QUOTE(BlackDhalia @ 2012 11 10, 15:04)
Tai is tiesu gali buti priezastis, taip pat kaip netinkami zmones pristatineja krikscionybe (girtuokliai, laisvo elgesio merginos), bet man asmeniskai nepriimtina moters slepimas po skaromis Kuomet vyrai vasara vaiksto su sortais ir maikutem, atsipute su akiniais nuo saules, salia vos nuo karscio paeina visa juodai apsirengusi moteris, po ta "paklode" dar uzsidejus golfa, laisva megztini ir dzinsus, galva irgi dviem skarom apsukta ir ta poligamija... grieztas "moters i vieta" pastatymas - stai kas man labiausiai islame nepatinka ir nesvarbu, kas ir kokiais budais sia religija pristatys, kai pasieks sia dali, mano demesys jai baigsis
Tiesą sakant nemačiau, kad moteris eitų su paklode, o vyras šalia su šortais. Dažniausiai abu jau būna atitinkamai apsirengę.Bet kad moteris su skara ir ilgomis rankovėmis, o vyras su šortais, esu mačiusi.
O dėl moters pastatymo "į vietą" nereikia absoliutinti Kaip vienos draugės tėvas nėra kojos į virtuvę įkėlęs ir pats vandens neatsineš, taip kitos draugės tėvas ir namie tvarkytis padeda, ir maistą vaikams pagamindavo, kai mama išeidavo pas drauges ar į vestuves. Dvi absoliučiai skirtingos šeimos, nors religija ta pati.
Kai dar prieš JAV rinkimus rodė reportažą, ir to Romney palaikytojai ragino balsuoti už Romney, gatvėj merginas pavadino prostitutėmis o merginos normaliai apsirengusios, sijonai žemiau kelių, palaidinės neatviros.
Ir sako jis, reikia moteris apsaugoti nuo išprievartavimo (suprask, aprengti irgi nuo galvos iki kojų) bei sako, kad kitos pačios kaltos, kad išprievartauja, nes apsirengia, kaip ten tos prostitutės Na ir kuo tas amerikietis krikščionis (turbūt mormonas) skiriasi nuo islamisto, kuris irgi mano, kad reikia moteris saugoti nuo išprievartavimo, jas uždengiant? Turbūt tik tuo, kad vienas krikščionis, o kitas musulmonas, na ir žinoma, tas anas amerikietis. Čia tik pavyzdys, kad nereikia absoliutinti žmonių. Beje, tas vyras, tai pats su maike be rankovių, šortais ir su pilvu lyg 10 metų nėščias.