Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(munnce @ 2011 11 18, 16:47)

munnce, 18 Lap 2011 - 16:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

munnce, 18 Lap 2011 - 16:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

kur as vaziuosiu Aiki, gi kusai, tiek pinigu sukista, tai reikia mokytis verysad.gif aisku ziauriai noriu, nes pasiilgau tikro Kaledu laukimo jausmo, silkutes, kiaulytes ir viso kito gerio biggrin.gif na gal kada nors pavyks....
Papildyta:

kur as vaziuosiu Aiki, gi kusai, tiek pinigu sukista, tai reikia mokytis verysad.gif aisku ziauriai noriu, nes pasiilgau tikro Kaledu laukimo jausmo, silkutes, kiaulytes ir viso kito gerio biggrin.gif na gal kada nors pavyks....
Papildyta:

kas cia per svaigimas apie kiaulytes, va turi vyra musulmona, tai dabar pratinkis be lietuvisku lasinuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na juokauju mirksiukas.gif o kartais kad ir viena kart per metus visai nieko paragaut drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 18, 19:23)

MAH, 18 Lap 2011 - 19:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

MAH, 18 Lap 2011 - 19:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na tai dar tu super mandagi, jei man butu taip pasake, kad as prievarta kazka turiu daryt, tai jau buciau toki pamoksla atskaicius  g.gif
ziauriai nemegstu kai zmogu pradeda laikyt kazkieno nuosavybe ....

topas - geliu per kaledas  lotuliukas.gif gal ir man reiktu pakusint saviski, tai sakys gal jau stogas vaziuoja, nes jau zino kad per kaledas nereikia... bet kai tik pradejom gyvent, tai buvo cirkas ir man. Jau nepamenu kazkokia nereiksminga proga, bet nupirko chrizantemu puokstele, tokia kur ant kapu deda  doh.gif  na zmogus tuo laiku buvo neseniai Lietuvoj, o tu chrizantemu tikrai buna graziu, va ir susigunde padovanot  lotuliukas.gif gerai kad dar ten juodo kaspino nebuvo  lotuliukas.gif as buvau apsalus  rolleyes.gif

na tai dar tu super mandagi, jei man butu taip pasake, kad as prievarta kazka turiu daryt, tai jau buciau toki pamoksla atskaicius  g.gif
ziauriai nemegstu kai zmogu pradeda laikyt kazkieno nuosavybe ....

topas - geliu per kaledas  lotuliukas.gif gal ir man reiktu pakusint saviski, tai sakys gal jau stogas vaziuoja, nes jau zino kad per kaledas nereikia... bet kai tik pradejom gyvent, tai buvo cirkas ir man. Jau nepamenu kazkokia nereiksminga proga, bet nupirko chrizantemu puokstele, tokia kur ant kapu deda  doh.gif  na zmogus tuo laiku buvo neseniai Lietuvoj, o tu chrizantemu tikrai buna graziu, va ir susigunde padovanot  lotuliukas.gif gerai kad dar ten juodo kaspino nebuvo  lotuliukas.gif as buvau apsalus  rolleyes.gif

aiiiiiii pamoka vyko, tai neisejo moralo atskaityti, nezinia kaip ten butu buve, jei ne pamoka biggrin.gif nors su tokiais zmonemis is viso nematau reikalo i gincus veltis, visiskai beviltiskas reikalas doh.gif
o zinok del tu geliu, tai as jau ipratau baltas chrizantemas gauti, bet su balta juosta lotuliukas.gif cia ziauriai brangios geles, pvz. uz viena tulpe nuo 5 iki 8 litu paklosi, ir beje sunku ju rasti, bent jau Gaziantepe, o dar Turkijos nacionaline gele vadinasi doh.gif rozes irgi kazkas panasaus, na man atrodo mano vyras pigiausia varianta issirinko, tai nesa chrizantemas, na aisku dar i petrazoliu, kiaulpieniu ir kitu zoliu lapus ipakuotas, nes normaliai palaidas geles pirkti cia nenormalu, pastoviai ''nuostabiasias'' puokstes privalo padaryti ir dar i metrus kokios skuduro suvinioti, atseit grozis...negaliu pakesti tai visus tuos skudurus ir zoles namie metu lauk biggrin.gif kazkada Ankaroj per Valentinke vyras sako davai tau baltas tulpes nupirksiu, zino, kad dievinu, tai issirinkom tulpes ir pardavejas kazkur nubego, galvojau i popieriu suvinios ir atnes.laukiam 5 min. negrizta, sakau, ka jis su mano tulpem daro, nuejom paziureti, ziuriu jau i zoles vynioja,tai as tik saukti ne ne ne nereikia nieko, tai kai i nenormale paziurejo, mat man geles be karkalu grazios lotuliukas.gif
Atsakyti
va idomus straipsnis apie zurnalistu nusipeizejimus

http://projektai.vu....linis-dzihadas/

Papildyta:
QUOTE(munnce @ 2011 11 18, 19:32)

munnce, 18 Lap 2011 - 19:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

munnce, 18 Lap 2011 - 19:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

aiiiiiii pamoka vyko, tai neisejo moralo atskaityti, nezinia kaip ten butu buve, jei ne pamoka biggrin.gif nors su tokiais zmonemis is viso nematau reikalo i gincus veltis, visiskai beviltiskas reikalas doh.gif
o zinok del tu geliu, tai as jau ipratau baltas chrizantemas gauti, bet su balta juosta lotuliukas.gif cia ziauriai brangios geles, pvz. uz viena tulpe nuo 5 iki 8 litu paklosi, ir beje sunku ju rasti, bent jau Gaziantepe, o dar Turkijos nacionaline gele vadinasi doh.gif rozes irgi kazkas panasaus, na man atrodo mano vyras pigiausia varianta issirinko, tai nesa chrizantemas, na aisku dar i petrazoliu, kiaulpieniu ir kitu zoliu lapus ipakuotas, nes normaliai palaidas geles pirkti cia nenormalu, pastoviai ''nuostabiasias'' puokstes privalo padaryti ir dar i metrus kokios skuduro suvinioti, atseit grozis...negaliu pakesti tai visus tuos skudurus ir zoles namie metu lauk biggrin.gif kazkada Ankaroj per Valentinke vyras sako davai tau baltas tulpes nupirksiu, zino, kad dievinu, tai issirinkom tulpes ir pardavejas kazkur nubego, galvojau i popieriu suvinios ir atnes.laukiam 5 min. negrizta, sakau, ka jis su mano tulpem daro, nuejom paziureti, ziuriu jau i zoles vynioja,tai as tik saukti ne ne ne nereikia nieko, tai kai i nenormale paziurejo, mat man geles be karkalu grazios lotuliukas.gif

as irgi visokiausias geles myliu, ir daug vazoniniu turiu namuose LT, tik kai nebunu, tai mamai reik ateit laistyt g.gif
o cia pas mus pastebejau moterys gelem neuzsiima, daugiausia dirbtiniu prisipirke, na man dirbtines negrazu, jau geriau jokiu... Daug kur buvus sveciuose, tai tik pas vienus pamaciau auginant vazonuose geles, o gaila - pasirinkimas didelis, pilna visokiausiu....
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 18, 16:35)

MAH, 18 Lap 2011 - 16:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

MAH, 18 Lap 2011 - 16:35, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

1. Na gal todel man musulmonas vyras nesiasocijuoja su "prie radiatoriaus" prirakinta, "vaikais ir bliudais apsikrovusia" moterim... (sis poziuris LT visuomenej susidares daug is pasitaikiusiu nesutarimu musulmonu seimose ir ziniasklaidos). Pvz: taip pat kai turiu laiko ir noro, tai man net malonu "apsikrauti bliudais", seimai kazka skanaus ar naujo gamint  biggrin.gif

2. As manau del nelaimiu seimoje kalta ne religija, o skirtingas poziuris i gyvenima... ir nieko nereiskia, kad jei tu musulmonas - tai "sventasis". Tos tragedijos labai daznai pasitaiko ne tik seimose, kur sutuoktiniai skirtingu religiju, bet ir tos pacios religijos seimose....

3. Noriu paklaust, kodel rasai, kad tik tos siuolaikines merginos turi kazkokius blogus iprocius, na o siuolaikiniai vaikinai (nesvarbu kokios jie religijos) blogu iprociu neturi?????? Del seimos nelaimiu tik merginos ar moterys kaltos visada???

1. Na gal todel man musulmonas vyras nesiasocijuoja su "prie radiatoriaus" prirakinta, "vaikais ir bliudais apsikrovusia" moterim... (sis poziuris LT visuomenej susidares daug is pasitaikiusiu nesutarimu musulmonu seimose ir ziniasklaidos). Pvz: taip pat kai turiu laiko ir noro, tai man net malonu "apsikrauti bliudais", seimai kazka skanaus ar naujo gamint  biggrin.gif

2. As manau del nelaimiu seimoje kalta ne religija, o skirtingas poziuris i gyvenima... ir nieko nereiskia, kad jei tu musulmonas - tai "sventasis". Tos tragedijos labai daznai pasitaiko ne tik seimose, kur sutuoktiniai skirtingu religiju, bet ir tos pacios religijos seimose....

3. Noriu paklaust, kodel rasai, kad tik tos siuolaikines merginos turi kazkokius blogus iprocius, na o siuolaikiniai vaikinai (nesvarbu kokios jie religijos) blogu iprociu neturi?????? Del seimos nelaimiu tik merginos ar moterys kaltos visada???

1. O kodel tas poziuris sakykim LT toks susidares? Ka tai reiskia ir kodel moters rupinimasis namais , vaikais ir vyru siomis dienomis priimama kaip kzkokia prievarta ar kancia..- todel kad modernusis amzius ir moterys verziasi buti vyrais , bet tuo paciu skuba skustis kaip ant ju peciu viskas sukrauta..ar gi ne pacios viska ir susikrove biggrin.gif

2. O is kur tas teisingas poziuris bus jei mergina ar vaikinas uzaugo matydami nelabai teisinga pvyzdi namuose? Taip, tragedijos seimose neturi jokio rysio su skirtingomis religijomis- nes zmones nebeturi jokiu principu..apskritai net tie patys musulmonai mano akimis kurie praleido sakykim didziaja dali savo gyvenimo kazkurioj Europos saly yra " sumoderneje" ir visiskai nukrype nuo teisingo gyvenimo budo...Kodel kalbu apie Teisinga poziuri - todel kad net vienodu bet iskrypusiu paziuru dvieju asmenu seima bus iskrypus ir galiausiai baigsis tragedija...

3. Nenorejau paprezti kad va moteriska gimine kazkuom kalta - gi pati tos pacios puses atstove esu..Gi butent lietuvaiciai vyrai mano manymu kalti del visos sitos vyru uzsienieciu bangos- nes nebesugeba vyrais buti..Labai daug nelaimingu artimu moteru , merginu turiu savam rate del kuriu sugadintu gyvenimu man labai skaudu ..ir visais atvejais ne jos buvo kaltos - o kaltas vyras lietuvaitis.. Nesakau kad jau uzsienieciai - kazkoks issigelbejimas nes tu paciu ale musulmonu baisiu yra..tik reik turbut siuo atveju ziuret i statiska is kurios bus aisku kokia tikimybe sutikt padoru zmogu biggrin.gif
Tiesiog nereikia pamirsti kad kaip ir visokiu vyru yra taip ir visokiu moteru pilnas svietas.. biggrin.gif

Nu ir uzsivedziau... biggrin.gif Galbut man lengva kalbeti kai nebesu toj situacijoj kuomet reik laukti ar ieskoti to vienintelio ..puikiai suprantu kad tai tikrai sudetingas dalykas siais laikais verysad.gif bet laime yra paprastume ir kuklume..moterys bukim moterimis ir leiskim vyrams buti vyrais ....

Del religijos keitimo istekejus uz musulmono. Visas pasaulis siaip zino kad vyras musulmonas gali vest nemusulmone ir neturi jokios teises netik kad versti ja pakeisti bet netgi bandyti ikalbineti. Munnce, per kita pamoka tu ta asmeni pamokyk ir pridurk kad jam paciam dar toli iki musulmono su tokiom jo ziniom ir paziurom.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 19, 17:16)

uzsiemusi, 19 Lap 2011 - 17:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

uzsiemusi, 19 Lap 2011 - 17:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

1. O kodel tas poziuris sakykim LT toks susidares? Ka tai reiskia ir kodel moters rupinimasis namais , vaikais ir vyru siomis dienomis priimama kaip kzkokia prievarta ar kancia..- todel kad modernusis amzius ir moterys verziasi buti vyrais , bet tuo paciu skuba skustis kaip ant ju peciu viskas sukrauta..ar gi ne pacios viska ir susikrove  biggrin.gif

2. O is kur tas teisingas poziuris bus jei mergina ar vaikinas uzaugo matydami nelabai teisinga pvyzdi namuose? Taip, tragedijos seimose neturi jokio rysio su skirtingomis religijomis- nes zmones nebeturi jokiu principu..apskritai net tie patys musulmonai mano akimis kurie praleido sakykim didziaja dali savo gyvenimo kazkurioj Europos saly yra " sumoderneje" ir visiskai nukrype nuo teisingo gyvenimo budo...Kodel kalbu apie Teisinga poziuri - todel kad net vienodu bet iskrypusiu paziuru dvieju asmenu seima bus iskrypus ir galiausiai baigsis tragedija...

1. O kodel tas poziuris sakykim LT toks susidares? Ka tai reiskia ir kodel moters rupinimasis namais , vaikais ir vyru siomis dienomis priimama kaip kzkokia prievarta ar kancia..- todel kad modernusis amzius ir moterys verziasi buti vyrais , bet tuo paciu skuba skustis kaip ant ju peciu viskas sukrauta..ar gi ne pacios viska ir susikrove  biggrin.gif

1. Tas poziuris jau ne tik LT, bet europoj, amerikoj, taip pat plinta ir rytu salyse, tik ne taip greitai kaip vakaruose... Cia pastebejau jaunimas (taip pat ir merginos) labai sparciai moderneja.... kiek jaunu poru skyrybu padaugejo, ne taip kai buvo anksciau... Na as tai manau, ne kiekviena moteris taip pat gali rupintis tik namais ir vaikais... Na kurios kazka dar papildomo dirba, tai maziau vaiku turi arba ir vyras grizes namo netingi buities darbais uzsiimt - turiu labai gera pavyzdi cia - vyro sesers seima...

2. Del neturejimo gero pavyzdzio seimoje tai taip drinks_cheers.gif . Na as is europos saliu musulmonu nepazistu iskyrus savo vyra - jei taip galima sakyt, jis nemazai gyvenes europoj... Na tai gal mes dar neiskrypusiu poziuriu vadinas lotuliukas.gif
Bet nereikia nei europos, cia gyvendama daugiau matau "iskrypusiu" negu "teisingu". Manau tai lemia per didelis sumodernejimas, nes gi cia dar labiau to moderno paisoma negu LT ar kitur - gi Vakaru pasaulis kaip rojus ir pavyzdys, tai reikia juo sekti doh.gif . Kai pasiziuri is salies - kalba viena, velnia galvoja ir daro viska atvirksciai.
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 19, 22:04)

MAH, 19 Lap 2011 - 22:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

MAH, 19 Lap 2011 - 22:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

1.Bet nereikia nei europos, cia gyvendama daugiau matau "iskrypusiu" negu "teisingu".

2.Manau tai lemia per didelis sumodernejimas, nes gi cia dar labiau to moderno paisoma negu LT ar kitur - gi Vakaru pasaulis kaip rojus ir pavyzdys, tai reikia juo sekti  doh.gif . Kai pasiziuri is salies -
3. kalba viena, velnia galvoja ir daro viska atvirksciai.

1.Bet nereikia nei europos, cia gyvendama daugiau matau "iskrypusiu" negu "teisingu".

2.Manau tai lemia per didelis sumodernejimas, nes gi cia dar labiau to moderno paisoma negu LT ar kitur - gi Vakaru pasaulis kaip rojus ir pavyzdys, tai reikia juo sekti  doh.gif . Kai pasiziuri is salies -
3. kalba viena, velnia galvoja ir daro viska atvirksciai.

1. Taip, visas pasaulis jau baigia pakvaisti doh.gif

2. Na taip, jie bando sekti ta " mada" bet Europos lygio niekad nepasieks.. lotuliukas.gif

3. Cia turbut apie moteras vietines musulmankes.. biggrin.gif ..Cia viena is priezasciu del kuriu as neturiu nei vienos vadinamos drauges is tu krastu ...Isvis nepazystu turbut nei vienos kuriai bent kiek prijausciau biggrin.gif ..bet cia matyt man nepasisseke normaliu savo kely sutinkti ir tiek.. biggrin.gif ..Dauguma ju ziaurios materealistes ir savanaudes - vat tokiu asmenu butent as pakest ir negaliu..bet cia gal nuo krasto priklauso g.gif

Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 20, 22:21)

uzsiemusi, 20 Lap 2011 - 22:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Dauguma ju ziaurios materealistes ir savanaudes - vat tokiu asmenu butent as pakest ir negaliu..bet cia gal nuo krasto priklauso  g.gif

Dauguma ju ziaurios materealistes ir savanaudes - vat tokiu asmenu butent as pakest ir negaliu..bet cia gal nuo krasto priklauso  g.gif

Labai daug ir turkiu tokiu.. doh.gif I univerus buna, kad stoja, ne kad issilavinti ir dirbti, bet, kad turtinga vyra susirast lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur pradingot, mergaites? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 18, 23:59)

MAH, 18 Lap 2011 - 23:59, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

MAH, 18 Lap 2011 - 23:59, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

o cia pas mus pastebejau moterys gelem neuzsiima, daugiausia dirbtiniu prisipirke, na man dirbtines negrazu, jau geriau jokiu... Daug kur buvus sveciuose, tai tik pas vienus pamaciau auginant vazonuose geles, o gaila - pasirinkimas didelis, pilna visokiausiu....

Turkijoje cia irgi moteriskes nemegejos geles auginti, nors kartais gal ir gerai, ne taip kaip mano mama - per geles namie neimanoma praeiti, tetis vis pagrasina viena diena tvarka padaryti lotuliukas.gif as tai turiu 3 vazonines gelikes, per vestuves kazkas padovanojo, tai apsidziaugiau, nes buvo ir dirbtiniu su blizguciais vainiku atitempe, tokia slykstuma, bet suradau labai greitai kam atiduoti, mat turkams tai grozis... doh.gif
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 19, 18:16)

uzsiemusi, 19 Lap 2011 - 18:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

uzsiemusi, 19 Lap 2011 - 18:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Del religijos keitimo istekejus uz musulmono. Visas pasaulis siaip zino kad vyras musulmonas gali vest nemusulmone ir neturi jokios teises netik kad versti ja pakeisti bet netgi bandyti ikalbineti. Munnce, per kita pamoka tu ta asmeni pamokyk ir pridurk kad jam paciam dar toli iki musulmono su tokiom jo ziniom ir paziurom.. biggrin.gif

o dar berniukas religija ruosiasi studijuoti, na tikekimes bus geri mokytojai ir biski apsvies vaika....nors siaip man viena drauge patare, jei jis dar kada, ka tokio panasaus kalbes, pasakyti, kad mano vyras religija keis ir taps krikscioniu, isivaizduoju kiek juoko aptureciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aiki @ 2011 11 22, 12:28)

aiki, 22 Lap 2011 - 12:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

aiki, 22 Lap 2011 - 12:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Labai daug ir turkiu tokiu..  doh.gif I univerus buna, kad stoja, ne kad issilavinti ir dirbti, bet, kad turtinga vyra susirast  lotuliukas.gif

Labai daug ir turkiu tokiu..  doh.gif I univerus buna, kad stoja, ne kad issilavinti ir dirbti, bet, kad turtinga vyra susirast  lotuliukas.gif

na del santuoku is isskaiciavimo Aiki galetume diskutuoti ir diskutuot, zinai kaip cia toj Turkijoj yra doh.gif man vyras vis pasako - zinau, kad tu tikrai zenijais ne del pinigu, nes kai susipazinom, nei jis darba turejo, pas tevus gyveno... na dauguma turkiu, mane durne isvadintu, kad is viso susidejau is pradziu.maniskis savo nevedusiam bendradarbiui vis sako, nesakyk, kai tik susipazisti su pana, kur dirbi, nes neaisku del ko su tavim bus - ar is meiles ar is isskaiciavimo...na jeigu paciu vyru turku toks poziuris i Turkijos moteriskaja genti, tai turbut kazkiek teisybes yra....
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na as jau Europoj biggrin.gif
Aiki, kada planuoji grizt?

QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 20, 22:21)

3. Cia turbut apie moteras vietines musulmankes.. biggrin.gif ..Cia viena is priezasciu del kuriu as neturiu nei vienos vadinamos drauges is tu krastu ...Isvis nepazystu turbut nei vienos kuriai bent kiek prijausciau  biggrin.gif ..bet cia matyt man nepasisseke normaliu savo kely sutinkti ir tiek.. biggrin.gif ..Dauguma ju ziaurios materealistes ir savanaudes - vat tokiu asmenu butent as pakest ir negaliu..bet cia gal nuo krasto priklauso  g.gif

3. Cia turbut apie moteras vietines musulmankes.. biggrin.gif ..Cia viena is priezasciu del kuriu as neturiu nei vienos vadinamos drauges is tu krastu ...Isvis nepazystu turbut nei vienos kuriai bent kiek prijausciau  biggrin.gif ..bet cia matyt man nepasisseke normaliu savo kely sutinkti ir tiek.. biggrin.gif ..Dauguma ju ziaurios materealistes ir savanaudes - vat tokiu asmenu butent as pakest ir negaliu..bet cia gal nuo krasto priklauso  g.gif

Ir vietiniu moteru visokiu yra, dauguma galvoja kaip greiciau rast kuo turtingesni ar graziau atrodanti vyra ir isteket.... bet as cia tai turejau galvoje vyrus - kazkaip savo aplinkoj pastebejau nemazai tokiu, kai kuriems melas ir visoks kitoks apgaudinejimas tai gal nuo vystyklu i smegenis iauges ... doh.gif

Atsakyti
Turiu pažistomu musulmonu,tikrai normalus ir net malonus žmones,pradejau dometis islamu,kad bendraujant but nors kiek susipažinus su ju religija.bet perskaičiau toki straipsni po kurio tikrai nežinau ka pasakit http://mujchin.net/s...read.php?t=2215 ,jei suprantat rusiškai paskaitikit.papasakojau virui,tai jis pasake kad tarnavo su azerbainečiais tai jie pasokojo kad auginama asile kad sunus taptu viru,tai maniškis nepatikejo,pagalvojo kad jokauja.
Atsakyti
lotuliukas.gif

na as ir tokiu bairiu girdejus, ir net gi, kad kazkodel sveika buvo (jau nebepamenu, del ko ir kodel).
Tik ka galiu pasakyt,man atrodo, kad anksciau visuomene labiau istvirkus buvo.Nes dabar tai geda, visiskas pazoras ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti