QUOTE(gabazzz @ 2009 03 18, 13:58)
Mes irgi galvojam apie Bulgarija, taciau automobiliu. O kaip susidariau ispudi, ten gan sudetinga, jei nera kempingu. Va Kroatija siuo atzvilgiu tiesiog puiki salis - skelbimai ant vos ne kiekvieno medzio ar stulpo, nakvok, kur tik nori
Beje, vaziavimas per Rumunija mane jau isgasdino...
Kas esat vaziave kur nors daugiau automobiliu, kur jums geriausios atostogos buvo?
Beje, vaziavimas per Rumunija mane jau isgasdino...
Kas esat vaziave kur nors daugiau automobiliu, kur jums geriausios atostogos buvo?
Geriausia Juodkalnija
Papildyta:
QUOTE(ugnaizole @ 2009 03 18, 15:45)
Domėjaus ir aš Bulgarija, kažkaip nepopuliari ji tarp tautiečių , mažai info radau. Norėtume vykti savo auto, bet kažkaip baugu. Gal kas esate atostogavę Bulgarijoje privačiame sektoriuje, pasidalinkite patirtimi - nakvynė, degalai, būtiniausių produktų kainos ir pan.
Uz dvieju kambariu puikius apartamentus naujam name ant juros kranto pernai mokejom 45 EUR. Degalai kainavo kaip Lietuvoj, maistas supermarketuose irgi labai panasiai kaip pas mus, kai kas net pigiau. Kavinej daugiausiai sumokejom 70 levu uz 4 zmones, bet cia jau toks prabangus zuvies restoranas buvo, siaip imanoma pavalgyt ir uz 30-40, su visokiais svaigiaisiais ir gaiviaisiais gerimais.
Tik va tuose populiariuosiuose kurortuose, kaip pvz. Auksines kopos tai jau visai kitos kainos, ten brangu...