QUOTE(Edmė @ 2012 11 09, 20:34)
Pakonultuokit, kas galit, dėl nimfos maitinimo. Man klausimas ar normuotai kažkiek lesalo duoti, kad išlestų ir , kai bus tuščia vėl įpilti. Ar įpilti, kad visą laiką turėtų lesalo. Na, aš ryte pakeičiu seno likučius nauju, išeinu į darbą, dar ir vakare jo būna. Ryte vėl pakeičiu. Man ji atrodo antra diena apsnūdus. Gal persilesa?Nelesa ji man nei obuolio, nei morkos. Įdedu vis naujo, gal kada pabandys ir les. Ką galėčiau daugiau duoti lesti apart to lesalo? Smėlio ir kreidos įdėjus.
Turim mes ją pusantros savaitės. Pasidarė ramesnė. Šiandien išleidau pirmą kartą paskraidyti po kambarį. Pati neišėjo iš narvelio, tai nukėliau viršų, po to pati išskrido. Visai šauniai pasiskraidė. Nesiblaškė. Po poros valandų nutūpė ant radiatoriaus, kai apsnūdo, paėmiau su ranka (su pirštine) ir įdėjau į narvelį. per daug neprieštaravo dėl to, bet į pirštą įsikrto.
Turim mes ją pusantros savaitės. Pasidarė ramesnė. Šiandien išleidau pirmą kartą paskraidyti po kambarį. Pati neišėjo iš narvelio, tai nukėliau viršų, po to pati išskrido. Visai šauniai pasiskraidė. Nesiblaškė. Po poros valandų nutūpė ant radiatoriaus, kai apsnūdo, paėmiau su ranka (su pirštine) ir įdėjau į narvelį. per daug neprieštaravo dėl to, bet į pirštą įsikrto.
mano nimfos irgi nedaug ka lesa ka idedu, is tu misiniu kur perku is parduotuves tai isrenka kai kurias kruopas o kitu nelesa, puse gero lesalo turiu ismest ir det naujo. is vaisiu ir darzoviu irgi nieko nemegsta, tik obuoli. vasara kai turiu braskiu duodu,jas labai megsta, dar batona lesa , kiausini ir ryzius . Bandziau duot daigintu kruopu tai net i ta puse neziuri patinelis tai dar megsta jogurta, kai nusiperku be jokiu priedu tai duodu ir jam, bet patele neima kazkodel