Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

QUOTE(Edmė @ 2012 11 09, 20:34)
Pakonultuokit, kas galit, dėl nimfos maitinimo. Man klausimas ar normuotai kažkiek lesalo duoti, kad išlestų ir , kai bus tuščia vėl įpilti. Ar įpilti, kad visą laiką turėtų lesalo. Na, aš ryte pakeičiu seno likučius nauju, išeinu į darbą, dar ir vakare jo būna. Ryte vėl pakeičiu. Man ji atrodo antra diena apsnūdus. Gal persilesa?Nelesa ji man nei obuolio, nei morkos. Įdedu vis naujo, gal kada pabandys ir les. Ką galėčiau daugiau duoti lesti apart to lesalo? Smėlio ir kreidos įdėjus.
Turim mes ją pusantros savaitės. Pasidarė ramesnė. Šiandien išleidau pirmą kartą paskraidyti po kambarį. Pati neišėjo iš narvelio, tai nukėliau viršų, po to pati išskrido. Visai šauniai pasiskraidė. Nesiblaškė. Po poros valandų nutūpė ant radiatoriaus, kai apsnūdo, paėmiau su ranka (su pirštine) ir įdėjau į narvelį. per daug neprieštaravo dėl to, bet į pirštą įsikrto.

mano nimfos irgi nedaug ka lesa ka idedu, is tu misiniu kur perku is parduotuves tai isrenka kai kurias kruopas o kitu nelesa, puse gero lesalo turiu ismest ir det naujo. is vaisiu ir darzoviu irgi nieko nemegsta, tik obuoli. vasara kai turiu braskiu duodu,jas labai megsta, dar batona lesa , kiausini ir ryzius . Bandziau duot daigintu kruopu tai net i ta puse neziuri biggrin.gif patinelis tai dar megsta jogurta, kai nusiperku be jokiu priedu tai duodu ir jam, bet patele neima kazkodel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 09 lapkričio 2012 - 19:56
QUOTE(Gabriell'e @ 2012 11 09, 20:53)
mano nimfos irgi nedaug ka lesa ka idedu, is tu misiniu kur perku is parduotuves tai isrenka kai kurias kruopas o kitu nelesa, puse gero lesalo turiu ismest ir det naujo. is vaisiu ir darzoviu irgi nieko nemegsta, tik obuoli. vasara kai turiu braskiu duodu,jas labai megsta, dar batona lesa , kiausini  ir ryzius . Bandziau duot daigintu kruopu tai net i ta puse neziuri biggrin.gif patinelis tai dar megsta jogurta, kai nusiperku be jokiu priedu tai duodu ir jam, bet patele neima kazkodel

O tie visokie daiginti daigai iš parduotuvės tinka? Paukštyje.lt paskaitinėjau, tai supratau mišiniai yra specialūs ir pačiam daiginti galima.
Atsakyti
Gal kas siauliuose pasiulysit jauna Nimfuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kondr @ 2012 11 12, 18:03)
Gal kas siauliuose pasiulysit jauna Nimfuka  4u.gif

Pabandyk šio veisėjo pasiteiraut: http://www.paukstis....php?f=32&t=8104 (nurodytas tel.). Kaip suprantu, jis beveik nuolat turi jaunų banguotukų ir nimfų pardavimui.
Atsakyti
PARDUODU 7 mėn. nimfos patinuką ir 5 mėn. nimfos patelę.
Marijampolė

Detalesnė informacija tel. 862510816 (galima ir SMS siųsti)
Atsakyti
Kažkaip ramu šioje temoje. Aš pasigirsiu-nimfiukas pas mus jau du mėnesius gyvena. Maždaug po savaitės išleidom skraidyti po kambarį. Kokius 3 kartus pagavau, o paskui pradėjo pats sugrįžti į narvelį. Kai būnam namuose, dabar beveik visada paleistą laikom. O ir čiulbėti jau pradėjo. Prie rankų dar neprisileidžia, baugštokas. Bėda, kad daugiau nieko nebando lesti, tik sausą lesalą.
Atsakyti
Sveiki,

Gal turite parduoti nimfos jauniklių? smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 02 18, 09:13-->
QUOTE(Mantėsmile.gif @ 2013 02 18, 09:13)
Sveiki,

Gal turite parduoti nimfos jauniklių? smile.gif

as turiu,bet jie praejusios vasaros vados apie 9 menesiu
Atsakyti
Sveikos paukščiukų mylėtojos,

Atėjau pranešti liūdnos žinios. Mano mylimas paukščiukas, Nikutis, iškeliavo į paukščiukų rojų (nuotrauka mano gražuoliuko yra pirmam puslapyje) cray.gif cry.gif

Tikrai nesitikėjau, kad teks taip greitai atsisveikinti ir buvau pripirkus lesalo, o dabar gaila išmest. Beveik du kg liko.
Turiu tokį user posted image
Jie po kg. Vienas maišelis nepradarytas, o kitas vos vos nuvalgytas unsure.gif
Gal kas norėtų?
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2013 03 22, 21:08)
Sveikos paukščiukų mylėtojos,

Atėjau pranešti liūdnos žinios. Mano mylimas paukščiukas, Nikutis, iškeliavo į paukščiukų rojų (nuotrauka mano gražuoliuko yra pirmam puslapyje) cray.gif cry.gif

Tikrai nesitikėjau, kad teks taip greitai atsisveikinti ir buvau pripirkus lesalo, o dabar gaila išmest. Beveik du kg liko.
Turiu tokį user posted image
Jie po kg. Vienas maišelis nepradarytas, o kitas vos vos nuvalgytas unsure.gif
Gal kas norėtų?

Labas, ech kaip liudna, gaila paukstuko, o kas jusiskiui nutiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2013 03 25, 17:51)
Labas, ech kaip liudna, gaila paukstuko, o kas jusiskiui nutiko? verysad.gif
Nesužiūrėjau, kažko matyt bus apsinuodijęs, nes vėmė, viduriavo, o po apsilankymo pas veterinarą (suleido du ukolus) nugaišo. Per vėlai pastebėjau, kad reikėjo jam pagalbos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2013 03 25, 21:26)
Nesužiūrėjau, kažko matyt bus apsinuodijęs, nes vėmė, viduriavo, o po apsilankymo pas veterinarą (suleido du ukolus) nugaišo. Per vėlai pastebėjau, kad reikėjo jam pagalbos cray.gif

liudna, skaiciau paukstis.lt info, kad pauksciai slepia savo ligas... neketinat isigyt narveliui naujo seimininko? smile.gif
Atsakyti