QUOTE(skaidriux @ 2009 03 20, 19:17)
Žmonės gerieji, padėkit kas galit! Užsisakėme rugpjūčio pabaigai dviejų savaičių poilsį Šv. Konstantine ir Elenoje, viešbutyje "Rubin" (Roubin dar kartais rašo), 4*, All Inclusive. Gal kas esate buvę? Radau Novaturo forume tik du lietuvių atsiliepimus - pusiau su bėda. Ale pradėjau naršyti užsienietiškus tinklalapius ir pakraupau - taip į šuns dienas išdėtas, tipo vabalai laksto, personalas nedraugiškas, maistas baisus, paplūdimys nešvarus ir pan. Na, kad britams Vidurio Europos virtuvė nepatinka, nesistebiu, išvis beskoniai jie, bet gal dėl kitko teisūs?
Man taip pat aktualus šis klausimas.
Planuoju ten pat važiuoti, tik į greta esanį 5* viešbutį Grand hotel Varna, bet papludimys tai bus tas pats Rubin viešbučio. Gal susitiksime?
Tik va problema, kad apie mano viešbutį atsiliepimų nei lietuviškuose, nei užsenietiškuose tinklalapiuose nėra Dar neužsakiau, bet planuoju surizikuoti
O per kur jūs užsisakėte kelionę?
Papildyta:
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 03 20, 19:21)
Tik va ko reikėjo krizės metu kelionę skubėti užsisakyti, tai čia man rimtesnis klausimas ... Ar bijot kad lietuviai lektuvus uzkis pinigu neturedami kur det sia vasara???
Panašu, kad lietuviams krizė ne tokia jau baisi , nes lėktuvai tikrai užkišti... Aš irgi galvojau, kad nėra ko skubėti, bet šiandiena agentūroje pasakė, kad lėktuve vietų kaip ir nebelikę: kur 2, kur 4 vietos, kur iš viso nebėra O važiuoti noriu rugpjūtį ar rugsėjį...