[quote=Vavė,2011 12 30, 19:17]
Šian sudėjo antrąjį kiaušinį. Jetus, kaip man jos gaila
pati pikta, saugo tą kiaušinį. O palikt nėra prasmės, tuščias. Įdomu, kiek dar ji dės juos laiko, kada praeis tas laikas?
zinoma kiausinukas tuscias,o kiek des kiausinuku niekas nagali nuspeti,vienos pateles deda viena deti t.y. 5-6 kiausinukai ,tada buna ramu,kitos deda kitas detis,galima leisti tupeti ant kiausinuku ,po 20 dienu ismesti juos ,bet vel gi nezinia ar ji po savaites vel nedes
,o tokie beverciai tupejimai alina pauksti,nes perejimo procese dalyvauja ir patinas tuo metu patele pasimankstina palesa,o vienisa tupi viena nera kam jos pakeisti ,tai ji taip silpsta
mano vienisa patele dejo su 10 dienu pertraukomis 3 menesius,trumpinau diena,nedaviau maisto su baltymais ,leidau tupeti tas 20 dienu ,niekas nepadejo ,dejo kiausinukus kaip vista,o patinelio jei neleidau nes ji vaikuciu neaugino,tupedavo kol visi issirita ir tada neidavo i inkileli
,tada as juos augindavau maitindavau ,ja laikiau laisveje i narveli eidavo pamiegoti ir palesti , buvo mano drauge ,tupedavo ant peties ,abi vagyti darydavom,bet kiausinuku dejimas ja visiskai nualino ir ji susirgo ,pradejo ciaudeti ir dusti,nusilpusi organizma kazkokia bacila uzpuole ,diagnoze manes nedomino,norejau tik kad ji pasveiktu ,girdziau vitaminus antibiotiku du kursus,taip prasikankinom puse metu ,bet ji neisgyveno ,rugsejo menesi bekasant galvyte mano rankose ji uzgeso
,ji buvo pirmoji mano nimfa ir buvome labai priprate prie jos,tai netekom seimos nario
,