QUOTE(Kristukas94 @ 2014 08 08, 15:15)
Jūsų istorija atrodo graži ir panašu vyras dėl Jūsų gali daug padaryti, jei vis nepalieka kaip sakot
O dėl religijos, kaip pastebėjote ir apie mano istoriją - taip, mums yra sunku save keisti, ir aš manau tas vien dėl santuokos negali būti daroma, tiesiog pačiai turi būti priimtinas toks gyvenimas.
Tačiau Jūsų pozicijoje aiškiai matosi kad vyras gražiuoju bando sukelti Jums susidomėjimą religija. Aš manau vien iš pagarbos jam turėtumėtė pasidomėti.
Patarčiau Jums būti akylesnei, ir pasistengti sužinoti, ką mano jo šeima, ir, kaip viena narė pastebėjo, labai gali būti, kad šeimai jis žada Jūsų religiją pakeisti, nes kad taikiai gyventumėte ir sutartumėte su šeima reikės priimti kai kurias iš vyro pusės ateinančias tradicijas, visiškas jo religijos ignoravimas nėra išeitis.. Manau, pati žinote..
QUOTE(hi (: @ 2014 08 12, 13:29)
Gali. O vaikai gimę tokioje santuokoje automatiškai laikomi musulmonais.
Mišrios santuokos taikiam islamo plitimui
<...>
religija.lt
Ačiū, labai informatyvus paaiškinimas
QUOTE(Soled @ 2014 08 14, 10:19)
Mano vyriškio mama krikščionė, tėvas musulmonas. Vienas jų vaikas išvis jokiai religijai savęs nepriskiria, kitam islamas arčiau širdies, niekas nevertė rinktis vienos ar kitos religijos, suaugo sūnūs ir patys apsisprendė, ar nori, ar nenori save vadinti kokios nors religijos šalininkais taip, kad vaikai tikrai "automatiškai" negimsta musulmonais, jei tėvas musulmonas
Jie gimsta be abejo, bet jei pats vaikas išsižada religijos, kurią tėvai suteikė, tai jau individualu.