QUOTE(aiki @ 2011 11 28, 12:33)
As tai, tiesa sakant, savo darba dievinau, dziaugiaus eidama, dirbdama atsakinga ir svarbu darba, tik rytais kartais noredavosi miegoooooooooooooti, kai salta likti lovoj.. Po menesio Turkijoje stogas nuvaziavo.
As seniau irgi labai megau maista gaminti, siuo metu visai nera JOKIO ikvepimo, net paciai liudna o tie kaip cepelinai gal daromi is bulguro ir su mesa viduje? Turkiski cepelinai irgi egzistuoja, mano anyta mum pridaro visad, va tokie: http://www.fotoyemek...-tarifi-90.html
Mokytis tai as noreciau ir toliau, nusibodo namie visai nieko neveikti, jei jau darbo nepavyks gaut, stosiu mokytis..
Cheche! Atsargiai, visai pasidarys juoda aplinkui po Kabulo kregzdziu
Ech, atleiskit uz neismanyma, tiesiog mano vyras turejo studenta pavarde Bülbül, tai uztai ir paklausiau
As seniau irgi labai megau maista gaminti, siuo metu visai nera JOKIO ikvepimo, net paciai liudna o tie kaip cepelinai gal daromi is bulguro ir su mesa viduje? Turkiski cepelinai irgi egzistuoja, mano anyta mum pridaro visad, va tokie: http://www.fotoyemek...-tarifi-90.html
Mokytis tai as noreciau ir toliau, nusibodo namie visai nieko neveikti, jei jau darbo nepavyks gaut, stosiu mokytis..
Cheche! Atsargiai, visai pasidarys juoda aplinkui po Kabulo kregzdziu
Ech, atleiskit uz neismanyma, tiesiog mano vyras turejo studenta pavarde Bülbül, tai uztai ir paklausiau
Man tai maisto gamyba dabar taip pasidarė svarbu Gal kuo senyn, tai tik maistas labiau rupi Na pastebejau kazkas panasiai buvo ir mano mamai.... Jei tureciau pakankamai babkiu, tai gal ir kavinuke su liet. patiekalais irane atidaryciau (aisku be kiaulienos)
O cepelinu irane nera, as rasiau, kad jie balta misraine prisiskiria prie savo nac. patiekalu kaip mes cepelinus . Cia apskritai bulviu netarkuoja, naudoja pagrinde tik keptas aliejuj ir labai mazais kiekiais. Verda tik tokiai baltai misrainei, nei bulviu koses nedaro - as kai padariau - tai jiems atrode kazkas neitiketina, bet taip patiko, kad net ausys linksejo ir valge su kuo tik imanoma valgyt Ir siaip daug darius jiems lietuvisku, tai net patys paprasciausi musu valgiai daugeliui patinka
Tie turkiski cepelinai nuotraukoj - ten isorej bulves? Ir atrodo kaip aliejuje virti? siek tiek isvaizda primena ceburekus Gal galetum isverst ta recepta? visai skaniai atrodo....
Ar tavo vyras valgo liet. patiekalus? Mano tai labai, o cepelinus tai gali valgyt kasdien . Na o jaunesnysis - tai jam tik iranietiskus daryt istisai, tai ir lietuvoj darau....
Manau, pakistano urdu kalba kazkiek artima persu, tai gal turi nemazai panasiu zodziu, nes afganu kalba tai tikrai panasi... Cia per ju dainu tekstus isitikinau