Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Lona @ 2011 12 08, 23:26)
Musu bus pirmos Kaledos kartu. Svesim ir egle jau pasipuosem.

Kaip smagu smile.gif 4u.gif
[U]
QUOTE(imarta @ 2011 12 10, 00:35)
aisku kalba smile.gif ir as jau kazkiek suprantu, bet mokytis tingiu blush2.gif
O taip jis pas mane kaip nemusulmonas, tik kiaulienos nevalgo. Niekada jokiu svenciu ju nesvenciam ar taip tradiciju nesilaikom, tik mano lietuviskas smile.gif

O taviskis is kur? Maniskis irgi panasiai, kartais kiaulytes paragauja, bet svenciam ir ju sventes.. biggrin.gif
Atsakyti
Is Libano, o kiaulytes, tai Lt privalges lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema apie Islamą, o matau pokalbius apie kiaules schmoll.gif .
Atsakyti
Lietuviams aktuali tema....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sorena1: 13 vasario 2012 - 09:23
Kad Lietuvoje nuo seno gyvena musulmonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2012 02 11, 16:21)
Tema apie Islamą, o matau pokalbius apie kiaules  schmoll.gif .

So...?
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2012 02 13, 11:39)

So nothing tongue.gif . Tiesiog tema, kuri nelabai dera su šios temos pavadinimu, kas manau gana akivaizdu.
Atsakyti
O mes cia daugiau musulmonus aptariam, kokie jie buna, taip jau nukrypo tema 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Salam Aleykum,

kas nuosirdziai domisi islamu, kvieciu apsilankyti svetaineje ir forume lietuviu kalba:

http://islam-ummah.lt/index.html/
Papildyta:
P.S. Tema apie islama, o diskusija apie musulmonus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aiki @ 2011 12 08, 16:41)
Ypac idomu, kaip vyrai reaguoja ir merginos, kurios pasikeitusios religija, kaip jos? Ar svencia?

Nesvencia, nes tai priestarauja islamui. Turime dvi puikias dziugias sventes islame ir mums svetimu svenciu nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDhalia @ 2011 11 18, 16:47)
mano vaikinas man tiek istoriju pripasakojo, ka yra mates kitus darant ar girdejes, kurios tikrus anektodus primena ir apie ivairias suorganizuotas ale "vestuves" kai tuokiasi butuose ir kiti draugai santuoka tipo uzregistruoja  lotuliukas.gif  :

Siaip visai imanomas variantas sitaip sutaryti iskamiska santuoka- santuoku rumai ir banketai nebutini, santuoka islame paprasta proecdura- reikalingas jaunosios globejas, du liudininkai na ir tradiciskai tas, kuris sutuokia,paprastai imamas, bet is esmes- nebutinai.

Bet kaip supratau is sio posto, tai tokios 'santuokos' intencija nebuvo rimta- tada cia jau kita kalba.
Atsakyti
Bet juk tos sventes mums nesvetimos, mes su jomis uzaugome. Kaip ir tos merginos, kurios pakeite tikejima..
Atsakyti
Man jos svetimos, nes jau nebesavos. Jos savo esme priestarauja mano religijai. Maza su kuo as uzaugau- ne viskas,kas vyko mano gyvenime buvo teisinga, ne viska verta islaikyti iki grabo lentos. Vienas is ju- religija su visais savo atributais. Sventes- religiniai atributai, kodel zmones turi svesti svetimu religiju atributus?..
Atsakyti
R.M. gal ir tevai svetimi patapo?
Atsakyti