Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(kaladze @ 2012 10 21, 18:41)
Ar nieko negali nutikti jei pasimyli su nekalta musulmone mergina labai religingoj salyje, nors pats esi krikscionis? 
one night stand..  g.gif

Aisku, kad gali , kitaip sakant ir atsitinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos/ki.Esu istekejusi uz musulmono,sutariam,bet kartais kai kalba pasisuka apie islama ir krikscionybe ir ypatingai apie senas tradicijas tai spaudimas truputi pakyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 10 23, 15:55)
As tik pazindama kita religija, supratau kokia man yra brangi manoji.

Va va, aš irgi, kuo labiau įsigilinu į islamą, tuo labiau jo nenoriu...
Mano draugas aiškina, kad gali priimti mane kokią esu, bet jis negalės miegoti šalia manęs žinodamas, kad aš po mirties eisiu pragaran. Ir jis atlieka dawa... Jis mano, kad jei pritrauks mane į islamą, jam bus atleista daug jo nuodėmių... Dvasinis egoizmas... vienok...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zosse: 05 lapkričio 2012 - 11:32
Kodel iskarto ''vyrai'', lyg mes kazkokios ..atsiprasant..... Negi nera moteru kurios sia religija domejosi nuosirdziai, pacios, del saves ? T.y moteru be manes?
Atsakyti
Žinoma yra, bet panašu, kad jų yra mažuma... smile.gif
Kažkada sau skaičiau Koraną, bet niekada nenorėjau priimti islamo...
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 11 05, 12:23)
Va va, aš irgi, kuo labiau įsigilinu į islamą, tuo labiau jo nenoriu...
Mano draugas aiškina, kad gali priimti mane kokią esu, bet jis negalės miegoti šalia manęs žinodamas, kad aš po mirties eisiu pragaran. Ir jis atlieka dawa... Jis mano, kad jei pritrauks mane į islamą, jam bus atleista daug jo nuodėmių... Dvasinis egoizmas... vienok...

O as tai savo drauga( kai jis mane gerai isiutina sitom visom religinem temom) pradedu gydyti jo paties vaistais - is pradziu jis labai verte susituokti, atseit jam nuodeme su manim gulet lovoj, tai as sakau, gerai - keliam baliu uz 30000e ir bus vestuves, aplankysiu visa tavo gimine,tai jau kazkaip dabar ne nuodeme gyvent ne susituokus lotuliukas.gif doh.gif
Po mirties as jam pradagu grasinu, kad jis mane uz nosies vedzioja, nesituokia, o vienoj lovoj gulet gali, tai jis net pamelynuoja is nervu... lotuliukas.gif Aj, tie ju issidirbinejimai, atvaziuoja i EU ir europietes pagal savas tradicijas patvarkyt nori, nekreipiu i tokias nesamones demesio doh.gif
O per visa kartu buvimo laika, nemazai jau islama pazinau/issinagrinejau, ir tikrai tai man nemiela religija ir kertasi grynai mano asmeninis poziuris i pasauli su ju dogmomis. Galvojau, gal atrasiu vieta, kuri pakeri kitas moteris ir jos atsivercia, bet nieko neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 07, 00:54)
Negi nera moteru kurios sia religija domejosi nuosirdziai, pacios, del saves ? T.y moteru be manes?

Aų domiuosi, grynai dėl savęs. Šiaip, drįsčiau teigti, kad esu netgi bedievė, bet domiuosi visom religijom. Matyt, kažko ieškau, tik nerandu verysad.gif
Kai atėjo eilė islamui, kažkaip "užkabino" paprastumu ir logika, sumprantamumu, ko neradau krikščionybėj. Tačiau musulmonę tapti nesiruošiu, o kažin ir ar aplamai tapsiu tikinčiąja, tikrai nežinau. Bet ir toliau skaitau, domiuosi, tiek religija, tiek kultūra, nors pas musulmonus tai gan persipynę. Įdomu man.

QUOTE(Zosse @ 2012 11 08, 11:37)
Kažkada sau skaičiau Koraną, bet niekada nenorėjau priimti islamo...

Kokia kalba skaitėt?
Atsakyti
Rusiškai skaičiau ir skaitau. Ir draugas kažkokią anglišką knygelę davė apie sunną. Ten parašyta kaip kūnai prisikels iš numirusių paskutinio teismo dieną...
Kaip žolė išdžiūna ir paskui atauga palijus lietui, taip mūsų visų kūnai ataugs palijus lietui... Krizenau perskaičius... Bet jie tuo tiki...
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 11 09, 11:37)
Rusiškai skaičiau ir skaitau. Ir draugas kažkokią anglišką knygelę davė apie sunną. Ten parašyta kaip kūnai prisikels iš numirusių paskutinio teismo dieną...
Kaip žolė išdžiūna ir paskui atauga palijus lietui, taip mūsų visų kūnai ataugs palijus lietui... Krizenau perskaičius... Bet jie tuo tiki...

O ko čia krizenti? Žydai ir krikščionys irgi tuo tiki. Taip pat, kaip tiki, kad dievas sukūrė Ievą ir Adomą.
Atsakyti
Nepamenu, kad Biblijoj būtų nurodyta kokiu būdu tie kūnai atgims... Bet taip, tuo tiki visos iš ten kilusios religijos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 06, 23:54)
Kodel iskarto ''vyrai'', lyg mes kazkokios ..atsiprasant..... Negi nera moteru kurios sia religija domejosi nuosirdziai, pacios, del saves ? T.y moteru be manes?

tikrai yra 4u.gif ir ne tik kurios domisi, o yra menazai tokiu, kurios (del saves) gyvena islamu, yra musulmones ir jau nemazai metu.

O siaip man tikrai nekeista, kad islamas atrodo atstumiamas ir nesuprantamas tada, kai ji pristatineja zmones, kurie patys nesivadovauja tuo, ka tiki, pakreipia islama pagal savo silpnybes ir norus. Tada tikrai atrodo viskas nerimta smile.gif Man tada viuomet labai gaila, kad butent tokiu budu, per tokius zmones tenka/teko pazinti islamo religija. Nes visai gali buti, kad jei islama pristatinetu dievobaimingas musulmonas, o geriausiai- musulmone, nes is principo net ir kvietimo i islama tikslais vyrai ir moterys, kurie netyri giminystes arba santuokos rysiu 1:1 bendrauti negali.

Islama pristatyti irgi reikia tam tikra tvarka, pradedant nuo Dievo koncepcijos, tikejimo ir tik veliau, kai jau tas sukramtoma imantis visu praktiniu 'pikanteriju' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2012 11 10, 13:14)
tikrai yra  4u.gif  ir ne tik kurios domisi, o yra menazai tokiu, kurios (del saves) gyvena islamu, yra musulmones ir jau nemazai metu.

O siaip man tikrai nekeista, kad islamas atrodo atstumiamas ir nesuprantamas tada, kai ji pristatineja zmones, kurie patys nesivadovauja tuo, ka tiki, pakreipia islama pagal savo silpnybes ir norus. Tada tikrai atrodo viskas nerimta smile.gif Man tada viuomet labai gaila, kad butent tokiu budu, per tokius zmones tenka/teko pazinti islamo religija. Nes visai gali buti, kad jei islama pristatinetu dievobaimingas musulmonas, o geriausiai- musulmone, nes is principo net ir kvietimo i islama tikslais vyrai ir moterys, kurie netyri giminystes arba santuokos rysiu 1:1 bendrauti negali.

Islama pristatyti irgi reikia tam tikra tvarka, pradedant nuo Dievo koncepcijos, tikejimo ir tik veliau, kai jau tas sukramtoma imantis visu praktiniu 'pikanteriju' smile.gif

Tai is tiesu gali buti priezastis, taip pat kaip netinkami zmones pristatineja krikscionybe (girtuokliai, laisvo elgesio merginos), bet man asmeniskai nepriimtina moters slepimas po skaromis schmoll.gif Kuomet vyrai vasara vaiksto su sortais ir maikutem, atsipute su akiniais nuo saules, salia vos nuo karscio paeina visa juodai apsirengusi moteris, po ta "paklode" dar uzsidejus golfa, laisva megztini ir dzinsus, galva irgi dviem skarom apsukta blink.gif ir ta poligamija... doh.gif grieztas "moters i vieta" pastatymas - stai kas man labiausiai islame nepatinka ir nesvarbu, kas ir kokiais budais sia religija pristatys, kai pasieks sia dali, mano demesys jai baigsis schmoll.gif
Atsakyti