QUOTE(Zosse @ 2012 11 05, 12:23)
Va va, aš irgi, kuo labiau įsigilinu į islamą, tuo labiau jo nenoriu...
Mano draugas aiškina, kad gali priimti mane kokią esu, bet jis negalės miegoti šalia manęs žinodamas, kad aš po mirties eisiu pragaran. Ir jis atlieka dawa... Jis mano, kad jei pritrauks mane į islamą, jam bus atleista daug jo nuodėmių... Dvasinis egoizmas... vienok...
O as tai savo drauga( kai jis mane gerai isiutina sitom visom religinem temom) pradedu gydyti jo paties vaistais - is pradziu jis labai verte susituokti, atseit jam nuodeme su manim gulet lovoj, tai as sakau, gerai - keliam baliu uz 30000e ir bus vestuves, aplankysiu visa tavo gimine,tai jau kazkaip dabar ne nuodeme gyvent ne susituokus
Po mirties as jam pradagu grasinu, kad jis mane uz nosies vedzioja, nesituokia, o vienoj lovoj gulet gali, tai jis net pamelynuoja is nervu...
Aj, tie ju issidirbinejimai, atvaziuoja i EU ir europietes pagal savas tradicijas patvarkyt nori, nekreipiu i tokias nesamones demesio
O per visa kartu buvimo laika, nemazai jau islama pazinau/issinagrinejau, ir tikrai tai man nemiela religija ir kertasi grynai mano asmeninis poziuris i pasauli su ju dogmomis. Galvojau, gal atrasiu vieta, kuri pakeri kitas moteris ir jos atsivercia, bet nieko neradau