QUOTE(Leksa @ 2017 09 01, 15:09)
neieskosiu kas kur rase ir necituosiu, bet lyg praejusiam psl.buvo parasyta, kad muslimai gerbia moteris, jei tos dorai elgiasi ir atrodo ar kazkas tokio. Tai as ir paneigiu, kad rubai jiems nelabai ka reiskia.
Apie ta nepagarba man
nesiplesiu ir daug nepasakosiu, bet
menkas pavyzdukas: kai kuris megina susipazint gatvej, o as aiskiai isreiskiu, kad nedomina ir einu toliau, o tas is paskos vejasi, "klijuojasi" koks jis super ir kaip jam patikau, kai galiausiai ji pasiunciu jau nelabai mandagiai, o jis megina apsikabint (slykstu mano poziuriu, kaip galima nepazistama zmogu apsikabint!), tai man atrodo laukiniu elgesys, kuris tikrai nesusijes su pagarba moteriai. Ir tik patvirtina, kad zodzio NE, jie nesupranta.Tuo tarpu, kiek mane uzkalbine vokieciu, jei kuriam pasakiau, kad nedomina, VISI jie be isimties atsiprasydavo ir nueidavo salin. Visi. Ir jokiu daugiau diskusiju. O muslimui gal reiketu i sikna ispirt, kad atsiknistu.
Tai doras elgesys nera ilgu sijonu nesiojimas
O tu tikra kad jis buvo musulmonas? kaip ta supratai?
dazniau taip elgesi is tolimos Afgrikos Nigerijos kaimu, kol jiem spaaiskina, kad taip cia negalima elgtis pvz
As aisku ilgai gyvenau Lietuvoje, bet esu tik is lietuviu susidurusi su panasiu ar dar baisesniu elgesiu. Kiek gyvenu Airijoje , o tai gana ilgai, nei karto, nei vienos tautybes zmogus nesielge kazkaip netinkamai, aplamai gatveje niekas nuzkabineja, nekalbina ir panasiu dalyku nesako, ai yra vienas airis, gal apsineses saukes give me a kiss i rvienas afrikietis pasiule vaiku , dar buvau labai jauna, bet sake as jau sena ir man labai reikai vaiko , nuo jo aisku , bet tikri anepiktybiskai , pasijuokiau ir viskas
. Gal atrodai labai graziai , kad neatsilaiko vyrai?? tik vokeiciai labiau isdresiruoti?
. Darbe senai vienas jaunas vaikinas atejo dirbti ir karta pasake kad atrodau seksualiai, tai uzteko pasakyti, kad tokiu dalyku nesakytu daugiau ir viskas, tai gal buvo vienintelis "baisiausias" ivykis su musulmonais
O siaip kiek as juos stebiu, kiek bendrauja su kitom merginom, tai jie super graziai ir mandagiai moka asistuoti, moka sakyti komplimentus, yra labai tvarkingi dauguma, labai net mandagus ir gal del to ir traukia lietuves, kurios nelabai pratusios prie to
Vienas bendradarbis susituoke su lietuve, tai kartais pabendraujam, yra ta pagarba ir viskas labai normaliai.
Bet visur aisku visokiu tu zmoniu, jei is kur gludumos Afrikos, gal ten kultura paprociai skiriasi ir gal taip ten irpasta "kabinti" merginas, kaip tave bande, bet tai nieko bendro neturi su religija, is tos pacios salies itraiu ir musulmonai ir katalikai elgtusi taip pat. Kaip pvz Nigerijoe ir krikscioniai vsi dar apipjausto mergaites, tai ar cia krikscionybe kalta?
Dabar dirbu su labai issilavinusiais musulmonais tai is vis labai sviesus , idomus zmones, ir visikai niekuo nuo musu nesiskiria, kiekvienas kitoks, vienas labiau mandagus, supratingas, kitas maziau.