Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

kaip kada, dazniausiai tai tik patele klykauja smile.gif o patinelis tai graziai ciulba arba kalba istisai kai uzsiveda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2012 09 02, 14:43)
Hm, man ir atrodo, kad cia patele  biggrin.gif  O sakykit, jusu nimfukai irgi taip klykauja?  doh.gif Musiskis kai pradeda, tai oho, visas namas skamba  biggrin.gif
jo jo, klykauja, kad ojojo doh.gif Bet ir labai gražiai dainuoja wub.gif Pas mane patinėlis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 02 rugsėjo 2012 - 19:20
Nu parodysiu ir saviskius smile.gif
cia Cikis patinelis
user posted image

user posted image

O cia Kika smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 02 rugsėjo 2012 - 19:59
labai labai graži porelė wub.gif wub.gif wub.gif
O aš saviškio prie rankų taip ir nepripratinau, nesileidžia glostomas verysad.gif O aš taip norėčiau wub.gif Esu tik vieną kartą glosčius, kai vaistų pripompuotas buvo. Tai neprieštaravo wub.gif
Atsakyti
tai ir maniskiai nelabai noriai leidziasi glostomi, siaip nebijo, tikrai jaukus ir galvyte duoda pakasyti, visur seka is paskos, atskrenda net is kito kambario kai pasaukiu smile.gif bet kai noriu paglostyti tai reik proga nutaikyti
Atsakyti
Labai gražūs nimfukai wub.gif vienas už kitą gražesni...

O mūsų panelė buvo išskridusi į laiptinę, tai ji pakilo iš antro į 4 aukštą, ten jau buvau prisišaukusi, bet nespėjau rankos uždėt ir paimt, tai pagavau penktame smile.gif
Atsakyti
Numirė vakar vakare mūsų nimfukas, niekaip iš galvos neišeina kas galėjo atsitikt, niekas nepastebėjo namuose kad kažkas ne taip verysad.gif , tik kad vakare matėm kad ne ant laktelės tupi o ant narvelio grindų. Vėlai vakare pradėjo plasnot baisiai, net iš lovos išokau, ant rankų mažylis ir pasimirė. Kadangi šios temos neseku, tai gal galit pasidalinti patirtimi kas galėjo atsitikt, nes vaikai tai labai sukrėsti ir net nežinau ar pasiryžti vėl įsigyti.
Atsakyti
Labai užjaučiu console.gif
Priežasčių gali būti milijardas . O kas tiksliai nutiko gali tik skrodimas parodyti
Atsakyti
Oi kaip gaila verysad.gif uzuojauta sad.gif labai keista, kad taip greit numire, gal ka uzlese? g.gif , nors tikrai gali but priezasciu daug...
Atsakyti
Kokie grazus jusu papugiukai wub.gif wub.gif
Ir kaip gaila del nimfuko verysad.gif verysad.gif Bet idomu, kokia priezastis g.gif
Viena diena apturejau strioko ir as su savo Ramziu. Leisdamasis nuo narvelio virsaus, kazkaip jam uzstrigo kojyte, tai tik isgirdau toki gailu cirskima, ir plasnojima. O tos kojytes istraukt negali verysad.gif Bet kol priejau prie narvelio, istrauke jis ta kojyte ir nuskrido. Eina sau, galvoju, blogiausio tiketis nenoriu... Bet jis vel atskrido ant narvelio, tik tiek, kad laike pakeles ta kojyte... Bet nieko, dabar viskas tvarkoje, matyt truputi skaudejo ta kojyte pradzioje. Bet taip gaila buvo jo verysad.gif
O mes vis bandom pratintis prie ranku bigsmile.gif Viena karta buna viskas gerai - uzlipa ant pirsto, kita karta labai jau pyksta biggrin.gif Bando gnybt i ji. Na, bet viliames, kad pamazu pamazu pripras wub.gif Siaip su tom skanestu lazdelem tai labai lengva, uzlipa ant jos, o paskui lengvai ant pirsto. Bet cia Ramziui nuo nuotaikos priklauso biggrin.gif
Isigyjom didesni narva bigsmile.gif Nors mano svajone dar didesnis - bet truputi ateityje blush2.gif Pasirodom kaip gyvenam biggrin.gif (p.s. narvas cia vis dar senas)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Gavome dovanu nimfos patineli, taciau mastome, kad jam reiketu drauges.
Todel nebrangiai pirktume nimfos patele ne jaunesne nei 1 m.
Vilnius, az. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, pasirodom ir mes 4u.gif
Čia jau mūsų prieauglis. Tėvelių nesimato, pasirodysim vėliau, 4u.gif

user posted image

user posted image

Leidom vieną kartą atsivesti vaikučių, bet galvoju, ar norėsiu dar kartą hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 19 rugsėjo 2012 - 17:39