Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(smilka @ 2009 04 10, 15:28)
planuoju vykti į Bulgariją birželio 11d. labai bijau ar nebus per šalta ten tokiu metu, gal kas gali padrasinti, kokios temperatūros galiu tikėtis  blush2.gif

Mes irgi ilsesimes Albenoje nuo birzelio 11 d., kokiam viesbutyje apsistosite ?
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2009 05 08, 09:17)
Gal galetum papasakot, kaip pavyko lektuvu nuskrist iki Varnos?.. Nes kiek bandau ieskot, tai carteriuose vietu gaut be sansu, o kiti variantai brangus labai...

g.gif keista, as vakar ir kaip tik domejausi del Bulgarijos. charteriuose vietu pilna, tik rinkis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2009 05 08, 06:33)
g.gif  keista, as vakar ir kaip tik domejausi del Bulgarijos. charteriuose vietu pilna, tik rinkis.  ax.gif

pernai kai reikejo, tai visai nebuvo nieko.. Einu ieskot. Aciu uz info. Tik idomu kokia ten jie kaina parduoda jei tik bilietus perki, ar nebus labai brangu?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odre: 08 gegužės 2009 - 08:45
QUOTE(Odre @ 2009 05 08, 09:45)
pernai kai reikejo, tai visai nebuvo nieko.. Einu ieskot. Aciu uz info. Tik idomu kokia ten jie kaina parduoda jei tik bilietus perki, ar nebus labai brangu?..  g.gif

www.fiji-travel.lt Iš jų kainininko:
- Perkant lėktuvo bilietą Vilnius - Varna - Vilnius arba Vilnius - Bourgas - Vilnius atskirai: 7 nakvynem - kaina suaugusiam - 895 Lt, vaikui (2-12 m.) – 795 Lt; 10 ar 11 nakvynių kaina suaugusiam - 1195 Lt, vaikui (2-12 m.) – 1095 Lt;
vacation4.gif
Jeigu kas rasit kur pigiau būtinai ir mane informuokite
Būsiu labai dėkinga 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Mes buvom Obzor kurorte, viesbutyje Paraizo beach. Ir ka nera ten taip jau baisu, ramu, nera daug pramogu, bet mums tiko. Viesbutis tiesiog nuostabus, labai ivairus ir skanus maista wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2009 05 08, 08:17)
Gal galetum papasakot, kaip pavyko lektuvu nuskrist iki Varnos?.. Nes kiek bandau ieskot, tai carteriuose vietu gaut be sansu, o kiti variantai brangus labai...

Per Novaturą su čarteriais, no problem. Apie 800 lt žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2009 05 08, 09:12)
www.fiji-travel.lt Iš jų kainininko:
- Perkant lėktuvo bilietą Vilnius - Varna  - Vilnius arba Vilnius - Bourgas - Vilnius atskirai:  7 nakvynem - kaina suaugusiam - 895 Lt, vaikui  (2-12 m.) – 795 Lt; 10 ar 11 nakvynių kaina suaugusiam - 1195 Lt, vaikui  (2-12 m.) – 1095 Lt;
vacation4.gif 
Jeigu kas rasit kur pigiau būtinai ir mane informuokite
Būsiu labai dėkinga  4u.gif aciuks.gif

Kriepiausi į Udrių ir nupirko man dar pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Fiji dabar akcija siulo 05.28 ir 06.01 bilietam. nuo 600 lt bilietas i abi puses. Gaila kad negaliu dabar skrist unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foxia: 18 gegužės 2009 - 16:12
QUOTE(Agnytė @ 2009 05 18, 15:30)
Kriepiausi į Udrių ir nupirko man dar pigiau  mirksiukas.gif

Kas tas Udrius?
Daznokai skraidau, gal ir man pades
Atsakyti
Mes irgi noretume i Bulgarija, i Albena. Ar verta vaziuot birzelio 1 dienai, ar kainos labai padideja liepos men?
Atsakyti
Domina apartamentai Bulgarijoje. Gal kas gali rekomenduoti kokius, bet tik ne Saulėtam krante. Geriau kur nors prie pušyno ir netoli jūros. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2009 05 21, 19:51)
Domina apartamentai Bulgarijoje. Gal kas gali rekomenduoti kokius, bet tik ne Saulėtam krante. Geriau kur nors prie pušyno ir netoli jūros. bigsmile.gif

O kodel nusiteike pries Sauleta kranta?))
Atsakyti