QUOTE(Soled @ 2013 12 09, 15:45)
Man bent jau patinka, kad musulmoniškose šalyse į moterį nežiūrima kaip į mėsos gabalą, kaip į prekę, skirtą vyrams akis paganyti, moteris yra asmenybė, kuri turi būti vertinama ne tik už krūtinės dydį. Pažiūrėkit, kas darosi Vakaruose ir Lietuvoj. Kuo labiau išsirengsi prieš visus, kuo vulgaresnė, nuogesnė būsi, kuo didesnį kekšės įvaizdį sukursi - tuo didesnė garbė ir prestižas!
Čia jūs lyginate teisingą musulmoną ir pasileidusį vakarietį. Reikėtų lyginti lygiavertiškai: teisingas musulmonas ir teisingas krikščionis.
Papildyta:
QUOTE(MAH @ 2013 12 09, 15:14)
mano vyriausioji dukra draugauja su vaikinu is praktikuojancios katalikiskos seimos. Nezinau, kaip susiklostys ju santykiai veliau, bet kol kas lyg ir normalus. Tik vienakart dukra sake, kad draugo mama vis kalbina mane i baznycia sekmadieni, bet jei as nenoriu, tai kodel man prievarta eit? Niekada nesakiau vaikams, kad religija, tai kazkoks blogis ar nesamone, bet jie patys sprendzia (jai bus 20 m.).
Jeigu jau dabar sunku pakęsti draugo tikėjimą, geriau artimesnių santykių nekurti ir į gylį nebristi. Nes ateityje, apsilpus aistrai, išlįs visi nepakantumai į viršų, ir bendro gyvenimo nebus.
Papildyta:
QUOTE(MAH @ 2013 12 09, 15:14)
O tai jus isivaizduojat, kad dievas yra konkretus, ne abstraktus?
tai tada turetum isivaizduoti dieva kaip konkretu asmeni (koki seneli su ilga barzda) ????
Krikščionybėje Dievas yra asmuo. Su juo bendraujama. Kaip įsivaizduojate Jėzų, taip įsivaizduokite Dievą. Pradžiai pakaks.
Papildyta:
QUOTE(MAH @ 2013 12 09, 16:01)
Krikscionybej - 1 zmona, islame - galimybe turet 4. Kaip kas nori, taip tas gyvena.
O kiek buvo sukurta Ievų Adomui? Gal keturios?
Čia einama prieš prigimtį.
Papildyta:
QUOTE(MAH @ 2013 12 09, 15:41)
Bet patikekit, maciau tokiu super pasiutu, kurios atrodo daug seksualiau
Ir kam tas čadrų seksualumas taikomas? Juk ne dėl savo vyro čadros dėvimos, o kad negundytum svetimo.
Papildyta:
QUOTE(MAH @ 2013 12 09, 16:01)
Kodel kataliku kunigai turi laikytis celibato, o pravoslavu ar kt. - ne???? Juk ta pati krikscionybe....
Tai skirtingos krikščionybės atšakos. Celibatas juk ne ,,kožnam pabažnam''. Katalikai aukščiau kartelę dvasingumui iškėlę.