QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 11, 12:07)
labas merginos ,ar priimsite ir mane i jusu bureli:) mano vyras musulmonas,pagal kilme butu kaio ir palestinietis,jo tevai abu palestinieciai,bet gyveno Jordanijoje.Dabar jis gyvena Svedijoje apie 10 metu.Sakau vyras.nes pagal islama esam vyras ir zmona.imamas mus sutuoke ,bet ne oficialiai.tai vat greit vaziuosiu pas jy gyventi.Jis turi sunu is pirmos santuokos as turiu dukra.Del vaiku,tai jis nesikesino atimti is pirmosios zmonos,tik kad jinai nenori leisti jam matytis su juo.Siaip taip per teismus tik isikovojo pasimatymus...del mano seimos,tai mama apie jy nei girdeti nei matyti nenori.Kaip kad ir sakete,visi stereotipai ,ir nenoras pazinti..kebli situacija per kuria ramybes nerandu greit isvykti reiks ,mama numano,bet neklausia nieko,apsimeta lyg nieko nebut buve ,kai vaziavau pas jy,gero nepalinkejo,o sugrizus net labas nepasake...ir vaizduoja,kad nieko nebuvo.kalbetis beprasmiska,nes iskeike isreke,kad nenori nieko girdeti,bet zinau,kai matys jog rosiuosi isvaziuosi,vel karas bus...
Tai kadangi nenori leisti matytis delto jis ateme vaika is jos jusu vietoje gerai pasinagrineciau sita fakta, juk tai labai daug pasako apie jo poziuri i seima, vaikus. Kita vertus jus jau turbut del visko apsisprendus, tokiu atveju belieka palinketi sekmes