Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Tapyras @ 2014 01 01, 09:28)
Normalu, kad suaugusiam zmogui kitas kazka leidzia/neleidzia?  g.gif

Labai normalu, be to as pati, budama zmona ir mama nesirengsiu kaip kekse. Normalu, kad yra dalykai, kuriu as savo vyrui neleidziu irgi.

Nenormalu, kai vyrai lietuviai savo zmonoms viska leidzia, nieko nuostabaus, kad tos suka i kaire
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 01 01, 10:28)

Jūsų vyras norėtų striptizą šokt viešoj aikštėj jūs irgi katučių plotumėte? Ai juk suaugęs žmogus "kaip gali uždrausti". cool.gif
Atsakyti
a,nu tai cia tas pats vyras aiksteje sokantis sriptiza ir trumpas sijonas lotuliukas.gif ,taip ir isivaizduoju pareina zmona musulmono(nebutinai),o vyras atsilygindamas maunasi stringus ir bega i aikste striptiza sokti ir sako,jei tu gali su miniaku varinet tai as soksiu striptiza aiksteje,kad visos moterys ziuretu ir noretu tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oj nereik toli ieskot ir lietuviams vyrams nepatinka kai ju zmonos miniakais ir su giliausiom iskirptem vaiksto. Pazistu neviena,kuris pasake zmonoms, kad jis jaucias nejaukiai kai kiti vyrai nuziurineja jo zmona tiesioginia prasme,kaip k ... Viskas priklauso nuo vyro kokius turite, kitam tas pats .

Gal ivertinkite kad kitos ir ne 18m cia jau yra o ir vyresnes.
Reikia gerbti save pirma kaip moteri. Ir kiti privalo gerbti kaip zmogu,o ne todel kad grazios kojos, ar tesmenys didziuliai istatyti (kaip viena rezisiere issireiske)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina A-A: 02 sausio 2014 - 21:20
QUOTE(Tapyras @ 2014 01 01, 10:28)

Galbūt buvo norėta pasakyti ne tiek, kad "neleis" bet žmona pati žino savo vyro nuomonę ir nuolankiai nori jam paklusti ir jo neskaudinti savo apsirengimo stiliumi. Aš lygiai taip pat daryčiau, nors iš esmės man niekas negali nieko uždrausti ir tarkime buvo laikas, kad jei kas man drausdavo aš tyčia darydavau.
Atsakyti
as labai pritariu, kad pirma, reikia save isreikti kaip asmenybe ,bet ne pagal miniako trumpuma. Ir vyrui turetu buti nemalonu, kad jo moteri nuziurineja kiti.
Turim drauga, jo zmona visada rengesi labai issaukianciai, o jis visada draugams sakydavo, paziurekit, kokia mano zmona sexy, bet ji tik mano. Ir ka gi, po 7m. bendro gyvenimo jie issiskyre, nes jis suzinojo, kad jo geriausia draugai miegojo su ja. Tai va, gal jiems nebutu mintis kilusi kabinti jo ta zmona (kuri , gerai, pasidave), jeigu ji nesirengtu taip, lyg jai gyvenime truksta vyro ir jai reikia kitu demesio. nes elgesiu, ji tokia rami, mazai kalbanti , bet iseina kiekvienas galejo prie jos prieiti.
Cuia tik pavyzdys, bet dazniausiai apranga ir elgesys atitinka smile.gif
As is viso manau, jeigu esi zmona, mama, apranga turi buti atitinkama irgi, nesvarbu, musulmonas vyras, ar krikscionis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 03 sausio 2014 - 18:58
QUOTE(Aylin @ 2014 01 03, 19:50)
As is viso manau, jeigu esi zmona, mama, apranga turi buti atitinkama irgi, nesvarbu, musulmonas vyras, ar krikscionis smile.gif

Labai pritariu visiems pasakytiems zodziams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2014 01 03, 19:50)
as labai pritariu, kad pirma, reikia save isreikti kaip asmenybe ,bet ne pagal miniako trumpuma. Ir vyrui turetu buti nemalonu, kad jo moteri nuziurineja kiti.
Turim drauga, jo zmona visada rengesi labai issaukianciai, o jis visada draugams sakydavo, paziurekit, kokia mano zmona sexy, bet ji tik mano. Ir ka gi, po 7m. bendro gyvenimo jie issiskyre, nes jis suzinojo, kad jo geriausia draugai miegojo su ja. Tai va, gal jiems nebutu mintis kilusi kabinti jo ta zmona (kuri , gerai, pasidave), jeigu ji nesirengtu taip, lyg jai gyvenime truksta vyro ir jai reikia kitu demesio. nes elgesiu, ji tokia rami, mazai kalbanti , bet iseina kiekvienas galejo prie jos prieiti.
Cuia tik pavyzdys, bet dazniausiai apranga ir elgesys atitinka smile.gif

Siaip, buvo paskelbta apklausa, apie kokias moteris fantazuoja vyrai, paradoksas, apie vienuoles. Miniaku jos nedevi.
As nezinau, matyt kiekvienas musu vertina situacija pagal save. Na jei miniakas itakoja jusu dorove, tai mano ne. Galiu deveti bet kokius rubus, net budama visiskai nuoga, mano dorove nepakis. Idomu, kas per dorove pas zmones, jei ja itakoja rubai, sijonu ilgis...

Taigi, bet smegeneles praplautos kaikuriom konkreciai. Bet jei jums gerai, dieva zi, man simta kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 01 14, 12:42)
Siaip, buvo paskelbta apklausa, apie kokias moteris fantazuoja vyrai, paradoksas, apie vienuoles. Miniaku jos nedevi.
As nezinau, matyt kiekvienas musu vertina situacija pagal save. Na jei miniakas itakoja jusu dorove, tai mano ne. Galiu deveti bet kokius rubus, net budama visiskai nuoga, mano dorove nepakis. Idomu, kas per dorove pas zmones, jei ja itakoja rubai, sijonu ilgis...

drinks_cheers.gif Ar moteris, atrodanti kaip stovinti naktimis prie stoties, ten ir stovi? Gali stovėti, o gali būti kokia dabitiška ir aistros išsiilgusi namų šeimininkė mirksiukas.gif O kad pilkos kaip pelytės moterytės - visos tik tikros doruolės, tai mačiau aš tokių doruolių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva Emilija: 16 sausio 2014 - 14:21
taip, praplautos smegenys žiauriai nepataisomai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir kaip džiugu, kad vis atsiranda tokių, "bandančių atverti akis"...

ai, moteros, nebus tokio forumo, kuris liečia islamą, kuriame be pasižodžiavimų, interpretuokit kaip norit, apsieinama.

esmė tai tame, kad visos, ištekėjusios už musulmonų, pirmiausia žiūrėjo į tą vyrą, kaip į asmenį. Kas susidūrė toliau su religiniais klausimais, matyt, sugebėjo priimti sprendimus, tinkančius abiems.

patinka tai mūsų visuomenei ar ne.

Jei gyvena kartu, reiškias yra gerai. Kam čia puti, ardytis?

o dėl aprangos: paprastas etiketas irgi galioja, juk ir mokyklose prašoma merginų nedėvėti iššaukiančios aprangos. Tai čia jau ne dėl tikėjimo toks požiūris yra. o yra kalbama, apie tai kas derama, ir kas nederama.

jei sutuoktinis sutinka, kad jo moteris rodytų savo kūna ir pašaliniams, ar gi reikia tai smerkti? ne. tegu rodo, jei patinka. Bet jei moterys, pasirinkusios kitokią aprangą, tai jau jų ir smegenys praplautos, ir jos užguitos? na jau, na jau.... ne apsirengime juk esmė. esmė, kaip moteris jaučiasi. Vis gi yra pagarba sau ir savo kūnui. Dorovingumą paminėjot? čia jau nuo asmens priklauso.

Man rodos, yra labai suprantama, jei subrendusi moteris rengiasi drabužiais, kurie labiau tiktų jaunai merginai... kažkaip kyla natūraliai klausimas, ir apie dorovingumą, ir apie jos požiūrį į kai kuruos dalykus. Juk yra ribos.

tik niekaip nesuprantu, kodėl vis pastoviai, kur forumas apie islamą, taip ir puolama. niekas nepasikeis nuo tų puolimų. Moterys tiesiog pasidalina savo gyvenimu. juk tiek daug girdima vien tik bloga. Tai va yra tokių, kurios pasisako ir apie gerus dalykus. Kodėl oponentės tada tuo nepatenkintos? džiaukitės žmonių laime. Net jei tie žmonės ir musulmonai. Ant vienos žemės juk gyvenam. Gyvenkime draugiškai wink.gif

Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2014 01 22, 12:17)
taip, praplautos smegenys žiauriai nepataisomai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir kaip džiugu, kad vis atsiranda tokių, "bandančių atverti akis"...

ai, moteros, nebus tokio forumo, kuris liečia islamą, kuriame be pasižodžiavimų, interpretuokit kaip norit, apsieinama.

esmė tai tame, kad visos, ištekėjusios už musulmonų, pirmiausia žiūrėjo į tą vyrą, kaip į asmenį. Kas susidūrė toliau su religiniais klausimais, matyt, sugebėjo priimti sprendimus, tinkančius abiems.

patinka tai mūsų visuomenei ar ne.

Jei gyvena kartu, reiškias yra gerai. Kam čia puti, ardytis?

o dėl aprangos: paprastas etiketas irgi galioja, juk ir mokyklose prašoma merginų nedėvėti iššaukiančios aprangos. Tai čia jau ne dėl tikėjimo toks požiūris yra. o yra kalbama, apie tai kas derama, ir kas nederama.

jei sutuoktinis sutinka, kad jo moteris rodytų savo kūna ir pašaliniams, ar gi reikia tai smerkti? ne. tegu rodo, jei patinka. Bet jei moterys, pasirinkusios kitokią aprangą, tai jau jų ir smegenys praplautos, ir jos užguitos? na jau, na jau.... ne apsirengime juk esmė. esmė, kaip moteris jaučiasi. Vis gi yra pagarba sau ir savo kūnui. Dorovingumą paminėjot? čia jau nuo asmens priklauso.

Man rodos, yra labai suprantama, jei subrendusi moteris rengiasi drabužiais, kurie labiau tiktų jaunai merginai... kažkaip kyla natūraliai klausimas, ir apie dorovingumą, ir apie jos požiūrį į kai kuruos dalykus. Juk yra ribos.

tik niekaip nesuprantu, kodėl vis pastoviai, kur forumas apie islamą, taip ir puolama. niekas nepasikeis nuo tų puolimų. Moterys tiesiog pasidalina savo gyvenimu. juk tiek daug girdima vien tik bloga. Tai va yra tokių, kurios pasisako ir apie gerus dalykus. Kodėl oponentės tada tuo nepatenkintos? džiaukitės žmonių laime. Net jei tie žmonės ir musulmonai. Ant vienos žemės juk gyvenam. Gyvenkime draugiškai wink.gif

Man taip saziningai jusu gaila... Ne ne ne ne todel, kad istekejote uz musulmono ir t.t. O todel, kad negebat perskaityti posto.

Neturiu jokio poreikio jums akiu uzmerkti ir atmerkti, Bet jei zmones raso akivaizdziai alogiskus svarstymus, as parodau kur logine klaida. Jus asmensikai, ja seugebejote suvokti? Va cia diskusijos esme, lyginti skirtingas logines sekas, atstoveti jas, o ne blusinetis asmeniskumuose. Viskas.

Kita vertus, jei jus tame izvelgiat puolima, ar dar kazkokias ten intencijas pries jusu pasirinkima ir t.t. cia jusu asmenine problema. As nieko nepakeisiu, jei skirtinga izvalga jumyse sukelia aukos sindroma.

Taigi, gyvenkime draugiskai. Neprimetinekite kitiems to ko net nebuvo mintyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 sausio 2014 - 15:44
neveltuj net lietuviai sako pagal ruba sutinka pagal prota islydi......

Na ir kiek zinau kas esame istekejusios uz musulmonu,mums jau nebe 25 , dauguma jau santuokoje skaiciuojantis net desimecius.

As rengiuos taip kad salia esantis zmogus jaustusi komfortiskai. Ko daugumai reiketu lietuvaiciu pasimokinti,kaip pvz kai dirbau LT banke atejo nescia moteris, kelnes pazemintos, maikute tik krutine dengia,pilvas nuogas,o visos gaktos plaukai man pries nosi pastatyti(ji stovejo ,o as sedejau) , kitas atvejis 50m moteris iskirpte iki bambos,krutine tikrai dideli,bet kai ja man kiso prie nosies,kad paaiskintu kaip man bankinius dokumentus pildyti,nu jau atleiskite. Apie toki rubu pasirinkima as kalbu, kad jau kitam zmogui net sleikstuly gali sukelti.... dorove gal jos ir nesikeicia nuo to, bet. As tokias sutinku pagal ruba, bet jei tokios ateidavo i darbo pokalbi kiek matydavau, daznai joms jau nebebudavo progos irodyti savo protiniu sugebejimu.....

Yra kaip Yra laidoje patiko egiptiecio pasakymas,kad Egipte virs 90 mln zmoniu, ir savaime suprnantama kad visi negali but geri, lt yra tik 3mln o kokiu istoriju girdime.Ir krikscioniska salis.

Zurnalistai siekia visada parodyti,kad jei istekesi nesiosi hidzaba,labai daug pazistu kurios nieko nenesioja, rengiasi kaip nori, atrodo super graziai, dirba,augina vaikus...... Viskas priklauso koks vyras. Todel jeigu kas nori planuoja susituokti su musulmonu geriausiai pirma pazinti jo seima.Kaip vyras bendrauja su mama,seserim,duktereciom. Kokios tradicijos pacioje seimoje.Nes yra islamas ir yra salies tradicijos.
Atsakyti