai su savo gražuoliu, bet deja... verysad.gif Kažkaip būtent man nepasisekė verysad.gif Vieną išskrido, kitas susirgo verysad.gif
Net pradedu bijoti kitą pirkti unsure.gif Gal mano aura kokia neigiama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2014 04 16, 21:31)
O kaip norėčiau, kad tai būtų tiesa verysad.gif Kaip norėjau kartu nugyventi ilgai su savo gražuoliu, bet deja... verysad.gif  Kažkaip būtent man nepasisekė verysad.gif Vieną išskrido, kitas susirgo verysad.gif
Net pradedu bijoti kitą pirkti unsure.gif Gal mano aura kokia neigiama doh.gif

Neliūdėkit 4u.gif kas lemta, tai lemta verysad.gif
Bet, sakoma, trečias kartas nemeluoja mirksiukas.gif daugiau pasitikėjimo ir optimizmo. Ir lauksim parskrendant su nauju gražuoliu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš dviejų paukštelių netekau . Vienas staigiai krito o kitas žuvo, bet negaliu nuleisti rankų . Juk turi kada nors pasisekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 04 16, 23:19)
Aš dviejų paukštelių netekau . Vienas staigiai krito o kitas žuvo, bet negaliu nuleisti rankų . Juk turi kada nors pasisekti  mirksiukas.gif
Žinau blush2.gif Ir žiauriai noriu kito nimfuko wub.gif Bet vyras nelabai nori verysad.gif Labai skaudžiai jis sureagavo kai musiškis garžuolis mirė verysad.gif Nesitikėjau, kad bus jo tokia reakcija cool.gif

Tai laukia ilgas įkalbinėjimo kelias cool.gif Turi man pasisekti biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoje jau apsigyveno gražuolis berniukas Čikis smile.gif ačiū mamite, kad pasitikėjo mumis ir pardavė savo papūgiuką 4u.gif gražuoliuko foto matosi kur mamite įdėjo, kad parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2014 04 18, 08:31)
Mūsų šeimoje jau apsigyveno gražuolis berniukas Čikis  smile.gif ačiū mamite, kad pasitikėjo mumis ir pardavė savo papūgiuką  4u.gif gražuoliuko foto matosi kur mamite įdėjo, kad parduoda  smile.gif

thumbup.gif tik saugokit,kad vaikai beisdykaudami netycia su durim neprivertu.as sito labiausiai bijau.
Atsakyti