Vienas pasimatymas jumi neišgelbės . O ir netgi ilgalaikės poros ne visada gerai sutaria ir susilaukia vados . Be to, gali būti, kad vada teks išmaitinti jums - ne baisu?
Mes ieskom nimfos patinelio jauniklio pirkti
Labai mylesim
Labai mylesim
Sveiki,
užsukau į jūsų temą pasiteirauti, gal kas parduoda nimfos papūgėlę su narveliu labiausiai tiktų iš Kauno, Vilniaus, nes patys Elektrėnuose esam.
Jei turit ką pasiūlyt, parašykit į až sūnelis labai nori
užsukau į jūsų temą pasiteirauti, gal kas parduoda nimfos papūgėlę su narveliu labiausiai tiktų iš Kauno, Vilniaus, nes patys Elektrėnuose esam.
Jei turit ką pasiūlyt, parašykit į až sūnelis labai nori
Nepykit, bet.. Kas bus kai nimfa šiukšlins, triukšmaus , kandžiosis ir kai noras sunelio baigsis?
Aš gavau nimfą baigusi su pagyrimu 8 klases ir su ta nimfa atšvenčiau savo santuokos 5-metį
Visko buvo: nuostabių akimirkų, ausis ir nervus draskančių riksmų...čia ne vienadienis žaislas, o paukštis su labai stipriu charakteriu ir asmenybe, niekada nepirkčiau jo vaikui. Mano dukra panašaus amžiaus nori paukštelio, tai susitarėm, kad metus laiko palauks, jei noras neišgaruos, pirksim ne papūgą, o žvirblinių šeimos paukštelį:kanarėles ar amadinus...svajojam apie guldo amadinus, o kaip bus, matysim...
Jei pirksit, tai ne vaikui, bet sau, savo šeimai, pirkit
Visko buvo: nuostabių akimirkų, ausis ir nervus draskančių riksmų...čia ne vienadienis žaislas, o paukštis su labai stipriu charakteriu ir asmenybe, niekada nepirkčiau jo vaikui. Mano dukra panašaus amžiaus nori paukštelio, tai susitarėm, kad metus laiko palauks, jei noras neišgaruos, pirksim ne papūgą, o žvirblinių šeimos paukštelį:kanarėles ar amadinus...svajojam apie guldo amadinus, o kaip bus, matysim...
Jei pirksit, tai ne vaikui, bet sau, savo šeimai, pirkit
QUOTE(Rodnega @ 2014 04 14, 15:50)
Nepykit, bet.. Kas bus kai nimfa šiukšlins, triukšmaus , kandžiosis ir kai noras sunelio baigsis?
O ką jūs galvojat?! Kad paimsiu ir išmesiu ?!
Nesu toks žmogus, bet jei čia taip nusiteikę tai teks kitur ieškotis.
Labai "malonu" buvo paklaust šioj temoj
Man irgi yra NE malonu, kai GYVAS sutvėrimas perkamas DOVANU, vaikui UŽSIGEIDUS . Kiek po to parduodama ir dovanojama tų dovanų, patikėkit, nei vienas ir ne du . Ir tai yra labai, labai skaudu . Paukštis, gyvenantis 15 metų, yra vertas didesnės atsakomybės
Pas mane sėkmingai gyvena katytė ir žuvis dovanota sūnui gimtadienio proga jau ne vieni metai. Visi augintiniai yra mylimi visų šeimos narių, tad ir papūga nebūtų išimtis, nes vyras ir žinoma aš pati pritariu kad ją laikytume.
Bet gana tų moralizavimų, paieškosiu kitur kur nusipirkti, nes čia tik prieštaravimai rašomi
Bet gana tų moralizavimų, paieškosiu kitur kur nusipirkti, nes čia tik prieštaravimai rašomi
Čia ne prieštaravimai, bet atsakingas požiūris . Niekas nieko blogo jums nei linki nei nori . Atvirkščiai , jus kreipiatės į augintojus , kurie užsiima šiais paukšteliais. Tai gi, logiška, kad pradžiai jums yra siūloma ne lėkti stačia galva pirkti paukščio vaikui užsigeidus, bet viską labai gerai apgalvoti , kad po to ne kentėtu nei paukštis nei jus . Tai gi nematau priežasčių , dėl ko reiktu įsižeisti
Čia jau ilgai galvotas žingsnis ir tikrai priimtas atsakingai viską apgalvojus ir kas prižiūrės, maitins, valys kai būsim kelionėse ar šiaip kur. Todėl ir norėjau čia kreiptis gal kas ką pasiūlys, nes per skelbimus nežinau ar patikima pirkt, ar nebus ligotos.