QUOTE(aiki @ 2011 11 10, 12:11)
Oho, kaip greitai ir daug priraset, paneles!
Mah, kaip idomu.. Apsilankyt Irane mano viena didziausiu svajoniu O kuriame mieste?
Del zemes drebejimu, tai atrodo, kad visos lietuvaites saugios, toliau nuo Vano gyvena. O kurdu teroristai, tai ne taip seniai ir Ankaroj sprogo bomba, bet ka darysi, nezinai kur taves mirtis laukia.. Aisku, dar ne karo zona, bent sita puse, tai stengiames nepanikuoti
Mano vyras kariniu pareigu pilotas, kazkada laikrastyje buvo paskelbta info, kad i miestus didziuosius PKK teroristai issiunte savo zmones, kad det bombas po pilotu masinom.. Tai buvo kuris laikas, kai tikrinome pasilenke ar prie masinos dugno jokio paketo ner prikabinta aisku, nepanikavom, nes is darbo oficiali info neatejo, bet laikrastyje tik parase, taciau vistiek geriau but atsargiam..
Mah, kaip idomu.. Apsilankyt Irane mano viena didziausiu svajoniu O kuriame mieste?
Del zemes drebejimu, tai atrodo, kad visos lietuvaites saugios, toliau nuo Vano gyvena. O kurdu teroristai, tai ne taip seniai ir Ankaroj sprogo bomba, bet ka darysi, nezinai kur taves mirtis laukia.. Aisku, dar ne karo zona, bent sita puse, tai stengiames nepanikuoti
Mano vyras kariniu pareigu pilotas, kazkada laikrastyje buvo paskelbta info, kad i miestus didziuosius PKK teroristai issiunte savo zmones, kad det bombas po pilotu masinom.. Tai buvo kuris laikas, kai tikrinome pasilenke ar prie masinos dugno jokio paketo ner prikabinta aisku, nepanikavom, nes is darbo oficiali info neatejo, bet laikrastyje tik parase, taciau vistiek geriau but atsargiam..
i irana reikalinga viza, pirma viza padaro mazdaug per 2 savaites, jei pakartotinai, galima gaut greiciau...
pradzioj mes gyvenom Mashade - daugiau i siaures rytus, ten 3 mln. gyventoju, ziauriai didelis miestas, dabar byvenam Bonjurde - siek tiek mazesniam mieste, labiausiai tai nemegstu eismo gatvese - vaziuodami ir ant galvos pramane uzvaziuotu, visos taisykles dzin per pereja nieks normaliai nepraleis, reik tarp masinu laviruot, sunus juokiasi, kai as grizus lietuvoj laukiu prie perejos kada masinos pravaziuos - automatiskai isijungia tokia "apsauga"
pas mus tai jokiu teroristu ir sprogdinimu nera, bet va tarptautine padetis visai slija, uzsienis atsisako su bankais bendradarbiaut, amerika grasinasi, gali but kad reiks kur i vakarus dziaut siaip visai nesinori, nes atmetus ta nenormalia apranga, visai cia neblogai gyvent
Papildyta:
QUOTE(munnce @ 2011 11 10, 12:28)
na rytinej pusej Diyarbakir, tas pats Van, ir kiti ten miesteliukai, tai daugiausiai kurdai gyvena, tai ten pastoviai vis kas pasprogdinama, gaila man tu kareivuku, jauni berniukai i tarnyba pasaukiami, nepasiseka paskyrima i rytus gauna ir mirsta nuo kokiu debilu bombu o siaip Turkijoj gan saugu, jokios baimes as nejauciu, patys tik per zinias apie tuos sprogdinimus isgirstam...
jooooo,neisivaizduoju saves su visais tais skarmalais, turbut irgi kas puse metu i Lietuva vazineciau, kad laisves oro ikvepciau, kitaip nupusciau na nieko anksciau ar veliau ir Irane kokia revoliucija ivyks o siaip manau tikrai lietuviu Irane yra, aisku ne tiek daug kiek Turkijoj, bet is tu keletos kai kurios musulmonemis jau patapusios, gal ir i interneta nelabai diedai leidzia listi, na cia as taip speju
na isivaizduoju, kad su ta persu sunku, mano klasiokai arabai biski arabu bando pamokinti, tai savo vardo nesugebu sukeverzoti, bet uztat jiems kaip sunku lotynu raides keverzoti, kiti ir nepaskaito, tai prisizvengiam iki asaru
jooooo,neisivaizduoju saves su visais tais skarmalais, turbut irgi kas puse metu i Lietuva vazineciau, kad laisves oro ikvepciau, kitaip nupusciau na nieko anksciau ar veliau ir Irane kokia revoliucija ivyks o siaip manau tikrai lietuviu Irane yra, aisku ne tiek daug kiek Turkijoj, bet is tu keletos kai kurios musulmonemis jau patapusios, gal ir i interneta nelabai diedai leidzia listi, na cia as taip speju
na isivaizduoju, kad su ta persu sunku, mano klasiokai arabai biski arabu bando pamokinti, tai savo vardo nesugebu sukeverzoti, bet uztat jiems kaip sunku lotynu raides keverzoti, kiti ir nepaskaito, tai prisizvengiam iki asaru
nu sakesss , jei mano vyras man dar kazko pradetu neleist ar kazka uzdraudinet, su tokiu nei vienos dienos negyvenciau, o siaip gal ir yra tokiu nesveikai besielgianciu. Zinau,kad yra gyvenanciu dubajuj, pakistane, libijoj, bet cia nepasitaike, ir internete nepasitaike ....
va pas mus naujiena - sniegas dabar, nors taip niekas tokiu laiku cia nebudavo, gal tik pries 20 metu buvo tokios anomalijos