QUOTE(renatyte.r @ 2009 03 23, 18:49)
Papildyta:
Aš nebuvau, nežinau, bet agentūroje mane atkalbėjo nuo Albenos Sakė, kad Novaturas šiemet jau nebeveža iš viso į Albena, nes blogi žmonių atsiliepimai, blogas servisas, kad tai labiausiai socializmu dvelkiantis miestas, visi viešbučiai seni... Tai nusprendžiau važiuoti į Šv. Konstantina.
Papildyta:
Aš nebuvau, nežinau, bet agentūroje mane atkalbėjo nuo Albenos Sakė, kad Novaturas šiemet jau nebeveža iš viso į Albena, nes blogi žmonių atsiliepimai, blogas servisas, kad tai labiausiai socializmu dvelkiantis miestas, visi viešbučiai seni... Tai nusprendžiau važiuoti į Šv. Konstantina.
Papildyta:
Labai gaila, kad gavote labai vienpusišką ir drįsčiau teigti netgi klaidinga informaciją Na matyt yra suinteresuotų tokia info.
Aišku kiek žmonių, tiek nuomonių...bet faktas yra tas, kad Novaturas niekada į Albeną ir neveždavo, neturėjo jie Albenos..
Niekuo neypatinga ta Albena, bet blogas servisas, labiausiai socializmu dvelkiantis miestas ir pan. - tai pievų pievos. Be to ten pilan vokiečių, prancūzų, britų gal kiek mažiau
Va jau prieš mane apie tai parašė
Dar papildau, šiemet Travelman jau nebeveža į Albeną, tik Fiji.