Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(renatyte.r @ 2009 03 23, 18:49)
Papildyta:
Aš nebuvau, nežinau, bet agentūroje mane atkalbėjo nuo Albenos  g.gif Sakė, kad Novaturas šiemet jau nebeveža iš viso į Albena, nes blogi žmonių atsiliepimai, blogas servisas, kad tai labiausiai socializmu dvelkiantis miestas, visi viešbučiai seni...  unsure.gif  Tai nusprendžiau važiuoti į Šv. Konstantina.
Papildyta:

Labai gaila, kad gavote labai vienpusišką ir drįsčiau teigti netgi klaidinga informaciją schmoll.gif Na matyt yra suinteresuotų tokia info.
Aišku kiek žmonių, tiek nuomonių...bet faktas yra tas, kad Novaturas niekada į Albeną ir neveždavo, neturėjo jie Albenos..
Niekuo neypatinga ta Albena, bet blogas servisas, labiausiai socializmu dvelkiantis miestas ir pan. - tai pievų pievos. Be to ten pilan vokiečių, prancūzų, britų gal kiek mažiau smile.gif

Va jau prieš mane apie tai parašė thumbup.gif
Dar papildau, šiemet Travelman jau nebeveža į Albeną, tik Fiji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunar: 24 kovo 2009 - 13:56
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 03 24, 14:48)
Jei važiuočiau į Bulgariją, tai TIK Į ALBENĄ!!!!!! wub.gif
Papildyta:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir as !!!!

P.S Albena - ramiam poilsiui su vaikais ideali vieta, Auksines kopos - pasitusinti su draugais, nes daug diskoteku, o Sauletas krantas - toks seimyninis. Ir diskoteku yra, ir miestelis kur pasivaiksciot galima. Vnz, man atrodo taip sneka kad ten sovietizmas, senove ir t,.t, tie kas buvo pries 10-15 metu.
Atsakyti
Aš apie Albeną esu girdėjusi irgi tik kuo geriausius atsiliepimus, tad Novaturo sušnekėjimai kiek keistoki pasirodė. Gal čia bandoma taip nukreipti dėmesį ir žūtbūt iškišti savo produktą? blink.gif

O dabar būkit geros, paporinkit dar ką nors gero apie Šv. Konstantiną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 03 24, 13:48)
Jei važiuočiau į Bulgariją, tai TIK Į ALBENĄ!!!!!! wub.gif

Papildyta:
QUOTE(lunar @ 2009 03 24, 13:49)
Labai gaila, kad gavote labai vienpusišką ir drįsčiau teigti netgi klaidinga informaciją  schmoll.gif Na matyt yra suinteresuotų tokia info.
Aišku kiek žmonių, tiek nuomonių...bet faktas yra tas, kad Novaturas niekada į Albeną ir neveždavo, neturėjo jie Albenos..

Papildyta:
QUOTE(foxia @ 2009 03 24, 14:04)
P.S Albena - ramiam poilsiui su vaikais ideali vieta, Auksines kopos - pasitusinti su draugais, nes daug diskoteku, o Sauletas krantas - toks seimyninis. Ir diskoteku yra, ir miestelis kur pasivaiksciot galima. Vnz, man atrodo taip sneka kad ten sovietizmas, senove ir t,.t, tie kas buvo pries 10-15 metu.

blink.gif
Ačiū už info, bet jau sumokėjau puse pinigėlių į Šv. Konstantino kurorta, tikiuosi, kad ten irgi patiks, nors rašote, kad Albenoje geriausia. Bus proga sugrįžti cool.gif
Atsakyti
Sv. Konstantine irgi gerai. Tik kad jis dar mazesnis nei Albena, tai jeigu vykstate su vaikais tai turetu patikti, bet jei jums reikalingos diskotekos, daug pramogu tai galit nusivilti. Nors vakarais galit nulekt iki auksiniu kopu.
Bet is tikruju visos atostogos priklauso nuo jusu nuotaikos. jei nuotaika bus puiki, visur bus gerai, kad ir gyventumet 2* viesbutyje. O jei vaziuosit su nusiteikimu kad Bulgarija yra sovietizmas, ir t.t, nepades jau nei 5*** viesbuciai. Kiekviena salis turi savo privalumu ir trukumu, bet atostogu metu as tu trukumu stengiuosi nepastebeti. Tikiuosi jusu atostogos bus saunios thumbup.gif vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
Foxia, pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Brangios mamytes, prisiskaičiau šiame forume apie Auksines kopas, Albeną ir kitus garsius Bulgarijos kurortus thumbup.gif . Pažįstami siūlo šiais metais važiuoti (savo auto) i Bulgarijos miestelį Bjala. Gal kas jau buvote, koks tas miestas, su kuo galėtumėte palyginti 4u.gif . Dar skaičiau, kad Bulgarijos pajūryje yra betonas blink.gif doh.gif , man toks paplūdimys įspūdžio nedaro schmoll.gif , ant betono Kryme prisigulėjau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2009 03 25, 10:07)
Dar skaičiau, kad Bulgarijos pajūryje yra betonas  blink.gif  doh.gif  , man toks paplūdimys įspūdžio nedaro  schmoll.gif ,  ant betono Kryme prisigulėjau wacko.gif

Nu dar tokio ankedoto tai neesu girdejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai idomu kur cia taip raso?
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2009 03 25, 07:07)
Brangios mamytes, prisiskaičiau šiame forume apie Auksines kopas, Albeną ir kitus garsius Bulgarijos kurortus  thumbup.gif . Pažįstami siūlo šiais metais važiuoti (savo auto) i Bulgarijos miestelį Bjala. Gal kas jau buvote, koks tas miestas, su kuo galėtumėte palyginti  4u.gif . Dar skaičiau, kad Bulgarijos pajūryje yra betonas  blink.gif  doh.gif  , man toks paplūdimys įspūdžio nedaro  schmoll.gif ,  ant betono Kryme prisigulėjau wacko.gif

Nesamone visiska. Pliazai ten labai geri - platus, smelis visur thumbup.gif
Atsakyti
Va pliažai Auksinių Kopų 4u.gif
Buvome ir Albenoje, ten išvis nuostabus pliažai ir krantas thumbup.gif Ypač vaikams...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, iškilo dar vienas klausimas - dėl vaikiško maistelio, ar galima kurortuose jo įsigyti kokioj krautuvėlėj? Mažiausiajai pastarosiom dienom nei iš šio nei iš to ėmė lįsti kažkokia alerginė reakcija blink.gif jeigu ji kartosis ir jeigu mažoji viešbutinio maisto valgyti negalės, reikės organizuotis, kaip aš vadinu, "stiklaininį" maitinimą, t.y. gabentis arba pirkti tyreles vietoje. Na, gabentis dviem savaitėm stiklainėlių kažkaip nesinorėtų, juolab kad bagažo svoris ribotas. Kažkuri čia buvot minėjusi, kad Šv. Konstantino pačiam pakrašty, kažkur už 3 km, yra prekybos centras, kuriame galima apsipirkti. Kaži, ar pavyktų rasti vaikiško maistelio (tegu ir kitam kurorte, tiek to, palėktume iki ten), kad ir to paties Hipp?
Atsakyti
QUOTE(skaidriux @ 2009 03 25, 13:04)
Kažkuri čia buvot minėjusi, kad Šv. Konstantino pačiam pakrašty, kažkur už 3 km, yra prekybos centras, kuriame galima apsipirkti. Kaži, ar pavyktų rasti vaikiško maistelio (tegu ir kitam kurorte, tiek to, palėktume iki ten), kad ir to paties Hipp?

As minejau, bet bijau primeluoti ar maciau maisteli. Turetu but ax.gif
Atsakyti