Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 11, 12:07)
labas merginos ,ar priimsite ir mane i jusu bureli:) 4u.gif mano vyras musulmonas,pagal kilme butu kaio ir palestinietis,jo tevai abu palestinieciai,bet gyveno Jordanijoje.Dabar jis gyvena Svedijoje apie 10 metu.Sakau vyras.nes pagal islama esam vyras ir zmona.imamas mus sutuoke ,bet ne oficialiai.tai vat greit vaziuosiu pas jy gyventi.Jis turi sunu is pirmos santuokos as turiu dukra.Del vaiku,tai jis nesikesino atimti is pirmosios zmonos,tik kad jinai nenori leisti jam matytis su juo.Siaip taip per teismus tik isikovojo pasimatymus...del mano seimos,tai mama apie  jy nei girdeti nei matyti nenori.Kaip kad ir sakete,visi stereotipai ,ir nenoras pazinti..kebli situacija per kuria ramybes nerandu smile.gif greit isvykti reiks ,mama numano,bet neklausia nieko,apsimeta lyg nieko nebut buve ax.gif ,kai vaziavau pas jy,gero nepalinkejo,o sugrizus net labas nepasake...ir vaizduoja,kad nieko nebuvo.kalbetis beprasmiska,nes iskeike isreke,kad nenori nieko girdeti,bet zinau,kai matys jog rosiuosi isvaziuosi,vel karas bus...

Tai kadangi nenori leisti matytis delto jis ateme vaika is jos g.gif jusu vietoje gerai pasinagrineciau sita fakta, juk tai labai daug pasako apie jo poziuri i seima, vaikus. Kita vertus jus jau turbut del visko apsisprendus, tokiu atveju belieka palinketi sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 08 11, 14:13)
Tai kadangi nenori leisti matytis delto jis ateme vaika is jos g.gif jusu vietoje gerai pasinagrineciau sita fakta, juk tai labai daug pasako apie jo poziuri i seima, vaikus. Kita vertus jus jau turbut del visko apsisprendus, tokiu atveju belieka palinketi sekmes 4u.gif

ne taip turbut supratote 4u.gif neateme jis vaiko,vaikas gyvena su mama,bet ji vaika nuteikineja,ir visaip trukdo tevui pasimatyti su vaiku,tai jis del to kreipesi i teisma,kad isikovotu tuos pasimatymus.jis neprase,kad vaikas butu su juo visa laika,nes zino ,kad jam mamos reikia,tik prase matytis su juo.Tikrai nebuciau su vyru,kuris mano,kad galima paimti vaika is motinos kada tik nori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 11, 15:34)
ne taip turbut supratote 4u.gif neateme jis vaiko,vaikas gyvena su mama,bet ji vaika nuteikineja,ir visaip trukdo tevui pasimatyti su vaiku,tai jis del to kreipesi i teisma,kad isikovotu tuos pasimatymus.jis neprase,kad vaikas butu su juo visa laika,nes zino ,kad jam mamos reikia,tik prase matytis su juo.Tikrai nebuciau su vyru,kuris mano,kad galima paimti vaika is motinos kada tik nori schmoll.gif

tikrai linkiu didziausios sekmes jums 4u.gif ,as ir uz meile ,viena karta gyvenu su kuo noriu su tuo ir man nieks nieko negali sakyti nors mano mamai patinka zentas,kad ir musulmonas ,tik nervuojasi ,kad kiaulienos nevalgo ir man neduoda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 07 31, 10:52)
o kaip turkijoj istatymai del vaiku? po skyrybu vaikas su kuo lieka dazniausiai?

Sveıka 4u.gif

Na Turkıjoje nıekas vaıku taıp pat neatımıneja...Turkıja yra demokratıne vealstybe ır cıa lygıaı taıp pat kaıp ır pvz Lıetuvoje veıkıa teısmaı ır ıstatymaı,jeı mama rupestınga taı ır vaıkas lıeka su mama(daznıausıaı taıp ır buna). Mano vyras turkas. Is pırmosıos santuokos turı sunu,karts nuo karto su juo matosı,bet nıekada nekılo mıntıs jam atımtı sunu ıs mamos. Jıs vısada sako: vaıkas turı augtı su mama ır nıekas kıtas negalı atsotı tokıos meıles ır rupescıo kaıp mamos meıle. Todel dzıaugıuosı tokıu jo mastymu...Kazkaıp klaıdınga nuomone susıdarıusı apıe Turkıja ır turkıjos vyrus...Manıskıs labaı pyksta kaı mes juos lygıname su arabaıs,va ten ıstatymaı kıtokıe..ten vaıkas turı lıktı su tevu (atsıprasau jeı kazka ne taıp parasysıu,nes tıkraı ju ıstatymu nezınau,zınau tıek kıke paskoja vyras).

P.S. Sıandıen svencıam Ramadano pabaıga drinks_cheers.gif assa.gif
Atsakyti
ir manasis taip sako,kad niekas vaikui neatstos mamos,nors jis ir arabas smile.gif jis tik nesupranta,kaip buvusi zmona,nenori ,kad jis su vaiku matytusi,juk jis irgi turi sirdi,ir skauda,kai tokie dalykai vyksta,nori matyti kaip vaikiukas auga,pabuti su juo kad ir ne kas dien..apskritai tai cia ne tik apie turkus tokia nuomone.jei jau musulmonas,tai vadinasi,blogas,atims vaikus,skriaus zmona,o kas darosi lietuvoi?jiems galima visa tai daryti?ar nuo lietuvio i kaili saldziau gauti biggrin.gif.Kiaulienos maniskis nevalgo,bet as galiu valgyti ka noriu,ir jam tai nekliuva.O juk ir be kiaulienos yra ka valgyt siam pasauly:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukas94: 20 rugpjūčio 2012 - 10:13
kaip cia tylu ir ramu ax.gif kur visos mergaites dingo?
Atsakyti
Susikūkavau su arabu, musulmonu... Bet jis zirzia, kad islamą priimčiau... Jūsiškiai zirzia? Nežinau kuo tai baigsis...
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 10 18, 19:39)
Susikūkavau su arabu, musulmonu... Bet jis zirzia, kad islamą priimčiau... Jūsiškiai zirzia? Nežinau kuo tai baigsis...

jei del tokiu dalyku pradeda zirsti, tai gali snipstas gautis, vnz. gali greitu laiku susikukavimas baigtis, jei pati to islamo nenoresi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 10 18, 20:39)

Ta prasme kūkavai ir priėjo?- super. Šiaip teisingai zirzia, ankščiau ar vėliau net sekuliarūs jaunuoliai iš musulmoniškų šalių pradeda "zirst". nes religija yra žmogaus pagrindas. Nenorėjai krikščionybės gavai paprastesnę religiją savo siekiuose ir teiginiuose-islamą. Dar yra trečias kelias -humanistinis ateizmas -labai puiki sistema paremta aistormis, dažniausiai baigiasi tuo kad pagyvenęs ~10 metų su tavim vyras nusprendžia kad jau per daug Tu susiraukšlėjai, ir palieka su vaikais, vedamas naujo "meilės" balso. gi meilė neišduoda ji tik keičia objektą. sprest Tau
Atsakyti
Ar nieko negali nutikti jei pasimyli su nekalta musulmone mergina labai religingoj salyje, nors pats esi krikscionis?
one night stand.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 10 18, 20:39)

As tik pazindama kita religija, supratau kokia man yra brangi manoji. Dvasinis pasiaukojimas vardan kito noro nera meiles israiska. As savo draugui pasakiau, kad niekada nekeisiu religijos, savo saknu neissizadesiu, jei tau taip svarbu, kad Dieva kitu vardu vadinciau, susirask musulmone, o jei ir toliau slaptai tikesiesi ir kiekviena karta uzuominas apie tai laidysi ir ateity su manim del to laimes nematysim, tai mums tada ne pakeliui schmoll.gif Nes man nebutina, kad jis butu krikscionis, kad buciau su juo laiminga. Aisku, jis surugo, bet susimaste. Is jo isprudo mintis, kad krikscionys, ypac europietes merginos visai nereligingos, joms jokio skirtumo kokia religija, juk visos, kurios susideda su musulmonais atsivercia... Manau, dauguma tokia nuomone turi, mat jo draugu zmonos atsiverte, tai ir as taip padarysiu... deje, ne visos tokios.
Jusu atveju manau jis nerimtai apie jus galvoja, jus savo nuomone ir motyvacija turit. Jei jus dvasiskai nesiblaskot, kodel turetumet kazka keisti? Pasakykit, kad jei myli, tau turi buti nesvarbu tai, ziurekit kokia reakcija bus, ka sakys...
Zinau moteru, kurios pakeite religija ir yra laimingos, zinau, kurios nepakeite ir yra laimingos, bet abiem atvejais jos tai dare nieko neskatinamos, tik del savo paciu geroves. Manau, kad siuo klausimu vyrai turi maziausiai itakos.
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 10 18, 19:39)
Susikūkavau su arabu, musulmonu... Bet jis zirzia, kad islamą priimčiau... Jūsiškiai zirzia?

pradėkit zirzt, kad jis kataliku taptų biggrin.gif
O jei rimtai, jis negerbia jūsų. Dabar nori, kad musulmone taptumėt, paskui norės, kad nuo galvos iki kojų prisidengus būtut, dar vėliau, kad savo kalba nekalbėtumėt ir su savo šeima bendravimas baigtųsi.
Jei jam netinkat tokia, kokia esat, tegul pasieško kuri tiks.
Atsakyti