Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(aiki @ 2011 11 15, 22:45)
Tai prasom prasom..  biggrin.gif  tik gruodzio vidury vaziuoju i Lietuva, tu MAH, nevaziuoji? Munce, o tu?  blush2.gif
17 zinome, bet aktyviai bendraujam tik 5, nelabai aktyviai per sventes ir panasiai bus kokiu 10  bigsmile.gif 2 mergickos prie pat manes gyvena, tai tryse daug smagiau, padeda diena prastumt lietuvaiciu draugija ir nuotaikos geresnes buna  rolleyes.gif
Man tai egzotika ir svajone  biggrin.gif turkija jau visa egzotika praradusi, isskyrus kelis miestus i kuriuos, brangiausiasis niekaip nenuveza  doh.gif

Mes per feisbuka, per SM, su kuo artmiau tai per skype...  cool.gif

aciu aciu uz pakvietima 4u.gif
as tai dabar turbut uz savaites griztu i lietuva, bet reik skubiau, tai lektuvu, o po to gruodi su vyru planuoju grizt masina i Irana, tik dar nezinau tiksliai mazdaug kuriuo laiku, o veliau tai tokie planai, kad vel i lietuva reiks grizt kovo gale. Vaika planuoju palikt dabar mokytis lietuvoj, cia labai neramu darosi, o jis dar mokosi teherane g.gif
o kada vel is lietuvos grisi i turkija?

tai jums labai faina, kad arti yra gyvenanciu lietuviu thumbup.gif . Kaip tu pakliuvai i Turkija jei ne paslaptis? as tik girdejau, kad daug lietuvaiciu ten vaziuoja mokytis....
O as va Irane tai apie lietuvius niekur net negirdejau verysad.gif Ir isvis kai kurie vietiniai pagalvoja, kad Lietuva kazkokia Rusijos sritis, nu net piktumas paima po tokiu cirku, matai ten rusu moteru prasta reputacija, bet nelabai domejausi ko jos ten taip prisidirbe doh.gif Va o kai pasakai kad Lietuva netoli Vokietijos, tai jau tada ja prie Vokietijos priskiria lotuliukas.gif Jiems Vokietija - vos ne kaip europos bamba mirksiukas.gif

as tai Irane jau nemazai laiko, bet kadangi tikrai salis didele ir atstumai tarp miestu dideli, tai ir maniskis neranda laiko visu idomybiu aprodyt blush2.gif
galim susirasyti skype i az thumbup.gif , as tai feisbuko nenaudoju, dar turiu yahoo, nes skype ne visada irane veikia.
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 15, 23:25)
tai jums labai faina, kad arti yra gyvenanciu lietuviu  thumbup.gif . Kaip tu pakliuvai i Turkija jei ne paslaptis? as tik girdejau, kad daug lietuvaiciu ten vaziuoja mokytis....
O as va Irane tai apie lietuvius niekur net negirdejau  verysad.gif Ir isvis kai kurie vietiniai pagalvoja, kad Lietuva kazkokia Rusijos sritis, nu net piktumas paima po tokiu cirku, matai ten rusu moteru prasta reputacija, bet nelabai domejausi ko jos ten taip prisidirbe  doh.gif Va o kai pasakai kad Lietuva netoli Vokietijos, tai jau tada ja prie Vokietijos priskiria  lotuliukas.gif Jiems Vokietija - vos ne kaip europos bamba  mirksiukas.gif

as tai Irane jau nemazai laiko, bet kadangi tikrai salis didele ir atstumai tarp miestu dideli, tai ir maniskis neranda laiko visu idomybiu aprodyt  blush2.gif
galim susirasyti skype i az  thumbup.gif , as tai feisbuko nenaudoju, dar turiu yahoo, nes skype ne visada irane veikia.

Nedekok blush2.gif As nezinau kada, nes vyras iseina i civilines oro linijas, tai po gruodzio bus bedarbis (o gal ir iskart pasirasys darbo sutarti) to nezinome, todel siek tiek liksiu Lietuvoj, pas broli padirbsiu, abiem su vyru bus ramiau, nei sedet kartu Turkijoj bedarbiam biggrin.gif

As i Turkija labai per klaida pakliuvau lotuliukas.gif Mano vyras Siauliuose su NATO misija buvo, vaziavo i Vilniu, pasiklydo, paklause kelio prie sviesoforo sustoje. Nemegau turku, sakiau arba uz europiecio arba uz arabo ar perso istekesiu, bet jau ne uz turko, nemegau turku, nezinau kodel doh.gif ta diena isgereme kavos, kita diena parase sms, gal i siaulius nori atvaziuoti, pasakiau, kad jei parodys lektuvus, tai atvaziuosiu (tikrai buvo smalsu) kai paprase paso duomenu, nieko nebeliko, kaip vaziuot.. biggrin.gif bet pabuvau siauliuos tik pora valandu ir grizau i Vilniu, o po to isskridau i Kipra dirbti (buvau tik baigusi antra kursa, su drauge nusprendem patirties gyvenimo igauti), daugiau ir nesusitikom. Jis grizo i Turkija, as i Lietuva.. Po to viskas internetu rutuliojosi.. rolleyes.gif

Del besimokanciu TR lietuvaiciu, tai zinau tik viena panele, kuri doktorantura studijuoja, o siaip daugiau i Turkija nutekejusios bendraujam, nes studentam turbut ir taip draugu uztenka. O kai isteki ir sedi namie, tai ir draugu neturi doh.gif O turkes zmonos nelabai kazkaip i drauges tinka, net nezinau kodel.. Gal mes visos jiem ruses ir tiek..?

Is kokio miesto tu LT? smile.gif As uz 3 savaiciu leksiu i Lietuva, tai gal bent ten pavyktu isgerti kavos, jei jau ne TR biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2011 11 17, 19:13)
Nedekok  blush2.gif  As nezinau kada, nes vyras iseina i civilines oro linijas, tai po gruodzio bus bedarbis (o gal ir iskart pasirasys darbo sutarti) to nezinome, todel siek tiek liksiu Lietuvoj, pas broli padirbsiu, abiem su vyru bus ramiau, nei sedet kartu Turkijoj bedarbiam  biggrin.gif

As i Turkija labai per klaida pakliuvau  lotuliukas.gif Mano vyras Siauliuose su NATO misija buvo, vaziavo i Vilniu, pasiklydo, paklause kelio prie sviesoforo sustoje. Nemegau turku, sakiau arba uz europiecio arba uz arabo ar perso istekesiu, bet jau ne uz turko, nemegau turku, nezinau kodel  doh.gif ta diena isgereme kavos, kita diena parase sms, gal i siaulius nori atvaziuoti, pasakiau, kad jei parodys lektuvus, tai atvaziuosiu (tikrai buvo smalsu) kai paprase paso duomenu, nieko nebeliko, kaip vaziuot..  biggrin.gif bet pabuvau siauliuos tik pora valandu ir grizau i Vilniu, o po to isskridau i Kipra dirbti (buvau tik baigusi antra kursa, su drauge nusprendem patirties gyvenimo igauti), daugiau ir nesusitikom. Jis grizo i Turkija, as i Lietuva.. Po to viskas internetu rutuliojosi..  rolleyes.gif

Del besimokanciu TR lietuvaiciu, tai zinau tik viena panele, kuri doktorantura studijuoja, o siaip daugiau i Turkija nutekejusios bendraujam, nes studentam turbut ir taip draugu uztenka. O kai isteki ir sedi namie, tai ir draugu neturi  doh.gif O turkes zmonos nelabai kazkaip i drauges tinka, net nezinau kodel.. Gal mes visos jiem ruses ir tiek..?

Is kokio miesto tu LT? smile.gif As uz 3 savaiciu leksiu i Lietuva, tai gal bent ten pavyktu isgerti kavos, jei jau ne TR biggrin.gif

na tavo istorija tai pritrenkianti thumbup.gif lotuliukas.gif
va per klaida - tik kelio paklause thumbup.gif wub.gif lotuliukas.gif

o as jau buvau taip apsidziaugus, kad susitiksim Ankaroj verysad.gif , na nieko tokio - galim ir LT susitikt, jei tik as LT ilgiau uztruksiu, ir mes ziuresim kaip eisis, tai tiksliai datu nezinau... gal kai pavasari reiks vaziuot, tai gal turkijoj pavyks ???

Lietuvoj grizus gyvenu Alytuj, va tokiam uzkampy, kad net padoraus darbo siuo laiku nera, kai paziuriu Vilniuj ir Kaune pagal mano spec. pilna, bet per toli is Alytaus man lakstyt, o keltis gyvent irgi neapsimoka doh.gif
Na tai galesim susitart ir LT susitikt - cia ne tokie atstumai kaip turkijoj ar irane....

o tai tu grisi i Lietuva viena ? vyras liks turkijoj ar as gerai supratau? jei taip ilgesni laika, labai buna sunku atskirai bent jau man. Mes anksciau irgi atskirai dirbom, as - lietuvoj, jis isvykdavo keliems menesiams i uzsieni, bet nusprendem, kad jau uzteks, labai atsibodo toks gyvenimas.
o ka planuoji dirbt ?

cia tai as irgi nelabai turiu draugiu, net vyras patare - labai nepult i draugystes su vietinem, na vistiek mastysena labai skiriasi ir kartais net ne is blogos valios gali ne taip kazka suprast, su vietinem kazkaip nesigauna pliurpt apie bilia ka, nes jei kuri religingesne tai isvis reikia ziuret ka sneki... Kai kuriose seimose nuo mazens taip isaukletos, net nenori ziuret tv ar muzikinio klipo, jei ten matosi siek tiek nepridengto kuno - as jau nesneku apie siek tiek erotines ar sekso scenas doh.gif
va viena mano mastysenai artimesne turejau, bet isvyko i azerbaidzana, ir gali but, kad ilgam verysad.gif
Atsakyti
Sveikos..Kokia temuke sukurta 4u.gif o dar sauniau kad bent kolkas tik grazus pasysakymai ( perskaicius visas buvusias temukes tai likau pasibaisejus biggrin.gif )

Na as turbut tik pasisakysiu kad as irgi is tu laimingai seima su musulmonu sukurusiu..Penki metai kaip vede. Pati esu Islama priemusi jau turbut kaip irgi penki metai biggrin.gif .. As turbut didesne musulmone nei MB tai supraskit nei jis mane i tai ikalbinejo nei ka..Tesa sakant atvirksciai labai bijodavo ta tema kalbeti, nes kaip zinia religija jautri tema, ir visi musu pokalbiai ta tema budavo pradeti is mano puses kuomet as klausdavau tai apie sita tai apie ana..

Gyvenau net keliose mususlmoniskose salyse...Siuo metu i Europa isoke, kuriami netgi siokie tokie planai apie galimybe gyventi Lietuvoje, kur mano didziule seima ir visa gimine.
Pritariu kad vienai cia jau yra pasakiusiai kad plevesos santykiai su musulmonu niekada grazios ir laimingos pabaigos netures arba daugiau nei pasilinksminimas ir nebus.

Na o MB man sugeba buti geriausiu draugu, tevu, broliu ir aisku "meiluziu" biggrin.gif ..

Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 18, 02:56)

Na as turbut tik pasisakysiu kad as irgi is tu laimingai  seima su musulmonu sukurusiu..Penki metai kaip vede. Pati esu Islama priemusi jau turbut kaip irgi penki metai  biggrin.gif .. As  turbut didesne musulmone nei MB tai supraskit nei jis mane i tai ikalbinejo nei ka..Tesa sakant atvirksciai labai bijodavo ta tema kalbeti, nes kaip zinia religija jautri tema, ir visi musu pokalbiai ta tema budavo pradeti is mano puses kuomet as klausdavau tai apie sita tai apie ana..

Gyvenau net keliose mususlmoniskose salyse...Siuo metu i Europa isoke, kuriami netgi siokie tokie planai apie galimybe gyventi Lietuvoje, kur mano didziule seima ir visa gimine.
Pritariu kad vienai cia jau yra pasakiusiai kad plevesos santykiai su musulmonu niekada grazios ir laimingos pabaigos netures arba daugiau nei pasilinksminimas ir nebus.

smagu susipazint 4u.gif

kur esi gyvenus ir kur dabar gyveni?
is pasisakymo supratau, kad planuojat gyvent Lietuvoj... na kaip cia pasakius, duok dieve, kad pasisektu, na gal kokiam vilniuj ar kaune - kur daugiau uzsienieciu gyvena..... Mes kai gyvenom anksciau pastoviai LT, bet provincijoj, tai ko tik neprisiklausiau savo vyro ir savo adresu, nors neesam iki siol niekam pakenke.... Jei dar atvirai pradetum afisuotis apie religija, tai net nemirkteltai kaip "suvalgytu gyva" mirksiukas.gif Nemėgstu as tu bereikalingu kivircu.... Na po kiek laiko zmones apsipranta ir nustoja liezuviais beprasmiskai malt mirksiukas.gif

LT gyvenant buvo vieni labai sunkus metai (siaip vyras dirbo savoj imonej, kad nereiktu kazkur darbo ieskot), tai tuo laiku - sakau - pabandyk samdytis kur nors - tai be sansu - kvalifikacija auksta, tokiu darbuotoju lyg paklausa yra, bet nieks net nesusidomi, na kazkaip nusprendem - uzsienietis, pavarde skamba musulmoniskai... nes daznai pastebedavau priesiska nusiteikima, jei ypac dar suzino kokios salies pilietis. O man tai vienoj darbovietej irgi kliudavo - pastoviai vadovo buvau neva juokais uzkabinejama visai ne del darbiniu reikalu - tai nesamoniu apie vyra klausdavo, tai darydavo show - va paziurekit tokio ir tokio zmona pas mus dirba, nors siaip nei mano vyro mates, nei pazista doh.gif Uzknisdavo tai jau tikrai, tik del gero atlyginimo buvau pakanti toms nesamonems. Na kai sugalvojau iseit visiskai del kitu priezasciu, tai net nepagalvojau, kad sukelsiu nepasitenkinima del to, kad iseinu mirksiukas.gif sakau - va jau neturesit egzotikos lotuliukas.gif

Ir dar siek tiek apie "plevesas"... Na ir as gyvenu gana grieztos diktaturos musulmoniskoj salyj ir labai gerai matau - deja ir ten musulmonu tarpe pilna plevesu... As supratau, kad norejai pasakyti, kad jeigu zmogus (nesvarbu vyras ar moteris) musulmonas, tai butinai bus labai jau dorybingas, o nemusulmonas ne?????? Kazkaip to nematau is savo patirties (turiu galvoje ne savo seima, o aplinka)... Man nuosirdziai gaila tu "neplevesu" musulmoniu moteru, nuo kuriu "plevesos" musulmones labai lengvai nusivilioja ju "dorybingus" vyrus. doh.gif
Galiu padaryt bent SAU isvada - "plevesiskumas" nepriklauso nuo religijos. Siaip gerbiu visu religiju atstovus ir nenoriu teigti, kad kazkas uz kazka kita yra geriau ar blogiau... Nei viena religija neskatina buti "plevesomis". Ir apskritai i bet kokia religija labai rimtai ziurintis zmogus laikys sau didele nuodeme linksmintis su "plevesa".

Mano nuomone, seimos laimingo gyvenimo pagrindas - stiprus dvasinis rysys tarp vyro ir zmonos ir pasitikejimas vienas kitu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 18, 07:13)
smagu susipazint  4u.gif

is pasisakymo supratau, kad planuojat gyvent Lietuvoj... na kaip cia pasakius, duok dieve, kad pasisektu, na gal kokiam vilniuj ar kaune - kur daugiau uzsienieciu gyvena.....  Mes kai gyvenom anksciau pastoviai LT, bet provincijoj, tai ko tik neprisiklausiau savo vyro ir savo adresu, nors neesam iki siol niekam pakenke.... Jei dar atvirai pradetum afisuotis apie religija, tai net nemirkteltai kaip "suvalgytu gyva"  mirksiukas.gif Nemėgstu as tu bereikalingu kivircu.... Na po kiek laiko zmones apsipranta ir nustoja liezuviais beprasmiskai malt  mirksiukas.gif

Ir dar siek tiek apie "plevesas"... Na ir as gyvenu gana grieztos diktaturos musulmoniskoj salyj ir labai gerai matau - deja ir ten musulmonu tarpe pilna plevesu... As supratau, kad norejai pasakyti, kad jeigu zmogus (nesvarbu vyras ar moteris) musulmonas, tai butinai bus labai jau dorybingas, o nemusulmonas ne?????? Kazkaip to nematau is savo patirties (turiu galvoje ne savo seima, o aplinka)... Man nuosirdziai gaila tu "neplevesu" musulmoniu moteru, nuo kuriu "plevesos" musulmones labai lengvai nusivilioja ju "dorybingus" vyrus.  doh.gif 
Galiu padaryt bent SAU isvada - "plevesiskumas" nepriklauso nuo religijos. Siaip gerbiu visu religiju atstovus ir nenoriu teigti, kad kazkas uz kazka kita yra geriau ar blogiau... Nei viena religija neskatina buti "plevesomis". Ir apskritai i bet kokia religija labai rimtai ziurintis zmogus laikys sau didele nuodeme linksmintis su "plevesa".

Mano nuomone, seimos laimingo gyvenimo pagrindas - stiprus dvasinis rysys tarp vyro ir zmonos ir pasitikejimas vienas kitu  friends.gif

Svekutes dar karteli.. 4u.gif

Dar pries susipazystant su SB gyvenau Vokietijoje..Veliau nutekejau i Egipta..Tris metus gyvenom Bahrain_e..Na ir dabar UK kur mums visiskai nepatinka biggrin.gif ...Laikas nusistoveti ir namus kurti ..labai daug vilciu dejom i UK deja teko labai skaudziai nusivilti galbut klaida padarem kad i Londona atkeliavom , bet tiesa ta kad labai daug sukisom ir nieko mainsias negavo ..Ir pati aplinka MB o dabar jau ir man tiesiog nera ta kurioje trokstumem namus kurti..Nekalbant apie tai jog kuo vyresni tuo labiau artimuju reikia ypac kuomet as is dideles seimos.. unsure.gif
..Cia MB daugiau svaigsta apie gyvenima LT, bet jau ir as tam pritariu...Jisai mazdaug tris menesius bendrai paemus LT buvo ..Na tiesiog mano seima jam kaip sava kurios galima sakyti neturi - teveliai mire o su vienintele sese kaip suo su kate.. verysad.gif ...

Zinau kad LT nepyragai , aisku gyventumem greiciausiai Kaune , nes as is ten blush2.gif , bet as daug daugiau vargo ir negandu maciau per tuos 9 metus uzsienyje nei dauguma iki dabar gyvenanciu LT, tai turbut vistiek neprapultumem...O ir i visas negandas kitaip ziuri kai bent kokia seima aplink turi..Tiesiog gyvenimas mus isalino ir dabar mes tenorim ramybes ir bent kokio stabilumo...Nu visai kaip sene prabilau.. biggrin.gif

Ateinantys 3 menesiukai galima sakyti nulems viska , nes sioki toki versliuka kaip ir bandom pradet blush2.gif - ka ir gyvenant LT "vykdytumem"..

Visiskai su tavimi sutinku kad seimos laime gludi giliame dvasiniame rysyje..Tiesiog pati supranti kad mussulmonas vyras vis del to i seima ir zmona ziuri kiek kitaip ir tai kas tau ir man normalu zinok DAUGUMAI siuolaikiniu merginu yra apsurdas su kuom jos neketina taikytis..net jei ir bando, tam tikru yprociu bus kone neimanoma atsisakyti o vyras su tuo nelabai taikstysis- tuomet ir buna tu tragediju ir nelaimingu istoriju...
Atsakyti
Sveikutes, na kagi, pildau ir as gretas "laimingu moteru salia musulmonu" 4u.gif Tiesas, dar nesu susituokusi, bet gal jau greitai... blush2.gif Mano vaikinas is Pakistano, sunitas, religingas, taciau man jokiu reikalavimu nekelia ir nereikalauja keisti religijos. Tiesa sakant, as jam gana grieztai pasakius esu, kad to niekada nedarysiu ir jis gerbia mano apsisprendima, nesipriesina kaledu sventimui namuose ir t.t. Apie religijas mes kazkaip labai megstam diskutuot, jam labai patinka ieskoti atitikmenu abiejose religijose ir kazkodel visi tie pasvarstymai ateina pries miega... biggrin.gif Nejauciu kazkokio skirtumo, kad gyvenu su kitokiu paziuru zmogumi, net jei kartais tai ir pasijaucia, jam pasakau, jis stengiasi ta skirtuma panaikinti. Namu ruosa, maisto gaminimas ir t.t. padalinta lygiomis dalimis, netgi as reciau valgyt darau nei jis (jam patinka kulinarija, tik nedrista prisipazinti thumbup.gif ) O jums jusu vyrai geles dovanoja? Nes as kol nepriminiau, kad pas mus taip daro, jis nedovanojo, o dabar kas savaite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDhalia: 18 lapkričio 2011 - 13:49
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 11 18, 13:02)
Svekutes dar karteli.. 4u.gif

Visiskai su tavimi sutinku kad seimos laime gludi giliame dvasiniame rysyje..Tiesiog pati supranti kad mussulmonas vyras vis del to i seima ir zmona ziuri kiek kitaip ir tai kas tau ir man normalu zinok DAUGUMAI siuolaikiniu merginu yra apsurdas su kuom jos neketina taikytis..net jei ir bando, tam tikru yprociu bus kone neimanoma atsisakyti o vyras su tuo nelabai taikstysis- tuomet ir buna tu tragediju ir nelaimingu istoriju...

sekmes isikuriant LT 4u.gif 4u.gif
man kaunas kaip savas miestas - as 7 metus ten studijavau smile.gif vyras anksciau kalbejo apie persikelima, bet niekaip nesiryztu, nes labai finansiskai nekas gaunasi. Kadangi provincijoj turiu nuosava buta, tai ji keisti i didmiesti, snipstas gautusi - tiesiog gaila... Jei noreciau tokio pacio ploto - ziauriai dau primoket reiktu, o siais laikais rizikuot su paskolom doh.gif .....

Na jei pradejom kalbet apie musulmonus ir seimas, tai mano nuomone truputi kitokia. Dar ziurint koks tas musulmonas vyras - i seima ziuri teigiamai jei jis tikrai tikintis... Bet galiu teigti, kad taip paciai rimtai ziures i seima ir moteri tikrai, o ne apsimestinai tikintis vyras krikscionis ar kokios kitos religijos (jei jis laikosi religijos nustatytu gyvenimo tiesu). Isvada - religija yra ne tik kaip zmoniu valdymo priemone, bet turi ir teigiama moraline reiksme... Na dar galiu pasakyt, kad esu susidurus ir su nereligingais, bet aukstos dvasines kulturos zmonemis....
O kas liecia siuolaikines merginas - kad dabar daugiau jaunesniu yra istekejusiu uz kitatauciu ir kt. religijos vyru. Na ir siuolaikines merginos nevienodos - vienoms labiau rupi tik barai ir gastroles, kitoms - vyras, seima, namai. Na as dar 40 m. neturiu ax.gif, bet kai prisimenu jaunyste, tai gi ir tuo laiku tu merginu buvo ivairiu, na ir mes dauguma nesedejom namuose uzsidare, o ir dabar kartais visai ne pro sali kazkur iseit praleist laisvalaiki, kad ir nebutinai su vyru (jei jo tuo laiku nera), bet tai nereiskia, kad nereikia laikytis savu moraliniu principu - musu seimoje tai normalu. Na gal todel man musulmonas vyras nesiasocijuoja su "prie radiatoriaus" prirakinta, "vaikais ir bliudais apsikrovusia" moterim... (sis poziuris LT visuomenej susidares daug is pasitaikiusiu nesutarimu musulmonu seimose ir ziniasklaidos). Pvz: taip pat kai turiu laiko ir noro, tai man net malonu "apsikrauti bliudais", seimai kazka skanaus ar naujo gamint biggrin.gif

As manau del nelaimiu seimoje kalta ne religija, o skirtingas poziuris i gyvenima... ir nieko nereiskia, kad jei tu musulmonas - tai "sventasis". Tos tragedijos labai daznai pasitaiko ne tik seimose, kur sutuoktiniai skirtingu religiju, bet ir tos pacios religijos seimose.... Noriu paklaust, kodel rasai, kad tik tos siuolaikines merginos turi kazkokius blogus iprocius, na o siuolaikiniai vaikinai (nesvarbu kokios jie religijos) blogu iprociu neturi?????? Del seimos nelaimiu tik merginos ar moterys kaltos visada???
Na kartais kai be pagrindo nekaip atsiliepiama apie moteris tampu arsia feministe doh.gif lotuliukas.gif Ir taip tas moters gyvenimas, kai apsvarstai, daug sunkesnis uz vyro....
Ir niekas mano pamastymu nepriimkit asmeniskai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDhalia @ 2011 11 18, 13:46)
Sveikutes, na kagi, pildau ir as gretas "laimingu moteru salia musulmonu"  4u.gif  Tiesas, dar nesu susituokusi, bet gal jau greitai...  blush2.gif  Mano vaikinas is Pakistano, sunitas, religingas, taciau man jokiu reikalavimu nekelia ir nereikalauja keisti religijos. Tiesa sakant, as jam gana grieztai pasakius esu, kad to niekada nedarysiu ir jis gerbia mano apsisprendima, nesipriesina kaledu sventimui namuose ir t.t. Apie religijas mes kazkaip labai megstam diskutuot, jam labai patinka ieskoti atitikmenu abiejose religijose ir kazkodel visi tie pasvarstymai ateina pries miega...  biggrin.gif  Nejauciu kazkokio skirtumo, kad gyvenu su kitokiu paziuru zmogumi, net jei kartais tai ir pasijaucia, jam pasakau, jis stengiasi ta skirtuma panaikinti. Namu ruosa, maisto gaminimas ir t.t. padalinta lygiomis dalimis, netgi as reciau valgyt darau nei jis (jam patinka kulinarija, tik nedrista prisipazinti  thumbup.gif ) O jums jusu vyrai geles dovanoja? Nes as kol nepriminiau, kad pas mus taip daro, jis nedovanojo, o dabar kas savaite  4u.gif

smagu girdet, kad gerai sekas 4u.gif

mes tai kiek tik yra svenciu, tai svenciam visas - ir lietuviskas, ir iranietiskas... taip smagiau gyvent thumbup.gif
o i religija nelbai puolu diskutuot - visi tiki i dieva, na tai kas, kad skirtingais vardais ji vadina....
Mano vyras geliu tai nedovanoja taip daznai biggrin.gif , bet jis uzsikabliaves ant kitokiu dovanu pirkimo. Gyvenimo pradzioj tai as ji auklejau, kad mazintu ta pirkima, nes pastoviai man pirkdavo ivairius papuosalus, ar jei tik parduotuvej demesi atkreipiu i koki drabuzi, jau jis tuo puola - gal nupirkti doh.gif Sakau, gal uzteks viena kart, negi reiks kose virt is papuosalu ar kazkam isdalint lotuliukas.gif Aciu dievui turim 2 dukras panas, tai po truputi ir tustinu skryneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2011 11 15, 23:45)
Tai prasom prasom..  biggrin.gif  tik gruodzio vidury vaziuoju i Lietuva, tu MAH, nevaziuoji? Munce, o tu?  blush2.gif

kur as vaziuosiu Aiki, gi kusai, tiek pinigu sukista, tai reikia mokytis verysad.gif aisku ziauriai noriu, nes pasiilgau tikro Kaledu laukimo jausmo, silkutes, kiaulytes ir viso kito gerio biggrin.gif na gal kada nors pavyks....
Papildyta:
QUOTE(MAH @ 2011 11 18, 02:11)
cia tai as irgi nelabai turiu draugiu, net vyras patare - labai nepult i draugystes su vietinem, na vistiek mastysena labai skiriasi ir kartais net ne is blogos valios gali ne taip kazka suprast, su vietinem kazkaip nesigauna pliurpt apie bilia ka, nes jei kuri religingesne tai isvis reikia ziuret ka sneki... Kai kuriose seimose nuo mazens taip isaukletos, net nenori ziuret tv ar muzikinio klipo, jei ten matosi siek tiek nepridengto kuno  -  as jau nesneku apie siek tiek erotines ar sekso scenas  doh.gif
va viena mano mastysenai artimesne turejau, bet isvyko i azerbaidzana, ir gali but, kad ilgam  verysad.gif

drinks_cheers.gif jo kaip bebutu gaila man tas pats... nemegstu as saves varzyti ir kiekviena karta galvoti ka sneku,deja, kiekviena karta bendraujant su musulmone mergina, nesvarbu is kurios salies, smegeninej isijungia signalas, kad buk atsargi, ka plepi,taigi taip bendraujant jokia tikra draugyste neimanoma verysad.gif nors dabar esu kaip ant sparnu, nes i kursus atejo mergaite is Graikijos, tai pliurpiam be sustojimo, apie viska ir joks signalas neisijungia smile.gif as jai apie turkijos vyru mentaliteta aiskinu, nes turi suzadetini turka, tai visokie nesklandumai iskyla, visokiu baimiu jai atsirado, tai as ja vis raminu, paaiskinu kodel taip, o ne kitaip, ir laikui begant viskas i savo vietas stos (cia apie ju pavyduma, globejiskuma ir savininkiskuma).jau ir Kaledas sutarem kartu sutikti, ji tiesiog nusvito, kai pasiuliau, nes taip liudejo, kad Kaledu nebus smile.gif vis delto religijos skiria bei vienija.....
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2011 11 18, 14:46)
O jums jusu vyrai geles dovanoja? Nes as kol nepriminiau, kad pas mus taip daro, jis nedovanojo, o dabar kas savaite  4u.gif

Sveikute 4u.gif
zinok, biski papletkinsiu, zinau, kad pagal viena zmogu TIKRAI negalima tautos, zmoniu matuoti, bet tiesiog taip nutiko, kad as einu i turku kalbos kursus, o ten yra berniuku is Pakistano, tai labai pykti ant vieno dabar laikau, ne tiek pykti, kiek nenoriu bendrauti biggrin.gif mat pirma diena, sedejau salia vieno, tai vardus sakem, tai jis manes paklause: - tavo vardas nesmusulmoniskas? sakau ne. -tu krikscione? sakau taip, tai reikejo veido israiska matyti ir atodusi isgirsti doh.gif - bet tu istekejus uz turko, jis musulmonas? taip.-tai tu privalai tapti musulmone, jis tavo vyras. na mano reakcija aisku buvo atitinkama viduj, bet kadangi esu mandagus zmogus, mandagiai ir atsakiau, kad cia laisva salis ir kas ka nori, ta ispazista.tai tokie zmones man labai nepatinka, deja, pasitaike...na cia buvo lyrinis nukrypimas, visur visokiu yra ir turbut reikia mirksiukas.gif
o jei i tema, tai maniskis irgi geliu nedovanojo, aiskino, kad turkes geliu nemegsta, tiksliau pats nemate tikslo geles pirkineti lotuliukas.gif bet jam buvo atsakyta, kad as ne turke ir geles megstu ir jos privalo buti per mano gimtadieni, vedybu metines, moters diena biggrin.gif tai buvo laikotarpis kai kiekviena savaite nese, nemoka jie per viduriuka-arba nieko ar viskas...tai net per preitas Kaledas geliu atnese, tai toks juokas paeme, bet ka jau cia, geriau taip, nei niekada lotuliukas.gif as kazkaip nekompleksuoju del tokiu dalyku, pasakau ko noriu, galima sakyti ismokinu ir gaunu, o ne sedziu ir laukiu, kol vyras nuspes, ko noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(munnce @ 2011 11 18, 18:05)
Sveikute 4u.gif
zinok, biski papletkinsiu, zinau, kad pagal viena zmogu TIKRAI negalima tautos, zmoniu matuoti, bet tiesiog taip nutiko, kad as einu i turku kalbos kursus, o ten yra berniuku is Pakistano, tai labai pykti ant vieno dabar laikau, ne tiek pykti, kiek nenoriu bendrauti biggrin.gif mat pirma diena, sedejau salia vieno, tai vardus sakem, tai jis manes paklause: - tavo vardas nesmusulmoniskas? sakau ne. -tu krikscione? sakau taip, tai reikejo veido israiska matyti ir atodusi isgirsti doh.gif - bet tu istekejus uz turko, jis musulmonas? taip.-tai tu privalai tapti musulmone, jis tavo vyras. na mano reakcija aisku buvo atitinkama viduj, bet kadangi esu mandagus zmogus, mandagiai ir atsakiau, kad cia laisva salis ir kas ka nori, ta ispazista.tai tokie zmones man labai nepatinka, deja, pasitaike...na cia buvo lyrinis nukrypimas, visur visokiu yra ir turbut reikia mirksiukas.gif
o jei i tema, tai maniskis irgi geliu nedovanojo, aiskino, kad turkes geliu nemegsta, tiksliau pats nemate tikslo geles pirkineti lotuliukas.gif bet jam buvo atsakyta, kad as ne turke ir geles megstu ir jos privalo buti per mano gimtadieni, vedybu metines, moters diena biggrin.gif tai buvo laikotarpis kai kiekviena savaite nese, nemoka jie per viduriuka-arba nieko ar viskas...tai net per preitas Kaledas geliu atnese, tai toks juokas paeme, bet ka jau cia, geriau taip, nei niekada lotuliukas.gif as kazkaip nekompleksuoju del tokiu dalyku, pasakau ko noriu, galima sakyti ismokinu ir gaunu, o ne sedziu ir laukiu, kol vyras nuspes, ko noriu mirksiukas.gif

Pritariu, kad reikia sakyit ir kalbeti, nes ne visi zmones moka mintis skaityti lotuliukas.gif O del tokiu kai kuriu vyruku nukrypimu apie pasakojimus kad reikia religijas keist tai mano vaikinas man tiek istoriju pripasakojo, ka yra mates kitus darant ar girdejes, kurios tikrus anektodus primena ir apie ivairias suorganizuotas ale "vestuves" kai tuokiasi butuose ir kiti draugai santuoka tipo uzregistruoja lotuliukas.gif doh.gif O zoplesnes merginos jau ir mano, kad cia pagal ju paprocius isteka ir turi rupintis ir materialiai remti savo vyrus... lotuliukas.gif Jis pats is tokiu, nesvarbu, ar is savatauciu, ar kitataucius juokiasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(munnce @ 2011 11 18, 17:05)
Sveikute 4u.gif

na tai dar tu super mandagi, jei man butu taip pasake, kad as prievarta kazka turiu daryt, tai jau buciau toki pamoksla atskaicius g.gif
ziauriai nemegstu kai zmogu pradeda laikyt kazkieno nuosavybe ....

topas - geliu per kaledas lotuliukas.gif gal ir man reiktu pakusint saviski, tai sakys gal jau stogas vaziuoja, nes jau zino kad per kaledas nereikia... bet kai tik pradejom gyvent, tai buvo cirkas ir man. Jau nepamenu kazkokia nereiksminga proga, bet nupirko chrizantemu puokstele, tokia kur ant kapu deda doh.gif na zmogus tuo laiku buvo neseniai Lietuvoj, o tu chrizantemu tikrai buna graziu, va ir susigunde padovanot lotuliukas.gif gerai kad dar ten juodo kaspino nebuvo lotuliukas.gif as buvau apsalus rolleyes.gif
Atsakyti