kaip kada, dazniausiai tai tik patele klykauja o patinelis tai graziai ciulba arba kalba istisai kai uzsiveda
QUOTE(Atgimusi @ 2012 09 02, 14:43)
Hm, man ir atrodo, kad cia patele O sakykit, jusu nimfukai irgi taip klykauja? Musiskis kai pradeda, tai oho, visas namas skamba
jo jo, klykauja, kad ojojo Bet ir labai gražiai dainuoja Pas mane patinėlis
labai labai graži porelė
O aš saviškio prie rankų taip ir nepripratinau, nesileidžia glostomas O aš taip norėčiau Esu tik vieną kartą glosčius, kai vaistų pripompuotas buvo. Tai neprieštaravo
O aš saviškio prie rankų taip ir nepripratinau, nesileidžia glostomas O aš taip norėčiau Esu tik vieną kartą glosčius, kai vaistų pripompuotas buvo. Tai neprieštaravo
tai ir maniskiai nelabai noriai leidziasi glostomi, siaip nebijo, tikrai jaukus ir galvyte duoda pakasyti, visur seka is paskos, atskrenda net is kito kambario kai pasaukiu bet kai noriu paglostyti tai reik proga nutaikyti
Numirė vakar vakare mūsų nimfukas, niekaip iš galvos neišeina kas galėjo atsitikt, niekas nepastebėjo namuose kad kažkas ne taip , tik kad vakare matėm kad ne ant laktelės tupi o ant narvelio grindų. Vėlai vakare pradėjo plasnot baisiai, net iš lovos išokau, ant rankų mažylis ir pasimirė. Kadangi šios temos neseku, tai gal galit pasidalinti patirtimi kas galėjo atsitikt, nes vaikai tai labai sukrėsti ir net nežinau ar pasiryžti vėl įsigyti.
Labai užjaučiu
Priežasčių gali būti milijardas . O kas tiksliai nutiko gali tik skrodimas parodyti
Priežasčių gali būti milijardas . O kas tiksliai nutiko gali tik skrodimas parodyti
Oi kaip gaila uzuojauta labai keista, kad taip greit numire, gal ka uzlese? , nors tikrai gali but priezasciu daug...
Kokie grazus jusu papugiukai
Ir kaip gaila del nimfuko Bet idomu, kokia priezastis
Viena diena apturejau strioko ir as su savo Ramziu. Leisdamasis nuo narvelio virsaus, kazkaip jam uzstrigo kojyte, tai tik isgirdau toki gailu cirskima, ir plasnojima. O tos kojytes istraukt negali Bet kol priejau prie narvelio, istrauke jis ta kojyte ir nuskrido. Eina sau, galvoju, blogiausio tiketis nenoriu... Bet jis vel atskrido ant narvelio, tik tiek, kad laike pakeles ta kojyte... Bet nieko, dabar viskas tvarkoje, matyt truputi skaudejo ta kojyte pradzioje. Bet taip gaila buvo jo
O mes vis bandom pratintis prie ranku Viena karta buna viskas gerai - uzlipa ant pirsto, kita karta labai jau pyksta Bando gnybt i ji. Na, bet viliames, kad pamazu pamazu pripras Siaip su tom skanestu lazdelem tai labai lengva, uzlipa ant jos, o paskui lengvai ant pirsto. Bet cia Ramziui nuo nuotaikos priklauso
Isigyjom didesni narva Nors mano svajone dar didesnis - bet truputi ateityje Pasirodom kaip gyvenam (p.s. narvas cia vis dar senas)
Ir kaip gaila del nimfuko Bet idomu, kokia priezastis
Viena diena apturejau strioko ir as su savo Ramziu. Leisdamasis nuo narvelio virsaus, kazkaip jam uzstrigo kojyte, tai tik isgirdau toki gailu cirskima, ir plasnojima. O tos kojytes istraukt negali Bet kol priejau prie narvelio, istrauke jis ta kojyte ir nuskrido. Eina sau, galvoju, blogiausio tiketis nenoriu... Bet jis vel atskrido ant narvelio, tik tiek, kad laike pakeles ta kojyte... Bet nieko, dabar viskas tvarkoje, matyt truputi skaudejo ta kojyte pradzioje. Bet taip gaila buvo jo
O mes vis bandom pratintis prie ranku Viena karta buna viskas gerai - uzlipa ant pirsto, kita karta labai jau pyksta Bando gnybt i ji. Na, bet viliames, kad pamazu pamazu pripras Siaip su tom skanestu lazdelem tai labai lengva, uzlipa ant jos, o paskui lengvai ant pirsto. Bet cia Ramziui nuo nuotaikos priklauso
Isigyjom didesni narva Nors mano svajone dar didesnis - bet truputi ateityje Pasirodom kaip gyvenam (p.s. narvas cia vis dar senas)