QUOTE(MAH @ 2011 11 18, 23:59)
MAH, 18 Lap 2011 - 23:59, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
MAH, 18 Lap 2011 - 23:59, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
o cia pas mus pastebejau moterys gelem neuzsiima, daugiausia dirbtiniu prisipirke, na man dirbtines negrazu, jau geriau jokiu... Daug kur buvus sveciuose, tai tik pas vienus pamaciau auginant vazonuose geles, o gaila - pasirinkimas didelis, pilna visokiausiu....
o cia pas mus pastebejau moterys gelem neuzsiima, daugiausia dirbtiniu prisipirke, na man dirbtines negrazu, jau geriau jokiu... Daug kur buvus sveciuose, tai tik pas vienus pamaciau auginant vazonuose geles, o gaila - pasirinkimas didelis, pilna visokiausiu....
Turkijoje cia irgi moteriskes nemegejos geles auginti, nors kartais gal ir gerai, ne taip kaip mano mama - per geles namie neimanoma praeiti, tetis vis pagrasina viena diena tvarka padaryti
as tai turiu 3 vazonines gelikes, per vestuves kazkas padovanojo, tai apsidziaugiau, nes buvo ir dirbtiniu su blizguciais vainiku atitempe, tokia slykstuma, bet suradau labai greitai kam atiduoti, mat turkams tai grozis...
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 19, 18:16)
uzsiemusi, 19 Lap 2011 - 18:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
uzsiemusi, 19 Lap 2011 - 18:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Del religijos keitimo istekejus uz musulmono. Visas pasaulis siaip zino kad vyras musulmonas gali vest nemusulmone ir neturi jokios teises netik kad versti ja pakeisti bet netgi bandyti ikalbineti. Munnce, per kita pamoka tu ta asmeni pamokyk ir pridurk kad jam paciam dar toli iki musulmono su tokiom jo ziniom ir paziurom..
Del religijos keitimo istekejus uz musulmono. Visas pasaulis siaip zino kad vyras musulmonas gali vest nemusulmone ir neturi jokios teises netik kad versti ja pakeisti bet netgi bandyti ikalbineti.
Munnce, per kita pamoka tu ta asmeni pamokyk ir pridurk kad jam paciam dar toli iki musulmono su tokiom jo ziniom ir paziurom..
o dar berniukas religija ruosiasi studijuoti, na tikekimes bus geri mokytojai ir biski apsvies vaika....nors siaip man viena drauge patare, jei jis dar kada, ka tokio panasaus kalbes, pasakyti, kad mano vyras religija keis ir taps krikscioniu, isivaizduoju kiek juoko aptureciau
Papildyta:
QUOTE(aiki @ 2011 11 22, 12:28)
aiki, 22 Lap 2011 - 12:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
aiki, 22 Lap 2011 - 12:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Labai daug ir turkiu tokiu.. I univerus buna, kad stoja, ne kad issilavinti ir dirbti, bet, kad turtinga vyra susirast
Labai daug ir turkiu tokiu..
I univerus buna, kad stoja, ne kad issilavinti ir dirbti, bet, kad turtinga vyra susirast
na del santuoku is isskaiciavimo Aiki galetume diskutuoti ir diskutuot, zinai kaip cia toj Turkijoj yra
man vyras vis pasako - zinau, kad tu tikrai zenijais ne del pinigu, nes kai susipazinom, nei jis darba turejo, pas tevus gyveno... na dauguma turkiu, mane durne isvadintu, kad is viso susidejau is pradziu.maniskis savo nevedusiam bendradarbiui vis sako, nesakyk, kai tik susipazisti su pana, kur dirbi, nes neaisku del ko su tavim bus - ar is meiles ar is isskaiciavimo...na jeigu paciu vyru turku toks poziuris i Turkijos moteriskaja genti, tai turbut kazkiek teisybes yra....