Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(aiki @ 2011 11 10, 12:11)
Oho, kaip greitai ir daug priraset, paneles!  4u.gif

Mah, kaip idomu.. Apsilankyt Irane mano viena didziausiu svajoniu  wub.gif O kuriame mieste?

Del zemes drebejimu, tai atrodo, kad visos lietuvaites saugios, toliau nuo Vano gyvena. O kurdu teroristai, tai ne taip seniai ir Ankaroj sprogo bomba, bet ka darysi, nezinai kur taves mirtis laukia..  doh.gif Aisku, dar ne karo zona, bent sita puse, tai stengiames nepanikuoti  rolleyes.gif
Mano vyras kariniu pareigu pilotas, kazkada laikrastyje buvo paskelbta info, kad i miestus didziuosius PKK teroristai issiunte savo zmones, kad det bombas po pilotu masinom.. Tai buvo kuris laikas, kai tikrinome pasilenke ar prie masinos dugno jokio paketo ner prikabinta  doh.gif aisku, nepanikavom, nes is darbo oficiali info neatejo, bet laikrastyje tik parase, taciau vistiek geriau but atsargiam..  doh.gif

i irana reikalinga viza, pirma viza padaro mazdaug per 2 savaites, jei pakartotinai, galima gaut greiciau...
pradzioj mes gyvenom Mashade - daugiau i siaures rytus, ten 3 mln. gyventoju, ziauriai didelis miestas, dabar byvenam Bonjurde - siek tiek mazesniam mieste, labiausiai tai nemegstu eismo gatvese - vaziuodami ir ant galvos pramane uzvaziuotu, visos taisykles dzin doh.gif per pereja nieks normaliai nepraleis, reik tarp masinu laviruot, sunus juokiasi, kai as grizus lietuvoj laukiu prie perejos kada masinos pravaziuos - automatiskai isijungia tokia "apsauga" lotuliukas.gif

pas mus tai jokiu teroristu ir sprogdinimu nera, bet va tarptautine padetis visai slija, uzsienis atsisako su bankais bendradarbiaut, amerika grasinasi, gali but kad reiks kur i vakarus dziaut doh.gif siaip visai nesinori, nes atmetus ta nenormalia apranga, visai cia neblogai gyvent thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(munnce @ 2011 11 10, 12:28)
na rytinej pusej Diyarbakir, tas pats Van, ir kiti ten miesteliukai, tai daugiausiai kurdai gyvena, tai ten pastoviai vis kas pasprogdinama, gaila man tu kareivuku, jauni berniukai i tarnyba pasaukiami, nepasiseka paskyrima i rytus gauna ir mirsta nuo kokiu debilu bombu verysad.gif o siaip Turkijoj gan saugu, jokios baimes as nejauciu, patys tik per zinias apie tuos sprogdinimus isgirstam...
jooooo,neisivaizduoju saves su visais tais skarmalais, turbut irgi kas puse metu i Lietuva vazineciau, kad laisves oro ikvepciau, kitaip nupusciau smile.gif na nieko anksciau ar veliau ir Irane kokia revoliucija ivyks mirksiukas.gif o siaip manau tikrai lietuviu Irane yra, aisku ne tiek daug kiek Turkijoj, bet is tu keletos kai kurios musulmonemis jau patapusios, gal ir i interneta nelabai diedai leidzia listi, na cia as taip speju biggrin.gif
na isivaizduoju, kad su ta persu sunku, mano klasiokai arabai biski arabu bando pamokinti, tai savo vardo nesugebu sukeverzoti, bet uztat jiems kaip sunku lotynu raides keverzoti, kiti ir nepaskaito, tai prisizvengiam iki asaru biggrin.gif

nu sakesss doh.gif , jei mano vyras man dar kazko pradetu neleist ar kazka uzdraudinet, su tokiu nei vienos dienos negyvenciau, o siaip gal ir yra tokiu nesveikai besielgianciu. Zinau,kad yra gyvenanciu dubajuj, pakistane, libijoj, bet cia nepasitaike, ir internete nepasitaike ....

va pas mus naujiena - sniegas dabar, nors taip niekas tokiu laiku cia nebudavo, gal tik pries 20 metu buvo tokios anomalijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 10, 13:52)
Papildyta:
nu sakesss  doh.gif , jei mano vyras man dar kazko pradetu neleist ar kazka uzdraudinet, su tokiu nei vienos dienos negyvenciau, o siaip gal ir yra tokiu nesveikai besielgianciu. Zinau,kad yra gyvenanciu dubajuj, pakistane, libijoj, bet cia nepasitaike, ir internete nepasitaike ....

va pas mus naujiena - sniegas dabar, nors taip niekas tokiu laiku cia nebudavo, gal tik pries 20 metu buvo tokios anomalijos  doh.gif

yra visokiu seimu, bet svarbiausia, kad jaustumemes laimingi smile.gif
pas mumis siais metais irgi oras gan greitai subjuro, preitais metais dar gruodi silta buvo, i siais jau dabar salta...na aisku ne Lietuvele, cia tas salta juoka kelia biggrin.gif
o tai kiek jus jau laiko susituoke, kaip susipazinot, jei aisku ne paslaptis? blush2.gif jauciu lietuviska seimyna "gerai"sureagavo i toki pasirinkima, bent jau mano tai kokius metus negalejo susitaikyti, bet isvaziavau ir viskas stojo i vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(munnce @ 2011 11 10, 17:05)
yra visokiu seimu, bet svarbiausia, kad jaustumemes laimingi smile.gif
pas mumis siais metais irgi oras gan greitai subjuro, preitais metais dar gruodi silta buvo, i siais jau dabar salta...na aisku ne Lietuvele, cia tas salta juoka kelia biggrin.gif
o tai kiek jus jau laiko susituoke, kaip susipazinot, jei aisku ne paslaptis? blush2.gif jauciu lietuviska seimyna "gerai"sureagavo i toki pasirinkima, bent jau mano tai kokius metus negalejo susitaikyti, bet isvaziavau ir viskas stojo i vietas smile.gif

as tai vaziavau pas drauge i svecius i vokietija ir ten atsitiktinai susipazinau, jis tuo laiku gyveno vokietijoj... bet issiskyrem kaip paprasti draugai ir visai nesitikejau, kad atvaziuos i lietuva schmoll.gif
gyvenam jau seniai, o susituokem veliau, kai pagyvenom kartu.... anksciau gyvenom tik lietuvoj, bet paskui sugalvojom pabandyt gyvent kitaip rolleyes.gif - cia kai lietuvoj pradejo mazet darbu ir sunket gyvenimas.....
na kadangi mes jau ne 18-kos buvom, tai jau ne seimynos reikalas reguliuoti, kam su kuo gyvent...
man ir mano vyrui tai antra santuoka ir abu is pirmu santuoku bendrai turim 3 vaikus: jis - 1, as - 2.

o kaip jus susitikot? ar is karto isvaziavai i turkija? o ka ta seimyna padarys, paburbuliuos ir nustos mirksiukas.gif svarbiausia, kad butu geri tarpusavio santykiai, tai bus patenkinta ir seimyna, jokio skirtumo lietuvis ar ne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 10, 18:56)
as tai vaziavau pas drauge i svecius i vokietija ir ten atsitiktinai susipazinau, jis tuo laiku gyveno vokietijoj... bet issiskyrem kaip paprasti draugai ir visai nesitikejau, kad atvaziuos i lietuva  schmoll.gif
gyvenam jau seniai, o susituokem veliau, kai pagyvenom kartu.... anksciau gyvenom tik lietuvoj, bet paskui sugalvojom pabandyt gyvent kitaip  rolleyes.gif - cia kai lietuvoj pradejo mazet darbu ir sunket gyvenimas.....
na kadangi mes jau ne 18-kos buvom, tai jau ne seimynos reikalas reguliuoti, kam su kuo gyvent...
man ir mano vyrui tai antra santuoka ir abu is pirmu santuoku bendrai turim 3 vaikus: jis - 1, as - 2.

o kaip jus susitikot? ar is karto isvaziavai i turkija? o ka ta seimyna padarys, paburbuliuos ir nustos  mirksiukas.gif svarbiausia, kad butu geri tarpusavio santykiai, tai bus patenkinta ir seimyna, jokio skirtumo lietuvis ar ne  thumbup.gif

mes tai vienoj internetinej svetainej susipazinom, bet nei jis, nei as kazkokiu santykiu neieskojom, as visada sakydavau, kad kazkokia nesamone tokios internetines draugystes, bet pradejom sneketi su kamerom ir pasirodo labai daug bendro turim, jis kaip tikras turkelis aisku komplimentais mane apipyle, kokia melynake krasavica na ir pan. doh.gif as tai stengiaus atsargiai i ji ziureti, nes man paciai musulmonai kaip baubas atrode, nei macius, nei bendravus, bet suvyste mane jis greitai biggrin.gif tai taip du metus kompiuteriu bendravom, as tris kartus buvau atvaziavus Turkijon, su seimyna susipazinau, na o ketvirta karta su visam, vesele iskelem ir gyvenam jau beveik 1,5 metu smile.gif
as ir taip sakau, ka ta seimyna, paburbuliavo ir nustojo, tik aisku galiu isivaizduoti kaip sunku, ypac mano mamai buvo, vienintelis vaikas ir i kazkokia Turkija isvaziuoja, pas musulmonus ir net jaunikio gyvai nebuvo macius, bet atvaziavo i vestuves pamate vyra, jo seima, tai labai rami isvaziavo atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(munnce @ 2011 11 10, 18:09)
mes tai vienoj internetinej svetainej susipazinom, bet nei jis, nei as kazkokiu santykiu neieskojom, as visada sakydavau, kad kazkokia nesamone tokios internetines draugystes, bet pradejom sneketi su kamerom ir pasirodo labai daug bendro turim, jis kaip tikras turkelis aisku komplimentais mane apipyle, kokia melynake krasavica na ir pan. doh.gif as tai stengiaus atsargiai i ji ziureti, nes man paciai musulmonai kaip baubas atrode, nei macius, nei bendravus, bet suvyste mane jis greitai biggrin.gif tai taip du metus kompiuteriu bendravom, as tris kartus buvau atvaziavus Turkijon, su seimyna susipazinau, na o ketvirta karta su visam, vesele iskelem ir gyvenam jau beveik 1,5 metu smile.gif
as ir taip sakau, ka ta seimyna, paburbuliavo ir nustojo, tik aisku galiu isivaizduoti kaip sunku, ypac mano mamai buvo, vienintelis vaikas ir i kazkokia Turkija isvaziuoja, pas musulmonus ir net jaunikio gyvai nebuvo macius, bet atvaziavo i vestuves pamate vyra, jo seima, tai labai rami isvaziavo atgal smile.gif

oho na ir kantrybe 2 metus per kompus baldielyt lotuliukas.gif
na tai gerai kad nors pamate per vestuves, nes pas mus zmones labai su dideliu nepasitikejimu ziuro i rytiecius, nes remiasi tik blogais pavyzdziais, atsitikusiais lietuvoj, o kas normaliai gyvena, tai to niekas nemato doh.gif

tai tuokeisi tik turkijoj?
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 10, 19:16)
oho na ir kantrybe 2 metus per kompus baldielyt  lotuliukas.gif
na tai gerai kad nors pamate per vestuves, nes pas mus zmones labai su dideliu nepasitikejimu ziuro i rytiecius, nes remiasi tik blogais pavyzdziais, atsitikusiais lietuvoj, o kas normaliai gyvena, tai to niekas nemato  doh.gif

tai tuokeisi tik turkijoj?

tai patikek jau abiem stogai buvo pradeje vaziuoti nuo to sedejimo prie kompo, net nenoriu prisiminti, na gal tik pirmus metus, tada visai smagu buvo biggrin.gif
na tai gerai, kad atvaziavo, nes pries man isvaziuojant sake nevaziuos ir nieko zinoti nenori, bet atsileido labai greitai smile.gif
grazias istorijas niekam neidomu klausyti ir normaliai zmones gyvenantys nelabai ir i kameras nori listi...
jo zenijomes tik Turkijoj, ai ka cia pinigais svaistytis, galu gale tiek ir nera, kad ir ten ir ten vesele kelti, o jo giminei cia toks svarbus reikalas, kad sakau turekit savo turkiskas vestuves su lietuviskai turkiska nuotaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munnce @ 2011 11 10, 18:27)
tai patikek jau abiem stogai buvo pradeje vaziuoti nuo to sedejimo prie kompo, net nenoriu prisiminti, na gal tik pirmus metus, tada visai smagu buvo biggrin.gif
na tai gerai, kad atvaziavo, nes pries man isvaziuojant sake nevaziuos ir nieko zinoti nenori, bet atsileido labai greitai smile.gif
grazias istorijas niekam neidomu klausyti ir normaliai zmones gyvenantys nelabai ir i kameras nori listi...
jo zenijomes tik Turkijoj, ai ka cia pinigais svaistytis, galu gale tiek ir nera, kad ir ten ir ten vesele kelti, o jo giminei cia toks svarbus reikalas, kad sakau turekit savo turkiskas vestuves su lietuviskai turkiska nuotaka biggrin.gif

na tai aisku nesamone per 2 salis vestuves kelti, bet patarciau pasidaryti santuokos liudijima ir lietuvoj, kai abu skirtingu saliu, gerai tureti tokius dokumentus, patvirtintus abiejose salyse. Nes duok dieve, jei viskas gerai tai gerai, bet jei iskiltu kazkokiu problemu ateityje, tai geriau apsidraust nuo problemu. O deklaravaisi isvaziavima is Lietuvos? jei ne, tai tau cia mokesciu gali priskaiciuoti bereikalingu...

tai dabar jus gyvenat atskirai ar vienuose namuose su jo tevais? pas rytiecius labai stiprus seimos saitai, tai kai mes neprate, labai sunku gyventi, jeigu megsta i asmenini gyvenima kistis doh.gif
mes is pradziu kai gyvenom tam paciam mieste kur jo sesuo ir brolis, siaip atskirai, bet jau tas ju daznas sveciavimasis ir kvietimas i svecius pradejo uzknisti, na as kantriai kenciau, bet gerai, kad vyrui del darbo reikejo i kt. miesta uz 300 km, tai su dziaugsmu persikraustem. Na atsimarioja ir dabar - cia toks atstumas nieko nereiskia, kai benzas 1 lt, o dyzelis apie 30 ct kainuoja lotuliukas.gif , bet jau galima normaliau pailset nuo sveciu lotuliukas.gif
dar prisiminiau apie incidenta siais metais prie turkijos sienos... Kodel turkijoj kuras tokiom nesveikom kainom ????? g.gif Kai pernai metais vaziavom, tai vezemes plius 20 l bakeli ir ant sienos praleido, o siemet prisipylem bulgarijoj ir vezemes vel, kai pamate, kai kilo barnis - turkas sedi and sienos ir angliskai nemoka ir kt jokia kalba, mano vyras turku nemoka, turkas rodo ir rekia - ta kura dek kur nori, mano vyras rekia - kviesk virsininka arba cia ispilsiu, as jam sakau - jei ispilsi tai visai i turkija neileis ar dar pasodins, vos issireikalavo pokalbio su virsininku, na prasikankinom gal 2 val., ir del tokios smulkmes, lygtai visa fura kuro vezi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 10, 20:03)
na tai aisku nesamone per 2 salis vestuves kelti, bet patarciau pasidaryti santuokos liudijima ir lietuvoj, kai abu skirtingu saliu, gerai tureti tokius dokumentus, patvirtintus abiejose salyse. Nes duok dieve, jei viskas gerai tai gerai, bet jei iskiltu kazkokiu problemu ateityje, tai geriau apsidraust nuo problemu. O deklaravaisi isvaziavima is Lietuvos? jei ne, tai tau cia mokesciu gali priskaiciuoti bereikalingu...

tai dabar jus gyvenat atskirai ar vienuose namuose su jo tevais? pas rytiecius labai stiprus seimos saitai, tai kai mes neprate, labai sunku gyventi, jeigu megsta i asmenini gyvenima kistis doh.gif
mes is pradziu kai gyvenom tam paciam mieste kur jo sesuo ir brolis, siaip atskirai, bet jau tas ju daznas sveciavimasis ir kvietimas i svecius pradejo uzknisti, na as kantriai kenciau, bet gerai, kad vyrui del darbo reikejo i kt. miesta uz 300 km, tai su dziaugsmu persikraustem. Na atsimarioja ir dabar - cia toks atstumas nieko nereiskia, kai benzas 1 lt, o dyzelis apie 30 ct kainuoja  lotuliukas.gif , bet jau galima normaliau pailset nuo sveciu  lotuliukas.gif
dar prisiminiau apie incidenta siais metais prie turkijos sienos... Kodel turkijoj kuras tokiom nesveikom kainom ?????  g.gif Kai pernai metais vaziavom, tai vezemes plius 20 l bakeli ir ant sienos praleido, o siemet prisipylem bulgarijoj ir vezemes vel, kai pamate, kai kilo barnis - turkas sedi and sienos ir angliskai nemoka ir kt jokia kalba, mano vyras turku nemoka, turkas rodo ir rekia - ta kura dek kur nori, mano vyras rekia - kviesk virsininka arba cia ispilsiu, as jam sakau - jei ispilsi tai visai i turkija neileis ar dar pasodins, vos issireikalavo pokalbio su virsininku, na prasikankinom gal 2 val., ir del tokios smulkmes, lygtai visa fura kuro vezi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai as viska pasidariau ambasadoj - santuokos apskaityma Lietuvoj, vedybu liudijima(kuri man atrodo Lietuvoj vasara pameciau doh.gif ) ir pasa pasikeiciau, nes pavarde pasikeiciau, jau su popieriais as atsakingai, nes negali niekada zinoti kas kaip smile.gif issideklaravau pries isvaziuojant internetu,siais metais dar deklaruoti mokescius reikejo, tai ir mokesciuose issideklaravau, na viskas ciki piki biggrin.gif gyvenam mes per 200 km nuo vyro gimines, tai labai gerai, karta per menesi nuvaziuojam, buna ir reciau...nors siaip jo gimine labai gera, aisku rytietiskai artima, bet tikrai ne per daug ir nesikisa nei i musu, nei i vyro seseru seimu gyvenimus, tik pataria, kai jiems ka papasakoji ar paklausi, na is tikruju neiskundziu. as net sutikciau salia ju gyventi, nes tada nereiketu keliom dienom su tasem, kaip cigonams, pastoviai vazineti, tuo labiau, kai vyro tevai niekada pas vaikus neina, tik vaikai eina, seses dirba, su vaikais, tai nera mados pas viena kita smirdet pastoviai :)siaip dziaugiuose, kad Gaziantepe jokiu giminiu nera, tai megejai jie cia Turkijoj be perspejimo uzsukti, ko negaliu pakesti doh.gif
o del kuro, tai tikrai nesveikos kainos, ziauriai didelius mokescius jie uzdeje, ir masinos nesvietiskomis kainomis, na apskritai Turkija brangi salis, jau dabar priprantu, bet kokius metus plaukai siauses, kai viska i litus paverti, kazkoks siaubas...o del to incidento, taigi cia Turkijos muitininkas, islipo ne ta koja is lovos ar arbatos is ryto neisgere ir issilieja ant ko pasitaiko mirksiukas.gif jau kas kas, bet jegos strukturos ir biurokratija cia bujoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munnce @ 2011 11 10, 22:40)
tai as viska pasidariau ambasadoj - santuokos apskaityma Lietuvoj, vedybu liudijima(kuri man atrodo Lietuvoj vasara pameciau doh.gif ) ir pasa pasikeiciau, nes pavarde pasikeiciau, jau su popieriais as atsakingai, nes negali niekada zinoti kas kaip smile.gif issideklaravau pries isvaziuojant internetu,siais metais dar deklaruoti

tai liuks kad taip atsakingai ziuri thumbup.gif

mano vyro giminej beveik visos moterys nedirba - nei pagyvene, nei jaunos, tai ir neturi kas veikt - tik parduotuves, puodai, vaikai, bla bla bla per dienu dienas doh.gif doh.gif Svarbiausia, kad baige universitetus ir sedi, tai as ju nesuprantu.... nes siaip irane yra nemazai moteru dirbanciu ir studijuojanciu universitetuose, bet cia viskas priklauso daugiau nuo seimos poziurio... Tai kam tas mokslas reikalingas, bet cia seimos prestizo reikalas- kaipgi jei seima pinigu turi, vaikai nebaigs universiteto, nors paskui dzin - gali ir namie sedet doh.gif

na jau cia tai ne mano stilius, as pasakiau, jei manes kas kitas nepriims i darba, tai pati vis tiek kokios veiklos sumastysiu - ten kazkaip lengva sugalvoti, daug ka galima daryt, ir bus paklausa, ir pajamos, nera tokiu nenormaliu mokesciu kaip lietuvoj, o paklausa gal todel, kad dideli srautai zmoniu, o jei dar naujove thumbup.gif ....

man vyras sake, kad man nebutina rautis i ta darba, bet jei noras yra, tai niekas nesako ne mirksiukas.gif
jau uztenka kad kai griztu i lietuva, tai reik namuose trintis ir darbo siuo metu neimanoma rast padoraus....
Papildyta:
QUOTE(aiki @ 2011 11 10, 12:11)
Oho, kaip greitai ir daug priraset, paneles!  4u.gif

Mah, kaip idomu.. Apsilankyt Irane mano viena didziausiu svajoniu  wub.gif O kuriame mieste?

Del zemes drebejimu, tai atrodo, kad visos lietuvaites saugios, toliau nuo Vano gyvena. O kurdu teroristai, tai ne taip seniai ir Ankaroj sprogo bomba, bet ka darysi, nezinai kur taves mirtis laukia..  doh.gif Aisku, dar ne karo zona, bent sita puse, tai stengiames nepanikuoti  rolleyes.gif
Mano vyras kariniu pareigu pilotas, kazkada laikrastyje buvo paskelbta info, kad i miestus didziuosius PKK teroristai issiunte savo zmones, kad det bombas po pilotu masinom.. Tai buvo kuris laikas, kai tikrinome pasilenke ar prie masinos dugno jokio paketo ner prikabinta  doh.gif aisku, nepanikavom, nes is darbo oficiali info neatejo, bet laikrastyje tik parase, taciau vistiek geriau but atsargiam..  doh.gif

na as dar ne karto nebuvau Ankaroj, tai butu idomu uzsukti.... reiks gal kita kart kalbinti vyra, kad vaziuotum per Ankara... niekad nevaziuojam, nes gaunasi ilgesnis kelias, o kai vis skubi ir skubi..... o dar kai man paciai reikia vairuot kartais - tai kol pervaziuoju stambula ar teherana, is itampos atrodo kad gala gausiu, tai vis taikau kad kuo maziau didmiesciu kely pasitaikytu lotuliukas.gif
ar ten daug lietuviu gyvena?
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 11, 15:54)
tai liuks kad taip atsakingai ziuri  thumbup.gif

mano vyro giminej beveik visos moterys nedirba - nei pagyvene, nei jaunos, tai ir neturi kas veikt - tik parduotuves, puodai, vaikai, bla bla bla per dienu dienas  doh.gif  doh.gif  Svarbiausia, kad baige universitetus ir sedi, tai as ju nesuprantu.... nes siaip irane yra nemazai moteru dirbanciu ir studijuojanciu universitetuose, bet cia viskas priklauso daugiau nuo seimos poziurio... Tai kam tas mokslas reikalingas, bet cia seimos prestizo reikalas- kaipgi jei seima pinigu turi, vaikai nebaigs universiteto, nors paskui dzin - gali ir namie sedet  doh.gif

na jau cia tai ne mano stilius, as pasakiau, jei manes kas kitas nepriims i darba, tai pati vis tiek kokios veiklos sumastysiu - ten kazkaip lengva sugalvoti, daug ka galima daryt, ir bus paklausa, ir pajamos, nera tokiu nenormaliu mokesciu kaip lietuvoj, o paklausa gal todel, kad dideli srautai zmoniu, o jei dar naujove   thumbup.gif ....

man vyras sake, kad man nebutina rautis i ta darba, bet jei noras yra, tai niekas nesako ne  mirksiukas.gif
jau uztenka kad kai griztu i lietuva, tai reik namuose trintis ir darbo siuo metu neimanoma rast padoraus....

Papildyta:
na as dar ne karto nebuvau Ankaroj, tai butu idomu uzsukti.... reiks gal kita kart kalbinti vyra, kad vaziuotum per Ankara... niekad nevaziuojam, nes gaunasi ilgesnis kelias, o kai vis skubi ir skubi..... o dar kai man paciai reikia vairuot kartais - tai kol pervaziuoju stambula ar teherana, is itampos atrodo kad gala gausiu, tai vis taikau kad kuo maziau didmiesciu kely pasitaikytu  lotuliukas.gif

na Turkijoje, tai musu kartos moterys daugelis dirba, gal tik vyresnes nuo 45 ir daugiau daznai namu seimininkes, bet ir tai visokiu yra smile.gif bet megejos jos cia susirinkti, kavutes, arbatytes gurksnoti, serialus ziureti ir aplinkinius aptarineti, man tai nelimpa niekaip tokie reikalai, geriau jau as namie viena sedziu schmoll.gif

tai aisku uzsuk, va Aiki is Ankaros, dar 4 pazistu mergickas, bet yra daugiau, Aikis geriau zino mirksiukas.gif manau ponios mielai susitiktu, gi Iranas tokia egzotika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munnce: 15 lapkričio 2011 - 18:00
QUOTE(munnce @ 2011 11 15, 17:59)
na Turkijoje, tai musu kartos moterys daugelis dirba, gal tik vyresnes nuo 45 ir daugiau daznai namu seimininkes, bet ir tai visokiu yra smile.gif bet megejos jos cia susirinkti, kavutes, arbatytes gurksnoti, serialus ziureti ir aplinkinius aptarineti, man tai nelimpa niekaip tokie reikalai, geriau jau as namie viena sedziu schmoll.gif

tai aisku uzsuk, va Aiki is Ankaros, dar 4 pazistu mergickas, bet yra daugiau, Aikis geriau zino mirksiukas.gif manau ponios mielai susitiktu, gi Iranas tokia egzotika biggrin.gif

hahahahaha na nematau cia jokios egzotikos, man panasu kaip Turkija, tik moteriskes turi kitaip rengtis bigsmile.gif

tai pas mus cia irgi tokia mada pasisedejimai prie arbatos - o jei dar nedirba, tai isvis doh.gif Man jau tie iranietiski serialai vemt vercia - kazkas panasaus kaip filmai tarybiniais laikais doh.gif Na kartais ir pasitaiko visai neblogu vietines gamybos filmu, satelitas tai uzdraustas, tai kas slapcia pasijunge (bet jei patikrintu ar kas paskustu, tai atima ir baudas uzdeda), mes tai kaip nevietiniai - tai kruvos leidimu reikia, bet galima...
alkoholio isvis nera, "sausas" istatymas, tik per kontrobanda ar kas namuose savadarbio padaro doh.gif
as tai irgi nemegstu sedet ir pletkint, cia pas mus diedai gal net didesni pletkininkai uz moteriskes lotuliukas.gif Turiu tokia landzia kaimyne, nors angliskai nesupranta, o as pavaidinu kad nelabai suprantu ka ji sneka mirksiukas.gif, bet vistiek sunkiai ja atsikratau lotuliukas.gif
dabar musu mieste naujas topas - jei eini i interneto kavine, tai reikia pateikt asmens dokumenta ir policija sudejo kameras interneto kavinese lotuliukas.gif visai nupuso is neturejimo ka veikt lotuliukas.gif

o kaip jus Turkijoj gyvenancios bendraujat? per sm ar email ar messenger?
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 11 11, 14:54)
na as dar ne karto nebuvau Ankaroj, tai butu idomu uzsukti.... reiks gal kita kart kalbinti vyra, kad vaziuotum per Ankara... niekad nevaziuojam, nes gaunasi ilgesnis kelias, o kai vis skubi ir skubi..... o dar kai man paciai reikia vairuot kartais - tai kol pervaziuoju stambula ar teherana, is itampos atrodo kad gala gausiu, tai vis taikau kad kuo maziau didmiesciu kely pasitaikytu  lotuliukas.gif

Tai prasom prasom.. biggrin.gif tik gruodzio vidury vaziuoju i Lietuva, tu MAH, nevaziuoji? Munce, o tu? blush2.gif
17 zinome, bet aktyviai bendraujam tik 5, nelabai aktyviai per sventes ir panasiai bus kokiu 10 bigsmile.gif 2 mergickos prie pat manes gyvena, tai tryse daug smagiau, padeda diena prastumt lietuvaiciu draugija ir nuotaikos geresnes buna rolleyes.gif

QUOTE(MAH @ 2011 11 15, 19:28)
hahahahaha na nematau cia jokios egzotikos, man panasu kaip Turkija, tik moteriskes turi kitaip rengtis  bigsmile.gif

o kaip jus Turkijoj gyvenancios bendraujat? per sm ar email ar messenger?

Man tai egzotika ir svajone biggrin.gif turkija jau visa egzotika praradusi, isskyrus kelis miestus i kuriuos, brangiausiasis niekaip nenuveza doh.gif

Mes per feisbuka, per SM, su kuo artmiau tai per skype... cool.gif
Atsakyti