Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Saulėtekė @ 2014 02 04, 22:27)
O kas yra tas menas? Ar žmogaus kūnas sukelia tokį jau šleikštulį?

Gal kokia moteris ir neįvertina, kad dėl judesių kas per daug ir pasimato, bet manau, kad didesnė problema yra žmogaus žvilgsnyje.
Kadangi tema yra apie musulmonus vyrus, tai jau išsiaiškinome, kad musulmonai vyrai sunkiau save valdo, kad moterys visokiais gobtuvais šitaip turi dangstytis.

Jus neteisi, del vyru. Nors, nera jie sventi, oi nera, kaip dedasi. Man teko bendrauti ne su vienu musulmonu, domejausi islamo kultura, varciau Korana, neprisiverciu juo nuodugniau pasidometi.

Islamas yra viena jauniausiu religiju pasaulyje, todel ganetinai radikali. Ten ganetinai griezitai reglamentuota, viska valdo Koranas. Jis apima visas zmogaus, visuomenes sferas. Buvo gi laikas, kai ir krikscionys bande reglamentuoti tikinciuju gyvenima, bet su laiku si praktika atgyveno. Nemanau, kad islamas nustos buti radikaliu, ta radikaluma itakoja visuomenes, salys, kur jis propaguojamas. Ten gyvenanciu zmoniu vertinimo kriterijai skiriasi. Gal kada nors, su laiku, kintant visuomenei, kis ir poziuris i zmogu, jo dorove. Juk islamas, jo praktikavimas, skirtingose musulmonu salyse yra skirtingas, tautos inesa savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2014 - 21:36
QUOTE(Moonte @ 2014 02 04, 23:10)
O Jus begat, ne todel, kad neva izeista, o todel, kad jums nemalonu skaityti, kai jus nosimi i jusu pacios kulturinga parasyma murgdo. Nurodo akivaizdzius alogiskumus, izvalgose, chamiskuma.

1. Kam rasyti apie gaktos plaukus, pries akis? Kai negali jie buti akiu lygmenyje, jei nesedi po stalu.
2. Kam tam reiskiniui suteikti salyje vyraujanti visuotina lygmeni? Juk tai akivaizdus MELAS.
3. Ir tai reikia surpasti, kaip didzios Jusu kulturos israiska, pagarba tautai, lietuvisko forumo oponentams?

Pasikartosiu nematau tikslo su tokium zmogum diskutuoti,nes diskucija neveda prie nieko,o tik prie laiko praradimo. Kalba buvo apie rubus, kad jeigu save gerbi, rengsies taip kad ir aplinkiniai tave gerbtu . Apie nusirengima/ribu nebejautima buvo kalbama mano poste. O jus kazkaip labai jau tai asmeniskai priemete.

Swedbankuose staliukai zemi ir jeigu klientas stovedavo viskas ir matosi.....Gal jau neprasysite ir padalinio nurodyti?

Idomu gyvai susitikusi butumete tokia drasi mane izeidineti? murkdyti mane, chame izeidineti???? As jusu juk neizeidinejau asmeniskai,o jus va prisikabinote mane ir valytoja izeidinet ir praplautom smegenelem ir kitais epitetais. Kodel tada nepuolate zinomos rezisieres Lietuvos kuri per laida lietuvaites isvadino,kad tesmenis isideda.?

O kur lietuves musulmones koneveikia lietuvos zmones??? Visos esame is lietuvisku seimu,visos turim brolius,seseris , gimines. as pakolkas atvirkstini tik varianta matau kad mes laimingai istekejusios,sukurusios seimas turime istisai gintis,kaip mus zeme nesioja kad musulmona pasirinkom.

Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 04, 22:47)
Pasikartosiu nematau tikslo su tokium zmogum diskutuoti,nes diskucija neveda prie nieko,o tik prie laiko praradimo. Kalba buvo apie rubus, kad jeigu save gerbi, rengsies taip kad ir aplinkiniai tave gerbtu . Apie nusirengima/ribu nebejautima buvo kalbama mano poste. O jus kazkaip labai jau tai asmeniskai priemete.

Swedbankuose staliukai zemi ir jeigu klientas stovedavo viskas ir matosi.....Gal jau neprasysite ir padalinio nurodyti?

Idomu gyvai susitikusi butumete tokia drasi mane izeidineti? murkdyti mane, chame izeidineti???? As jusu juk neizeidinejau asmeniskai,o jus va prisikabinote mane ir valytoja izeidinet ir praplautom smegenelem ir kitais epitetais. Kodel tada nepuolate zinomos rezisieres Lietuvos kuri per laida lietuvaites isvadino,kad tesmenis isideda.?

O kur lietuves musulmones koneveikia lietuvos zmones??? Visos esame is lietuvisku seimu,visos turim brolius,seseris , gimines. as pakolkas atvirkstini tik varianta matau kad mes laimingai istekejusios,sukurusios seimas turime istisai gintis,kaip mus zeme nesioja kad musulmona pasirinkom.

Kam reikia vargintis rasyti paklode, jei nematote tikslo? Nenorite, ir nereikia, niekas jusu, gebiamoji, nevercia.

Jei jus butumet mane sutikus, tokiu chamisku izvahgu, ziuredama man i akis, nesakytumet, kokias buvote prasiusi. As priklausau daugumai lietuvaiciu. Nes tikiu, kad dauguma lietuvaiciu yra kulturingos, issilavinusios moterys. ES Lietuva priskiriama prie labiausiai issilavinusiu tautu, o issilavinimas numato ir kultura.

As nenesu atsakomybes uz kitus. lai kiti chamai, nesvarbu kokia ju tautybe, nesa uz savo izvalgas atsakomybe. As tik galiu konkreciai chamams nurodyti, ju chamiskuma, neveliant i tai ju pasauleziura.

O dangstytis, neva kiti ka sake ir dare, tai menkavertis argumetas. Nuo kada blogas kito eglesys yra pasiteisinimas paciam tapti chamu. Tarp kitko, jei jau tokia besidominti teologija, pasidomekite kas tas Chamas buvo ir kodel kai kuriu zmoniu elgesys vadinamas chamisku.
Papildyta:
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 02, 21:27)
neveltuj net lietuviai sako pagal ruba sutinka pagal prota islydi......

Na ir kiek zinau kas esame istekejusios uz musulmonu,mums jau nebe 25 , dauguma jau santuokoje skaiciuojantis net desimecius.

As rengiuos taip kad salia esantis zmogus jaustusi komfortiskai. Ko daugumai reiketu lietuvaiciu pasimokinti
,kaip pvz kai dirbau LT banke atejo nescia moteris, kelnes pazemintos, maikute tik krutine dengia,pilvas nuogas,o visos gaktos plaukai man pries nosi pastatyti(ji stovejo ,o as sedejau) , kitas atvejis 50m moteris iskirpte iki bambos,krutine tikrai dideli,bet kai ja man kiso prie nosies,kad paaiskintu kaip man bankinius dokumentus pildyti,nu jau atleiskite. Apie toki rubu pasirinkima as kalbu, kad jau kitam zmogui net sleikstuly gali sukelti.... dorove gal jos ir nesikeicia nuo to, bet.   As tokias sutinku pagal ruba, bet jei tokios ateidavo i darbo pokalbi kiek matydavau,  daznai joms jau nebebudavo progos irodyti savo protiniu sugebejimu.....
Yra kaip Yra laidoje patiko egiptiecio pasakymas,kad Egipte virs 90 mln zmoniu, ir savaime suprnantama kad visi negali but geri, lt yra tik 3mln o kokiu istoriju girdime.Ir krikscioniska salis. 
Zurnalistai siekia visada parodyti,kad jei istekesi nesiosi hidzaba,labai daug pazistu kurios nieko nenesioja, rengiasi kaip nori, atrodo super graziai, dirba,augina vaikus...... Viskas priklauso koks vyras. Todel jeigu kas nori planuoja susituokti su musulmonu geriausiai pirma pazinti jo seima.Kaip vyras bendrauja su mama,seserim,duktereciom. Kokios tradicijos pacioje seimoje.Nes yra islamas ir yra salies tradicijos.

Jei nera diskusijos i tema man neidomu. Daugiau neatsakysiu. Bet jei, bus bandoma eilini karta kuria nors tauta menkinti, neketinu tyleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2014 - 22:04
As rengiuos taip kad salia esantis zmogus jaustusi komfortiskai. Ko daugumai reiketu lietuvaiciu pasimokinti.

ir dar karta galiu tai pakartoti,nes taip manau. Gal ne tik lietuvaitem bet visom kas atvyksta i Rusijos ir t.t.

biggrin.gif o dar ir isdidinta
Atsakyti
kristina,o kaip jus rengiates? siaip idomu,nes mano nuomone lt dar labai kukliai rengiasi,kiek pastebiu,juodi ,pilki paltukai,dzinsai,nu kas ten nepadoraus,o jau jokiu gaktos plauku tai neteko matyti...,ne rimtai ,tai ,o kaip reikia rengtis pagal jus?
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2014 02 05, 12:03)
kristina,o kaip jus rengiates? siaip idomu,nes mano nuomone lt dar labai kukliai rengiasi,kiek pastebiu,juodi ,pilki paltukai,dzinsai,nu kas ten nepadoraus,o jau jokiu gaktos plauku tai neteko matyti...,ne rimtai ,tai ,o kaip reikia rengtis pagal jus?

user posted image
as apie tokia apranga kalbu,kai jau zmones nebejaucia ribu. Gal situacija ir keiciasi... Ta situacija buvo vasara.

As skaitau save gerbianti moteris rengsis kulturingai,turi zinoti kur yra vakariniai rubai,o kur yra eiti i darba,pokalbius ir laisvalaikio rubai ir rubai kurie skirti miegamajam. Kad vakarinis makiazas ir klubiniai rubai netinka eiti i darbo pokalbius ir.t.t.
kaip Irenos Marozienes rengimosis stilius, O. Winfrey stilius.

apranga baznycioje / vatikane My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina A-A: 05 vasario 2014 - 17:23
Pries pateikiant nuotrauka, deretu pasivarginti issiaiskinti kas joje pavaizduota
„Nuogos“ ukrainiečių abiturientės motina neištvėrė gėdos

Vadinasi anokia ta DAUGUMA LIETUVOJE, kurios negali su ziburiu surasti, kad ukrainietes nuotraukas iterpiamos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 05, 22:22)
Pries pateikiant nuotrauka, deretu pasivarginti issiaiskinti kas joje pavaizduota
„Nuogos“ ukrainiečių abiturientės motina neištvėrė gėdos

Vadinasi anokia ta DAUGUMA LIETUVOJE, kurios negali su ziburiu surasti, kad ukrainietes nuotraukas iterpiamos.

truk uz vadziu vel nuo pradziu
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 05, 23:15)
truk uz vadziu vel nuo pradziu

Matau, is tamstos kulturingo atsiprasymo, uz nekorektiska izvalga ju atzvilgiu, dauguma sio lietuvisko forumo dalyviu taip ir nesulauks biggrin.gif Pasirodo, deramai, neva vietoje nesiojami apdarai ne visada itakoja kultura ir dora. Akivaizdi elementari takto, gero tono stoka. Beje, bjauriau nebuna, kai lietuviskai rasanti (cia reik suprasti turetu tureti elementaru suoprati apie skirtuma tarp siu grupiu) lietuvius-baltus, lygina su slavais.

Pasirodo viesai niekinti Lietuvos moteru dauguma yra lengviau, nei atsiprasyti ir pripazinti savo nekulturinguma reiskiant savo subjektyvias mintis, niveliuoti skirtingas tautas i viena negatyvia visuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 vasario 2014 - 22:44
Nemanau, kad ir tie slavai yra kokie jau labai nekultūringi. Saiko jausmas ir pas juos yra. Neveltui išsirengusios mamai prisireikė greitosios.

Bet gaila, kad pats paukštis (lietuvaitė) šitaip savo lizdą teršia. verysad.gif

Galima mylėti vyrą musulmoną (meilė nesirenka), negrą, aziatą ar kokį humbu bumbu genties narį, bet vis tiek lieki savo tautos, religijos (net jei ją ir keistum) atstovas. Ne visada ir ne viską įmanoma po naujais išorės rūbais paslėpti, kad ir kiek skarų besivyniotum.
Atsakyti
bet ziuriu jus moterys ir skaityti nemokate, daugumai tikrai truksta supratimo koks rubas kada tinkamas, net dizaineriai apie tai sneka,kad perdaug noredamos atrodyti seksualiai perziangama riba ir atrodo vulgariai. Apie tai kalba ne vienas dizaineris,stilistas. Tada rasykite straipsnius kad jis izeidzia LT moterys. Tas pats Mantas kiek pastabu yra issakes.

As tik pavyzdi pateikiau,neziurejau kas ten ir kaip, bet kad tokio rengimosi stiliu gali pamatyt LT gatvese pilna.

o koks tada jusu butu komentaras apie reikalavima apsirengti baznycioje? kuri pateikiau?
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 06, 00:29)
bet ziuriu jus moterys ir skaityti nemokate, daugumai tikrai truksta supratimo koks rubas kada tinkamas, net dizaineriai apie tai sneka,kad perdaug noredamos atrodyti seksualiai perziangama riba ir atrodo vulgariai. Apie tai kalba ne vienas dizaineris,stilistas. Tada rasykite straipsnius kad jis izeidzia LT moterys. Tas pats Mantas kiek pastabu yra issakes.

As tik pavyzdi pateikiau,neziurejau kas ten ir kaip, bet kad tokio rengimosi stiliu gali pamatyt LT gatvese pilna.

o koks tada jusu butu komentaras apie reikalavima apsirengti baznycioje? kuri pateikiau?

Ir vel ta dauguma. Cia tamsta vienatine tokia eksperte busite? Man taip juokingai atrodo, moteros istrukusios is savo seimos gardelio, neva uz Lietuvos ribu, isivaizduoja, kad pasidaro ypatingos zinoves, kaip, kas ir su kuo. Arogantiskai gali aiskinti, daugumai lietuvos nevekslu, kurios masiskai demonstruoja gaktos plaukus, ka ir kaip jos privalo deveti. Jus, meldziamoji, zuvies irankius nuo kitu karstiesm patikalams skirtu irankiu atskirti gabesite, kas yra toks somelje zinosite? Kokie yra dress code ir kada jie atsirado, suoprati turite? Aplamai kostiumo istorija studijavote?

Stilistai jusu ziniai, raso, kad Lietuvos moteru apsirengimui truksto draivo, yra ganetinai blankus, moterys nemegsta spalvu ivairoves, daugiau pasirenka tamsesnes paletes spalvas, ignoruodamos ryskias spalvas, ju derinius. Lietuves nelabai linkusios eksperimentuoti savo isvaizda, todel renkasi jau patikrinta, is minios neissiskirianti ivaizdi. VNZ "PILKOS PELYTES" - Juozuko Statkeviciaus izvalgos.

Lietuve ir kekse, kurios gaktos plaukai matosi, cia jau is fantastikos srities. Kaip ir jusu, gebiamoji, pateikta ukrainietes-slaves nuotrauka, kuri beje net slavu visuomenes vertinimu yra lazdos perlenkimas, slavu gi mentalas yra labiau pakantesnis tokiai "ivairovei". Sakot Lietuvoje gatveje tokiu pilna, tuomet nebutu taip sunku surasti nuotraukytes patvirtinancios jusu izvalga, bet ne, tik ukrainietes gorzybes sugebejote rasti. Paradoksas. Siaip, itariu, gyvename skirtingose Lietuvose. Manau, tamsta, suvokia, kad jusu aplinka tai nera visa Lietuva ir jos dauguma.

Siaip, linksma malonu skaityti, jusu abejotinus bandymus, pagristi pagiezinga MELA, ypac, kai nezinot su kuo diskutuojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 vasario 2014 - 23:56