Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

Įdomu, kokius pojūčius jums galėtų sukelti Siksto koplyčia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2014 02 04, 11:56)
Įdomu, kokius pojūčius jums galėtų sukelti Siksto koplyčia?  g.gif

Kam? Visiems ar tik musulmonams?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 02 04, 13:09)
Kam? Visiems ar tik musulmonams?

Klausimas buvo šiaip jau skirtas prieš tai rašiusiajai (tik komentaras pateko į kitą puslapį ir atsiskyrė).
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2014 01 01, 21:53)
Labai normalu, be to as pati, budama zmona ir mama nesirengsiu kaip kekse. Normalu, kad yra dalykai, kuriu as savo vyrui neleidziu irgi.

Nenormalu, kai vyrai lietuviai savo zmonoms viska leidzia, nieko nuostabaus, kad tos suka i kaire

Pezi ir turbut pati jau nebejauti kaip nusipezi.
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2013 12 21, 19:20)
hierarkija nera gerai. Imamas toks pats zmogus kaip ir as, jis tik studijaves tikejima. Zmones i ji kreipiasi kai kazko nesupranta tikejime. Kai norisi atsakymo. Yra begales laidu arabu kalba kur zmones diskutuoja vienu ar kitu klausimu.

Ka kunigas gali man patarti del vaiku auginimo nieko, jei jis nesusidures su vaiku oziais, vaiku isterijomis.? Ne del to kunigo nustojau lankytis baznycioje. As tikiu i Dieva ir jam spresti kuri geresne tikincioji.

Jus dar neatsaketi i ne mano vienos klausima kiek islamisku saliu aplankete, buvote ar gyvenote?
Ispazintis niekada nepatiko, ne kunigui nuspresti uz kiek maldeliu atbumbetu bus atleista nuodemes, O kai dar kunigas nuodemingesnis uz kitus, tai juo labiau. Islame tikima jei zmogus nuosirdziai gailisi uz nuodemes,Dievas jam atleis. Tik Dievas mato zmogaus sazininguma.

per 10m is musu draugu rato niekas nesiskyre , tad jus turbut labiau kalbate apie laikrasciuose aprasytas skyrybas, o zinote statistika kiek laimingai gyvena?

As ziuriu i zmones is kitos prizmes,man nesvarbu kiek jis keliais apejo baznycia,bet jei jis namuose musa zmona,man jis yra blogas zmogus. Taip pati ir su musulmonais jeigu jie meldziasi 5 kart per diena, bet nesirupina seima eina i kaire, meluoja tevams,jis man irgi blogas zmogus. Man nesvarbu kaip zmones garbina Dieva,jeigu jis sirdyje gero linkitis kitiems as su tokiu zmogum ir draugauju, priimu i savo draugu rata.

Hierarchija yra labai gerai,nes esant hierarchijai galima nusalinti ir kontoliuoti netinkamus kunigus,ko nepasakysi apie imamu kontrole,nes dauguma imamu skatina terorizma,nuteikineja musulmonus pries vietinius gyventojus,mokina musti moteris,lytiskai isnaudoja vaikus,vercia juos vergauti ar prasineti ismaldos gatveje,zudo kitatikius ir t.t.nes nera hierarchijos,nera jokios ju kontroles.
Kunigas yra dvasinis vadovas, o ne vaiku darzelio aukletoja.
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2014 02 04, 13:56)
Įdomu, kokius pojūčius jums galėtų sukelti Siksto koplyčia?  g.gif

nelyginkite meno su nezinojimu kaip apsirengti einat i lauka....Neturiu ka diskutuoti kai lyginami tokie dalykai
Sauleteke geriau eikite i doros kelia vesti tas kuriuos iesko kas uzsiimineja juodaja magina,pas burejas laksto.......Kaip suprantu abi esam tikincios tik skirtingai garbinam ta pati Dieva ir viskas.

SW19 o tada kur tiesioginis rysis su Dievu.Kunigas gali atleist nuodemes,bet tai nereiskia kad ir Dievas atleisti gali, Arba kunigas neduoda isrisimo,o kokia teise jis turi spresti uz Dieva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina A-A: 04 vasario 2014 - 19:39
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 02, 21:27)
neveltuj net lietuviai sako pagal ruba sutinka pagal prota islydi......

Na ir kiek zinau kas esame istekejusios uz musulmonu,mums jau nebe 25 , dauguma jau santuokoje skaiciuojantis net desimecius.

As rengiuos taip kad salia esantis zmogus jaustusi komfortiskai. Ko daugumai reiketu lietuvaiciu pasimokinti,kaip pvz kai dirbau LT banke atejo nescia moteris, kelnes pazemintos, maikute tik krutine dengia,pilvas nuogas,o visos gaktos plaukai man pries nosi pastatyti(ji stovejo ,o as sedejau) , kitas atvejis 50m moteris iskirpte iki bambos,krutine tikrai dideli,bet kai ja man kiso prie nosies,kad paaiskintu kaip man bankinius dokumentus pildyti,nu jau atleiskite. Apie toki rubu pasirinkima as kalbu, kad jau kitam zmogui net sleikstuly gali sukelti.... dorove gal jos ir nesikeicia nuo to, bet.   As tokias sutinku pagal ruba, bet jei tokios ateidavo i darbo pokalbi kiek matydavau,  daznai joms jau nebebudavo progos irodyti savo protiniu sugebejimu.....
Yra kaip Yra laidoje patiko egiptiecio pasakymas,kad Egipte virs 90 mln zmoniu, ir savaime suprnantama kad visi negali but geri, lt yra tik 3mln o kokiu istoriju girdime.Ir krikscioniska salis. 
Zurnalistai siekia visada parodyti,kad jei istekesi nesiosi hidzaba,labai daug pazistu kurios nieko nenesioja, rengiasi kaip nori, atrodo super graziai, dirba,augina vaikus...... Viskas priklauso koks vyras. Todel jeigu kas nori planuoja susituokti su musulmonu geriausiai pirma pazinti jo seima.Kaip vyras bendrauja su mama,seserim,duktereciom. Kokios tradicijos pacioje seimoje.Nes yra islamas ir yra salies tradicijos.

Nejaugi, o kaip renktumetes kad pigmejus salimais jusu jaustusi komfortiskai?

Tai sakot net dauguma lietuvaiciu, vaiksto apsirengusios kad gaktos plaukai matosi? Kas adyna vis naujiena...

O jus ka, banke po stalu darbuojates, itariu valytoja, nes neisivaizduoju, kaip tie gaktos plaukai gali pries akis vaidentis... Reliai, visos isivaizduojam, vidutini zmoniu koju ilgi, nuo liemens, stalo auksti, ir sedincio uz jo zmogaus akiu lygmeni, akiraicio diapazona... Itariu minimum, virs stalo, zmogaus akys bus koks pusmetris. blush2.gif

Siaip slikstoka, taip menkinti tevynainius, tam kad pagristi savo pasirinkima. Anoks tas pasirinkimas, jei tik kitu menkinimas, ji padaro prasmingu.

QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 04, 20:36)
1. nelyginkite meno su nezinojimu kaip apsirengti einat i lauka....Neturiu ka diskutuoti kai lyginami tokie dalykai

2. Sauleteke geriau eikite i doros kelia vesti tas kuriuos iesko kas uzsiimineja juodaja magina,pas burejas laksto.......Kaip suprantu abi esam tikincios tik skirtingai garbinam ta pati Dieva ir viskas.

3. SW19 o tada kur tiesioginis rysis su Dievu.Kunigas gali atleist nuodemes,bet tai nereiskia kad ir Dievas atleisti gali, Arba kunigas neduoda isrisimo,o kokia teise jis turi spresti uz Dieva.

1. Na kaip man menas nera svetimas, mano gyvenimo dalis, tad turiu jums pasakyti, kad islame, vaizduoti zmogu yra grieztai draudziama, neziurint, kad tai yra menas. Taigi, islamo zinove, nesuratau, kodel nerasyti tiesos. Beje ir muzika nera pageidautina islame.

2. O jei zmones TIKI todel garbina juodasias jegas, kaip jus dieva. Jei ju pasirinkimas jums netinka tai dar nereiskia, kad jos netiki.

3. Lygia tokia pat turi teise, kaip ir imamas, neva tik ansai zino koks yra tikrasis tikejimas-islamas, Koranas - dievo zodis. Bet jisai gi ne Dievas, tai kaip dabar gali taip drastiskai teigti apie tikejimo tikruma, netikruma... Kaip jis, ar kiti musulmonu dievo tarnai gali teisti, vadovaujantis neva Koranu, kuri interpretuoja pagal savo suoprati. Prasom ir jums klausimeliai is tos pacios serijos, kuriuos uzduodate katalikui krikscioniui, juos puikiai galima perfrazuoti musulmonui... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SW19 @ 2014 02 04, 15:52)
Pezi ir turbut pati jau nebejauti kaip nusipezi.

Na matai, kai kaurios moterys yra neveiksnios, nors ir suaugios. Ju elgesys priklauso nuo ju vyru leidimo/neleidimo. Itariu, jei oponentei vyras leistu, ji butu pasileidusi. O dabar tik vyro draudimas ja stabdo. Tad ir galvoja, jog ir kitos moterys masto ir vadovaujasi tokiais pat kriterijais kaip ir ji. Nes bet kokiu metu gali nutrukti, kaip kale nuo lenciugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2014 - 20:40
doh.gif na ir kultura ir kito asmens izeidinejimas jo net nepazistant. Jeigu butumet skaiciusi mano postus su prastumete, kad as zmones skirstau tik i gerus ir blogus, neatsizvelgiu i ju oda,rase ar tikejima. Kad as ne musulmone, o tik istekejusi uz musulmono. Tekame mes uz vyro,o ne tikejimo.

Todel man nepriimtina kai pradedama pulti moterys istekejusios uz musulmonu,nes jos yra menkesnes,durnesnes,praplautom smegenim anot pasnekoviu kai kuriu.

Senai matyt bankuose lanketes,kad nezinote kad darbuotojos sedi,stalai zemi....Ne matau prasmes testi diskucijos

O Sauleteke yra kiek is jos postu maciau giliai tikinti krikscione.
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 04, 21:47)
doh.gif na ir kultura ir  kito asmens izeidinejimas jo net nepazistant.  Jeigu butumet skaiciusi mano postus su prastumete, kad as zmones skirstau tik i gerus ir blogus, neatsizvelgiu i ju oda,rase ar tikejima. Kad as ne musulmone, o tik istekejusi uz musulmono. Tekame mes uz vyro,o ne tikejimo.

Todel man nepriimtina kai pradedama pulti moterys istekejusios uz musulmonu,nes jos yra menkesnes,durnesnes,praplautom smegenim anot pasnekoviu kai kuriu.

Senai matyt bankuose lanketes,kad nezinote kad darbuotojos sedi,stalai zemi....Ne matau prasmes testi diskucijos

O Sauleteke yra kiek is jos postu maciau giliai tikinti krikscione.

Na taip, jusu kultura leidzia daugumai Lietuvos moteru, prikisti gaktos plaukus.
O man tas pats, kas jus, su kuo jus... As rasau ne musulmonei, o zmogui, kuris dergiasi ir mano, kad tai yra norma.

Na tuomet, lai musulmones, nustoja koneveikti Lietuvos zmones. Neva visos, totaliai tokios palaidos, nes vyrai daug leidzia. Ir jums gerbiamoji tai nekliuna, balzamas ant zaizdos, tiesiog kulturos virsune, kuo daugiau s... ant lietuviu, ju palaido gyvenimo, gaktos plauku, neva dauguma moteru Lietuvoje vaikstom jais kratydami banko ponioms po nosimi, kurios sedi po stalu...

Kaip nekeista, siandiena buvau, stalai normalus, nepazeminti. Zmogus-darbuotoja sedi normaliai, nesusiraiciusi nepatogioje pozoje, tarp kitko ir as sedejau salimais, is sono, kol buvo tvarkomi popieriai. Buvo patogu, nors mano ugis 1,75 po stalu kojas raityti nereikejo, puikiai isiteko, nors jos ganetinai iglos.
......

Bet ar atkreipet demesi, blusinetis greita, o kai kalba eina apie imamus ju teisingo tikejimo zinojima, apie mena islame, neskaitet riekalingu pakomentuoti. O juk tai turetu buti i tema.

Slykstoka, kai taikomi dvigubi standartai. Jei greitos savo pagiezingas izvalgas rasyti apie kitas, tam kad pagristumet savo TEISINA pasirinkima, bukite malonios, priimti analogiskas, jusu izvagu inspiruotas mintis.

Beje, man vyras nieko negali uzdrausti, nei leisti. Esu veiksnus, brandus zmogus, nesantis atsakomybe uz savo veiksmus ir ju pasekmes. Per visa gyvenima Biblijine prasme pazinojau tik vieninteli vyra savo sunaus teva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2014 - 21:06
QUOTE(Moonte @ 2014 02 04, 22:56)
Na taip, jusu kultura leidzia daugumai Lietuvos moteru, prikisti gaktos plaukus.
O man tas pats, kas jus, su kuo jus... As rasau ne musulmonei, o zmogui, kuris dergiasi ir mano, kad tai yra norma.

Na tuomet, lai musulmones, nustoja koneveikti Lietuvos zmones. Neva visos, totaliai tokios palaidos, nes vyrai daug leidzia. Ir jums gerbiamoji tai nekliuna, balzamas ant zaizdos, tiesiog kulturos virsune, kuo daugiau s... ant lietuviu, ju palaido gyvenimo, gaktos plauku, neva dauguma moteru Lietuvoje vaikstom jais kratydami banko ponioms po nosimi, kurios sedi po stalu...

Kaip nekeista, siandiena buvau, stalai normalus, nepazeminti. Zmogus-darbuotoja sedi normaliai, nesusiraiciusi nepatogioje pozoje, tarp kitko ir as sedejau salimais, is sono, kol buvo tvarkomi popieriai. Buvo patogu, nors mano ugis 1,75 po stalu kojas raityti nereikejo, puikiai isiteko, nors jos ganetinai iglos.
......

Bet ar atkreipet demesi, blusinetis greita, o kai kalba eina apie imamus ju teisingo tikejimo zinojima, apie mena islame, neskaitet riekalingu pakomentuoti. O juk tai turetu buti i tema.

Slykstoka, kai taikomi dvigubi standartai. Jei greitos savo pagiezingas izvalgas rasyti apie kitas, tam kad pagristumet savo TEISINA pasirinkima, bukite malonios, priimti analogiskas, jusu izvagu inspiruotas mintis.

perskaitykite savo tono rasymo ir mano ir kazi kuri cia puola izeidineti tokia pat lietuvaite kaip ir jus..
Nematau tikslo apie tikejima rasyti tokiam zmogui kuris iskart puola ir asmeniskai izeidineja manes net nepazinodamas.

Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 04, 22:07)
perskaitykite savo tono rasymo ir mano ir kazi kuri cia puola izeidineti tokia pat lietuvaite kaip ir jus..
Nematau tikslo apie tikejima rasyti tokiam zmogui kuris iskart puola ir asmeniskai izeidineja manes net nepazinodamas.

Na zinoma, asmeniskai izeidineti, negi profesija valytoja toks jau didis pazeminimas?

Mane tai nezeistu, svarbu ne pareigos, o zmogaus dorove. mane zeistu jei apvadintu kekse, mane zeistu, jei ekspertai, priskirtu prie moteru, kuriu neva diduma Lietuvoje demonstruojanciu gaktos plaukus.

O Jus begat, ne todel, kad neva izeista, o todel, kad jums nemalonu skaityti, kai jus nosimi i jusu pacios kulturinga parasyma murgdo. Nurodo akivaizdzius alogiskumus izvalgose, chamiskuma.

1. Kam rasyti apie gaktos plaukus, pries akis? Kai negali jie buti akiu lygmenyje, jei nesedi po stalu.
2. Kam tam reiskiniui suteikti salyje vyraujanti visuotina lygmeni? Juk tai akivaizdus MELAS.
3. Ir tai reikia surpasti, kaip didzios Jusu kulturos israiska, pagarba tautai, lietuvisko forumo oponentams?

Kita vertus, kaip drista zmogus, tam kad pagristu savo pasirinkima, menkinti mano gyvenima, abejoti mano padorumu, vien todel kad as moteris? Kaip jau minejau, man niekas seimoje nieko negali uzdrausti, esu sauges, veiksnus zmogus. Asmens veiksnumas numano gebejima nesti atsakomybe. Ir dabar mane nuraso i kekses, vien todel, kad mano vyras, mane nelaiko kaip kale uz lenciugo. Negi tokios tos moterys kvailos, besmengenes, kad tik vyrai geba jas kontroliuoti...

Atkreipkite demesi, as specialiai nerasau nieko blogo apie islama, musulmonus. Tai viskas parasyta i zmogaus nekorektiska izvalga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2014 - 21:38
QUOTE(Kristina A-A @ 2014 02 04, 19:36)
nelyginkite meno su nezinojimu kaip apsirengti einat i lauka....

O kas yra tas menas? Ar žmogaus kūnas sukelia tokį jau šleikštulį?

Gal kokia moteris ir neįvertina, kad dėl judesių kas per daug ir pasimato, bet manau, kad didesnė problema yra žmogaus žvilgsnyje.
Kadangi tema yra apie musulmonus vyrus, tai jau išsiaiškinome, kad musulmonai vyrai sunkiau save valdo, kad moterys visokiais gobtuvais šitaip turi dangstytis.
Atsakyti