Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(Robinzonas @ 2006 06 28, 09:49)
Gal buvę galėtų ką nors pakomentuoti apie savarankiško keliavimo išsinuomotu automobiliu galimybes.

o kas konkreciai domina? g.gif nuomos tvarka? keliai? g.gif kainos? g.gif
Atsakyti
Keista skaityti tokius priešingus įspudžius blink.gif
Užvakar grįžau iš Bulgarijos - viskas labai super thumbup.gif
Dėl šiukšlių tai net nesistebiu - tai turbūt būdinga visiems pietiečiams... Egipto kurorto centre paryčiais pusmetrinės žiurkės laksto, tai ko norėti?
Gyvenome Obzore - labai mažas kurortas, jaunimui nėr ką veikti. Bet šeimai su mažais vaikais - idealu. Paplūdimiai dideli, smėlio pilna ir žmonių dar nebaisiai daug. Pas juos pats įkarštis prasideda nuo liepos. Man labiau patiko nei Auksinės Kopos - ten tai jau panašu į Palangą, nes labai daug žmonių.
Mums tikrai pasisekė su oru - buvo šilta, be lietaus. Ir vanduo jūroje šiltas.
Svarbu išsirinkti gerą viešbutį - kai gerai maitina ir švaru, nėr kuom skųstis smile.gif Mūsiškis turbūt buvo pats geriausias iš tų, kuriuose teko būti iki šiol.
Trumpai tariant, sakyčiau, kad gamta graži kaip Turkijoje, o dar vietinės kainos dvigubai mažesnės - nesistebiu, kad dabar į Bulgariją masiškai važiuoja ir vakariečiai. Ir rusų labai daug.
Antrą kartą iš eilės nevažiuočiau - mano saraše dar laukia Kreta, Kroatija, Tunisas ir kt. šalys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 06 28, 17:48)
o kas konkreciai domina?  g.gif nuomos tvarka? keliai?  g.gif kainos?  g.gif

Domina prieš kiek laiko reikia užsisakyti, kokį palikti užstatą ir kaip ilgai naudotis - dieną ar parą.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2006 06 29, 15:56)
Domina prieš kiek laiko reikia užsisakyti, kokį palikti užstatą ir kaip ilgai naudotis - dieną ar parą.

naudojates tiek laiko, kiek norite. dazniausiai nuoma yra parai. kada jums reikia, automobilis ta valanda yra jums pristatomas su pilnu baku degalu. su pilnu baku ir grazinate. uzstato nereikia. i kaina ieina draudimas. uzsisakote bet kada. jei jusu pageidaujamas automobilis yra laisvas, gaunate ji kad ir uz poros valandu smile.gif
jei tvarka nuo pernau rudens nepasikeite, tai viskas vyksta taip.
atsargiai su siulomais nuomoti automobiliais gatveje. geriau pasiteiraut viesbutyje arba jusu keliones agento
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 29 birželio 2006 - 15:30
QUOTE(Reklamiste @ 2006 06 29, 13:06)
Dėl šiukšlių tai net nesistebiu - tai turbūt būdinga visiems pietiečiams... Egipto kurorto centre paryčiais pusmetrinės žiurkės laksto, tai ko norėti?
Gyvenome Obzore - labai mažas kurortas, jaunimui nėr ką veikti. Bet šeimai su mažais vaikais - idealu. Paplūdimiai dideli, smėlio pilna ir žmonių dar nebaisiai daug. Pas juos pats įkarštis prasideda nuo liepos. Man labiau patiko nei Auksinės Kopos - ten tai jau panašu į Palangą, nes labai daug žmonių.
Svarbu išsirinkti gerą viešbutį - kai gerai maitina ir švaru, nėr kuom skųstis smile.gif Mūsiškis turbūt buvo pats geriausias iš tų, kuriuose teko būti iki šiol.
Trumpai tariant, sakyčiau, kad gamta graži kaip Turkijoje, o dar vietinės kainos dvigubai mažesnės - nesistebiu, kad dabar į Bulgariją masiškai važiuoja ir vakariečiai. Ir rusų labai daug.
Antrą kartą iš eilės nevažiuočiau - mano saraše dar laukia Kreta, Kroatija, Tunisas ir kt. šalys doh.gif

Nu gal Obzore kainos ir dvigubai mažesnės, bet Auksinėse kopose tai tikrai dvigubai, o gal net ir trigubai didesnės nei Turkijoj ax.gif .
Beje prieš porą metų buvau Ispanijoj tai net ten skėčio ir gulto nuoma 10 litų mažesnė nei Bulgarijoj lotuliukas.gif
Šiaip tai turbūt niekas nesiginčys, kad Ispanija turėtų būt brangiau, nes ten kaip ir kitas lygis nei Bulgarijoj.
Bulgarijos gamta man visai nieko ypatingo, o vat Turkijoj, Ispanijoj tai tikrai įdomiau, nes yra kalnų. Todėl man asmeniškai atrodo, kad 5000 litų dviem žmonėm už 7 dienas Bulgarijoj yra per daug. O būtent tiek mums šį kelionė ir kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2006 06 29, 14:06)

malonu skaityt tokius atsiliepimus biggrin.gif siaip Obzoras tikrai labaiu skirtas seimoms su vaikais, sakyciau. del A.kopu sutinku, kad tai savotiska Palanga. bet cia jau priklauso, ko kiekvienas poilsiautojas nori - kas ramybes, kas diskoteku ir surmulio.
Rusai visa laiko mego BG, ir visada megs. net statistiskai, rusu turistu, bent jau pastaruosius 2 metus buvo daugiausia kartu su skandinavais.
kokiam viesbutyje gyvenot? nes obzore nelabai siaip kokie viesbuciai. jums, ko gero, tikrai pasiseke ax.gif

SoJa, siaip ir BG kalnai yra. ir beje, labai auksti. driekiasi per visa sali. jau ir LT firmos pradejo siulyt slidinejima tenais. nes trasos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 30 birželio 2006 - 15:34
QUOTE(leliux @ 2006 06 30, 15:04)
kokiam viesbutyje gyvenot? nes obzore nelabai siaip kokie viesbuciai. jums, ko gero, tikrai pasiseke ax.gif
SoJa, siaip ir BG kalnai yra. ir beje, labai auksti. driekiasi per visa sali. jau ir LT firmos pradejo siulyt slidinejima tenais. nes trasos  thumbup.gif

Viešbutį rekomenduoju: Helios Bay RIU (aplamai RIU tinklo viešbučiai pasižymi labai aukštais standartais, tikra vokiška kokybė). Pastatytas prieš du metus, tai labai šviežias thumbup.gif Kainytė biški kandžiojasi, bet mes gavom gerą nuolaidą ir pasinaudojom proga biggrin.gif
Beje, dėl kalnų - pilna jų Bulgarijoje. Mes važiavom į šalies gilumą, tai vieni kalnai. Ir slidinėjimą giria, gal kada reiks išbandyti g.gif
Atsakyti
Be abejo, žinau, kad BG yra kalnų, bet arčiau prie Sofijos, gilumoje, o vat prie Varnos tai tikrai nieko įspūdingo sad.gif Kai atvažiuoji tik 7 dienom, tai tikrai nesinori planuot tolimos kelionės dar ir tokiu karščiu ax.gif
o dėl to RIU tai mes dažnai jį praeidavom, tai iš tikro vaizdelis geras drinks_cheers.gif , nors jei jau norėčiau išleisti tiek pinigėlių tai rinkčiausi vis gi Kempinski arba Admiral, jie man dar įspūdingesni buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 01, 10:37)
Be abejo, žinau, kad BG yra kalnų, bet arčiau prie Sofijos, gilumoje, o vat prie Varnos tai tikrai nieko įspūdingo sad.gif  Kai atvažiuoji tik 7 dienom, tai tikrai nesinori planuot tolimos kelionės dar ir tokiu karščiu  ax.gif
o dėl to RIU tai mes dažnai jį praeidavom, tai iš tikro vaizdelis geras  drinks_cheers.gif , nors jei jau norėčiau išleisti tiek pinigėlių tai rinkčiausi vis gi Kempinski arba Admiral, jie man dar įspūdingesni buvo  doh.gif

o ar nebuvot uzeje i vidu Admiral ar Kempinski?
galiu papletkint kas liecia kempinski - ji pastate pernai vasara per kelis menesius. statybos vyko taip greitai, kad net nespejom apsiziuret, kada jis buvo atidarytas su pompastiskais fejerverkais biggrin.gif bet per ta greituma nelabai viskas kokybiskia buvo atlikta. dar iki atidarymo plyteles lauko baseine issoko is savo vietos doh.gif beje, kaip tokio grand tinklo kaip kempinski vienas minusas tokiam viesbuciui - vieta - ne pirmoje linijoje.
Admiral tikrai ispudingas. taciau ten personalas doh.gif nei angliskai, nei rusiskai... schmoll.gif beje, kas nori gero poilsio, Admirale tai gan sudetinga. juk centras - nuolatinis triuksmas.
mano mylimiausias viesbutis buvo Astera. 4 * bet jis pilnai galetu gaut 5*. kambariai erdvus, visi kambariai su vaizdu i jura, grazus ir isore, ir viduje. beje, del sio viesbucio niekada nei vienas turistas nesiskunde nei del smulkmeneles! kaip tarkim del Admiral skundu turedavom nuolat verysad.gif
o RIU tinklas be abejo atitinka savo ivaizdi ir varda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 01 liepos 2006 - 14:18
QUOTE(leliux @ 2006 07 01, 14:17)
o ar nebuvot uzeje i vidu Admiral ar Kempinski?
galiu papletkint kas liecia kempinski - ji pastate pernai vasara per kelis menesius. statybos vyko taip greitai, kad net nespejom apsiziuret, kada jis buvo atidarytas su pompastiskais fejerverkais biggrin.gif  bet per ta greituma nelabai viskas kokybiskia buvo atlikta. dar iki atidarymo plyteles lauko baseine issoko is savo vietos  doh.gif beje, kaip tokio grand tinklo kaip kempinski vienas minusas tokiam viesbuciui - vieta - ne pirmoje linijoje.
Admiral tikrai ispudingas. taciau ten personalas  doh.gif nei angliskai, nei rusiskai... schmoll.gif beje, kas nori gero poilsio, Admirale tai gan sudetinga. juk centras - nuolatinis triuksmas.
mano mylimiausias viesbutis buvo Astera. 4 * bet jis pilnai galetu gaut 5*. kambariai erdvus, visi kambariai su vaizdu i jura, grazus ir isore, ir viduje. beje, del sio viesbucio niekada nei vienas turistas nesiskunde nei del smulkmeneles! kaip tarkim del Admiral skundu turedavom nuolat verysad.gif
o RIU tinklas be abejo atitinka savo ivaizdi ir varda thumbup.gif

Į šitų gigantų vidų kažkaip nedrąsu buvo lįsti ax.gif blush2.gif Bet išoriškai tai labai net gi liux thumbup.gif
Dėl Asteros tai 100 proc. sutinku drinks_cheers.gif Gražus viešbutis, kaip tik šalia mūsų viešbučio, buvom ir jų diskotekoj, nu labai faina thumbup.gif Tik tiems, kas apie ir per 30 mes buvom vieniteliai smile.gif tam pačiam jų pastate ir kazino ir SPA net gi yra. Ir kataloginė kaina nuo 1195 Lt. (su pusryčiais).
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 02, 21:39)
Į šitų gigantų vidų kažkaip nedrąsu buvo lįsti  ax.gif  blush2.gif  Bet išoriškai tai labai net gi liux  thumbup.gif
Dėl Asteros tai 100 proc. sutinku  drinks_cheers.gif  Gražus viešbutis, kaip tik šalia mūsų viešbučio, buvom ir jų diskotekoj, nu labai faina  thumbup.gif  Tik tiems, kas apie ir per 30 mes buvom vieniteliai smile.gif tam pačiam jų pastate ir kazino ir SPA net gi yra. Ir kataloginė kaina nuo 1195 Lt. (su pusryčiais).

drinks_cheers.gif ir diskoteka ten tik pernai atsidariusi, tad viskas sviezia, nauja. na, as sakiau, kai jau pati varysiu gal kt metais atostogaut, o ne dirbt doh.gif , bandysiu i Astera ax.gif
man ir tas naktinis viesbucio apsvietimas. na, super viskas thumbup.gif

Atsakyti
netoli Albenos yra miestelis Kranevo. Kas tai per daiktas, gal kas turi info?
Atsakyti