Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

QUOTE(Vavė @ 2011 12 30, 20:17)
Šian sudėjo antrąjį kiaušinį. Jetus, kaip man jos gaila unsure.gif  verysad.gif pati pikta, saugo tą kiaušinį. O palikt nėra prasmės, tuščias. Įdomu, kiek dar ji dės juos laiko, kada praeis tas laikas? g.gif
O iš kokio jūs miesto? Gal jums savo berniuką paskolinti, kad nurimtų. Maniškis irgi vis nuo veidrodžio neatsitraukia. Sakau gal morčius lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano patinėlis labai agresyvus pasidarė. Aš kadangi į narvą lendu, tai mosikuoja man virš galvos sparnais, atseit veja lauk. Jau kaip nelaukiu aš tų kiaušinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2011 12 30, 22:19)
O iš kokio jūs miesto? Gal jums savo berniuką paskolinti, kad nurimtų. Maniškis irgi vis nuo veidrodžio neatsitraukia. Sakau gal morčius lotuliukas.gif

Iš Molėtų, mes ir visaip galvojam, veist nenorim, nes jei nupirktume patiną, tai perėtų, bet neaišku kiek ilgai ar išbūtų ir ar išaugintų jie patys, o tada tektų man juos penėt, doh.gif doh.gif o prileist trumpam laikui, tai pridės kiaušinių, tai gaila bus išmest unsure.gif , o viena ji nesusitvarkys, kas ją šers, nes man atrodo, kad patinas tą atlieka.
QUOTE(Mililė @ 2011 12 30, 22:34)
Mano patinėlis labai agresyvus pasidarė. Aš kadangi į narvą lendu, tai mosikuoja man virš galvos sparnais, atseit veja lauk. Jau kaip nelaukiu aš tų kiaušinių doh.gif

tai turbūt, kad atėjo laikas poruotis, bet juk kiaušinių patinai nededa g.gif
Atsakyti
[quote=Vavė,2011 12 30, 19:17]
Šian sudėjo antrąjį kiaušinį. Jetus, kaip man jos gaila unsure.gif verysad.gif pati pikta, saugo tą kiaušinį. O palikt nėra prasmės, tuščias. Įdomu, kiek dar ji dės juos laiko, kada praeis tas laikas? g.gif

zinoma kiausinukas tuscias,o kiek des kiausinuku niekas nagali nuspeti,vienos pateles deda viena deti t.y. 5-6 kiausinukai ,tada buna ramu,kitos deda kitas detis,galima leisti tupeti ant kiausinuku ,po 20 dienu ismesti juos ,bet vel gi nezinia ar ji po savaites vel nedes g.gif ,o tokie beverciai tupejimai alina pauksti,nes perejimo procese dalyvauja ir patinas tuo metu patele pasimankstina palesa,o vienisa tupi viena nera kam jos pakeisti ,tai ji taip silpsta verysad.gif
mano vienisa patele dejo su 10 dienu pertraukomis 3 menesius,trumpinau diena,nedaviau maisto su baltymais ,leidau tupeti tas 20 dienu ,niekas nepadejo ,dejo kiausinukus kaip vista,o patinelio jei neleidau nes ji vaikuciu neaugino,tupedavo kol visi issirita ir tada neidavo i inkileli doh.gif ,tada as juos augindavau maitindavau ,ja laikiau laisveje i narveli eidavo pamiegoti ir palesti , buvo mano drauge ,tupedavo ant peties ,abi vagyti darydavom,bet kiausinuku dejimas ja visiskai nualino ir ji susirgo ,pradejo ciaudeti ir dusti,nusilpusi organizma kazkokia bacila uzpuole ,diagnoze manes nedomino,norejau tik kad ji pasveiktu ,girdziau vitaminus antibiotiku du kursus,taip prasikankinom puse metu ,bet ji neisgyveno ,rugsejo menesi bekasant galvyte mano rankose ji uzgeso cry.gif ,ji buvo pirmoji mano nimfa ir buvome labai priprate prie jos,tai netekom seimos nario doh.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Vavė @ 2011 12 30, 23:09)

tai turbūt, kad atėjo laikas poruotis, bet juk kiaušinių patinai nededa g.gif

tai pas mane pora, tik agresyvumu patinas pasižymi, patelė kaip ir rami. Patinėlis serenadas plėšia nuo ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 12 31, 10:33)
tai pas mane pora, tik agresyvumu patinas pasižymi, patelė kaip ir rami. Patinėlis serenadas plėšia nuo ryto smile.gif

jis jau planuoja seimos pagausejima,todel ir agresyvus ax.gif
pas mane irgi patinukas pirmas issiduodavo kad laukciau siurprizo is ju,o as visai nenoriu tos seimos pagausejimo,zinoma smagu stebeti tuos mazus stebukliukus kaip jie auga kaip keiciasi,bet kad paskui kai uzauga nera kur ju deti verysad.gif
Atsakyti
[quote=grazina37,2011 12 31, 09:21]
[quote=Vavė,2011 12 30, 19:17]
Šian sudėjo antrąjį kiaušinį. Jetus, kaip man jos gaila unsure.gif verysad.gif pati pikta, saugo tą kiaušinį. O palikt nėra prasmės, tuščias. Įdomu, kiek dar ji dės juos laiko, kada praeis tas laikas? g.gif

mano vienisa patele dejo su 10 dienu pertraukomis 3 menesius,trumpinau diena,nedaviau maisto su baltymais ,leidau tupeti tas 20 dienu ,niekas nepadejo ,dejo kiausinukus kaip vista,o patinelio jei neleidau nes ji vaikuciu neaugino,tupedavo kol visi issirita ir tada neidavo i inkileli doh.gif ,tada as juos augindavau maitindavau ,ja laikiau laisveje i narveli eidavo pamiegoti ir palesti , buvo mano drauge ,tupedavo ant peties ,abi vagyti darydavom,bet kiausinuku
[/quote]
doh.gif doh.gif dėl draugiškumo, tai rankinukė ji pas mus, ant peties sėdi ir galvą kiša, kad glostytume.

[quote=Mililė,2011 12 31, 11:33]
[/quote]
aaa.
Atsakyti
Help!

Man atrodo, kad mūsu nimfutė serga, viduriuoja, tą siejau su jos "morčiumi",( nežinau kaip tai pavadint pas paukščius,) sparnai tokie paskleisti ir nuleisti, ir siejau su perėjimu, bet dabar tai sieju su su liga, kokių vaistukų prašyt? Nes nelabai pasitikiu mūsų veterinarijos vaistininke.

Smectos daviau, narvelį apklojau, kad šilčiau būtų. Smectos atrą kart jau nelabai norėjo, tai jei bus pikta, tai tikrai nebepaimsiu į rankas. unsure.gif unsure.gif
Greičiau rytojus, tai gal vaistukų kokių, nors jokių tyrimų padaryt pas mus nėra. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavė: 01 sausio 2012 - 18:08
Duokit ramūnėlių arbatos, vandenį su gliukozę - be priedų , į lesalą įberkite angliuko ir kmynų , paukštuką šildykit po lempa , stebėkit savijautą . Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavė @ 2012 01 01, 17:46)
Help!

Man atrodo, kad mūsu nimfutė serga, viduriuoja, tą siejau su jos "morčiumi",( nežinau kaip tai pavadint pas paukščius,) sparnai tokie paskleisti ir nuleisti, ir siejau su perėjimu, bet dabar tai sieju su su liga, kokių vaistukų prašyt? Nes nelabai pasitikiu mūsų veterinarijos vaistininke.

Smectos daviau, narvelį apklojau, kad šilčiau būtų. Smectos atrą kart jau nelabai norėjo, tai jei bus pikta, tai tikrai nebepaimsiu į rankas. unsure.gif  unsure.gif
Greičiau rytojus, tai gal vaistukų kokių, nors jokių tyrimų padaryt pas mus nėra. unsure.gif  unsure.gif

kai patele deda kiausinukus viduriai buna skystoki ir gausus,ir sparniukus laiko nuleistus,kai padeda kiausinuka tada vel elgiasi normaliai,bet zinoma tau geriau matosi ar tai negalavimas,nuo viduriavimo dar labai gerai ryziai zinoma jei ji megsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 01 01, 19:40)
Duokit ramūnėlių arbatos, vandenį su gliukozę - be priedų , į lesalą įberkite angliuko ir kmynų , paukštuką šildykit po lempa , stebėkit savijautą . Linkiu greičiau pasveikti  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
O gliukozės čia tabletės? Nelabai žinau, nes nenaudojusi. Kmynai suberti, arbata aušta, narvas apšiltintas. Ryt angliukas, gliukozė nupirkt. O vaistų nereikia? Ar užteks angliuko?
Man viską sumaišė tas laikas, kai ji perėt kiaušinius pradėjo. Jos tokie sparniukai paleisti žemyn, prieš uodegos plunksnos pašiauštos, bet tą jos pozą nurašiau perėjimui. Tikiuosi dar nepavėlavom ir viskas bus gerai. Dabar smectą tai dažnai duodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavė: 01 sausio 2012 - 19:34
Taip . Tabletė . Susmulkinkit iki miltukų pavidalo ir padarykit nesaldų tirpalą .Nors būna ir miltelių pavidale . Jei paukštis negeria, teks girdyti per prievartą
Čia tokia pirmine pagalba . Simptomams nepraėjus, teks kreiptis pas veterinarą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 01 sausio 2012 - 20:38