Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

Sveikos, blush2.gif norejau paklausti ar duodat savo papugams kokiu vaisiu ir darzoviu? Maniskis Jokiu nenori valgyti, tik karats moliuga doh.gif .
Atsakyti
Labas jungiuosi ir as i jusu buri,nimfuke turiu jau metai su trupuciu,pradejo deti kiausinukus bet buvo be patinuko,tai nupirkau patineli tokio pat amziaus,tai va dabar vel pasidejo 2kiausinelius ir tupi bet neturim inkilo,tai susidejo ant narvo dugno.Gal galit patarti ka man dabar daryti pirkti inkila ir ten perkelti kiausinukus ar kaip?Tikiuosi supratot ko norejau paklausti
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2012 10 08, 11:05)
Gal žinot, gal kas norėtų nimfukų? Vieno jau nebeturim, o auginti visus 5 mums yra daugoka.  4u.gif

Siauliu mieste zinau norinti zmogeliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2012 11 06, 11:25)
Labas jungiuosi ir as i jusu buri,nimfuke turiu jau metai su trupuciu,pradejo deti kiausinukus bet buvo be patinuko,tai nupirkau patineli tokio pat amziaus,tai va dabar vel pasidejo 2kiausinelius ir tupi bet neturim inkilo,tai susidejo ant narvo dugno.Gal galit patarti ka man dabar daryti pirkti inkila ir ten perkelti kiausinukus ar kaip?Tikiuosi supratot ko norejau paklausti

inkiliukas butinas,bet dabar nera geras laikas perejimui,palaukit iki pavasario,nes tiek tevams tiek vaikams reikalinga pilnaverte mityba su vitaminais,na nebent jie nera isrankus ir lesa darzoves vaisius ir daiginukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2012 11 06, 11:25)

Jei be patinuko buvo, tai tie kiaušinukai bus tušti, neišsiperės niekas, jei atsiradus patinukui "pasiplunksnavo" hihihi.gif ir padėjo kiaušinukus, juos turėtų išperėti.
Manau lįsti prie kiaušinukų nereiktų, jei tupi ant jų, išperės ir ten, kur padėjo smile.gif

QUOTE(kondr @ 2012 11 06, 19:04)
Siauliu mieste zinau norinti zmogeliuka  4u.gif

Vakar dar du išlydėjau, beliko vienas, tik vaikai neleidžia jo niekam duoti biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras ,mergaites.
Atsiprasau ,kad taip i jusu bureli su klausimu blush2.gif .Turiu nimfa jau 10 metu ir pries menesi pastebejau kad jis viduriuoja .Galvojau ispradziu ,kad praeis,o paskui ziuriu kad ne velnio.Gal zinote ka tokiu atveju galma jam duoti valgyti?Arba gal isvis ka tokiu atveju daryti?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 11 08, 00:22)
labas vakaras ,mergaites.
Atsiprasau ,kad taip i jusu bureli su klausimu  blush2.gif .Turiu nimfa jau 10 metu ir pries menesi pastebejau kad jis viduriuoja .Galvojau ispradziu ,kad praeis,o paskui ziuriu kad ne velnio.Gal zinote ka tokiu atveju galma jam duoti valgyti?Arba  gal isvis ka tokiu atveju daryti?Aciu.

as kai pamatau kad viduriuoja tai angliuka duodu, yra kikioj pirkt tokiuose nedideliuose pakeliuose, bet kai neturiu tai duodu ta kur mes vartojam , patrupinu ir pabarstau.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Nesuprantu kodėl manoji nimfutė nenori išskristi iš narvelio g.gif biggrin.gif
Namie pas mus gal kokį mėnesiuką,3 savaitėms buvome palikę ramybėje tik vakarais pabendraudavome atsargiai.
Ant rankų dar irgi nepaėmiau biggrin.gif atidarau narvelio dureles ir jos gali atidarytos išbūti visą vakarą ir nieko g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2012 11 07, 13:32)
Jei be patinuko buvo, tai tie kiaušinukai bus tušti, neišsiperės niekas, jei atsiradus patinukui "pasiplunksnavo" hihihi.gif ir padėjo kiaušinukus, juos turėtų išperėti.
Manau lįsti prie kiaušinukų nereiktų, jei tupi ant jų, išperės ir ten, kur padėjo smile.gif
Vakar dar du išlydėjau, beliko vienas, tik vaikai neleidžia jo niekam duoti biggrin.gif

nimfos tikrai ant dugno neisperes,reikia kabinti inkiliuka ir sudeti kiausinukus ,jei si karta neperes,tai bent zinos kad turi savo nameli kur reikia deti kiausinukus blush2.gif
jei kas norite turiu du pauksciukus pardavimui blush2.gif
Atsakyti
O mano nimfukės jau 33 dienos tupinėja ant kiausiniu.Iš pradžių nesąžiningai tupėjo,tai matyt sušaldė kiaušinukus.Taip gaila išimti,bet jau per ilgai.Mes jau laukėm sėimynos padidėjimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 11 08, 11:08)
O mano nimfukės jau 33 dienos tupinėja ant kiausiniu.Iš pradžių nesąžiningai tupėjo,tai matyt sušaldė kiaušinukus.Taip gaila išimti,bet jau per ilgai.Mes jau laukėm sėimynos padidėjimo. g.gif

Meskit kiausinukus,paukščiukai nusilps betupėdami blush2.gif
Atsakyti
Pakonultuokit, kas galit, dėl nimfos maitinimo. Man klausimas ar normuotai kažkiek lesalo duoti, kad išlestų ir , kai bus tuščia vėl įpilti. Ar įpilti, kad visą laiką turėtų lesalo. Na, aš ryte pakeičiu seno likučius nauju, išeinu į darbą, dar ir vakare jo būna. Ryte vėl pakeičiu. Man ji atrodo antra diena apsnūdus. Gal persilesa?Nelesa ji man nei obuolio, nei morkos. Įdedu vis naujo, gal kada pabandys ir les. Ką galėčiau daugiau duoti lesti apart to lesalo? Smėlio ir kreidos įdėjus.
Turim mes ją pusantros savaitės. Pasidarė ramesnė. Šiandien išleidau pirmą kartą paskraidyti po kambarį. Pati neišėjo iš narvelio, tai nukėliau viršų, po to pati išskrido. Visai šauniai pasiskraidė. Nesiblaškė. Po poros valandų nutūpė ant radiatoriaus, kai apsnūdo, paėmiau su ranka (su pirštine) ir įdėjau į narvelį. per daug neprieštaravo dėl to, bet į pirštą įsikrto.
Atsakyti