O maniške tik " Pūga Papūga" ir kai nuotaikos yra
Sveikos, gal kuri nimfų mylėtojų norėtų priglausti mano porelę? Dovanojam su narvu, inkilu. Porelei apie 6-7metus. Patelė geltona, patinėlis pilkas.
Taip gavosi kad vienam šeimos nariui labai padidėjo jautrumas ant pukų, o mūsų gražuolės jų primėto nemažai, negalim rizikuoti žmogaus sveikata ir ieškom naujų namų. Esam iš Vilniaus.
Taip gavosi kad vienam šeimos nariui labai padidėjo jautrumas ant pukų, o mūsų gražuolės jų primėto nemažai, negalim rizikuoti žmogaus sveikata ir ieškom naujų namų. Esam iš Vilniaus.
QUOTE(Reeeeee @ 2013 04 18, 17:24)
Sveikos, gal kuri nimfų mylėtojų norėtų priglausti mano porelę? Dovanojam su narvu, inkilu. Porelei apie 6-7metus. Patelė geltona, patinėlis pilkas.
NORIME MES JU!!!! TIKRAI GERAI BUS PRIZIURETI!!!
QUOTE(Reeeeee @ 2013 04 18, 16:24)
Ir mes mielai priglaustume šią porelę
Porelė iškeliavo pas marijcik : ]
QUOTE(Reeeeee @ 2013 04 22, 20:50)
Porelė iškeliavo pas marijcik : ]
taip, taip
uz menesiuko bus perkelti i dideli narva pas kita porele
Dekui ir sekmes jums!
Mrijcik jum ant sąžinės kaba, http://www.paukstis.....php?f=7&t=8344
Neduokit Dieve mano papūgos čia.
Ir ką jūs man sakot kad čia jūsų senos?
Kai dabar sakot kad perkelsit pas kitą porelę, kurią pardavinėjat?
Neduokit Dieve mano papūgos čia.
Ir ką jūs man sakot kad čia jūsų senos?
Kai dabar sakot kad perkelsit pas kitą porelę, kurią pardavinėjat?
Nu bet įdomiai čia gaunasi - žmogus pasiima svetimas dovanojamas papūgėles, o saviškes parduoda? Nekaip kvepia čia....
QUOTE(audiga @ 2013 04 23, 21:18)
Nu bet įdomiai čia gaunasi - žmogus pasiima svetimas dovanojamas papūgėles, o saviškes parduoda? Nekaip kvepia čia....
Nieks nieko neparduoda!!!! Ivyko nesamoningas nesusipratimas, ir seimyninkei viskas buvo paaiskinta. Papugos sveikos sedi sau narve, pratinasi prie nauju seimyninku ir burio kitu pauksciu...
Bukite ramios....
O pas mus krikstynos.Rudeni du kartus perejusios ir neisperejusios papugos pailsejo Vel pakabinome inkila,uz keliu dienu padejo kiausinukus,o siandien akies krasteliu paziurejau,kad vienas kiausinukas jau perskiles ir kazkas salia,kai sujudejo,supratau kad nauja gyvybe
Tikiuosi uzaugsime sveiki ir druti.Gal kas turite kokiu patarimu seiminkams.
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 27, 21:10)
O pas mus krikstynos.Rudeni du kartus perejusios ir neisperejusios papugos pailsejo Vel pakabinome inkila,uz keliu dienu padejo kiausinukus,o siandien akies krasteliu paziurejau,kad vienas kiausinukas jau perskiles ir kazkas salia,kai sujudejo,supratau kad nauja gyvybe
maitinkite virtu kiausiniu,virtomis kruopomis,butinai daiginuku,lauke pradejo augti pienes,butinai ju parneskit gaus daug vitaminu,inkila valykit kai maziausiam pauksciukui bus 10 dienu,sekmes ir daug kantrybes