Siaip as klausiau kuria diena, bet kaip suprantu rytoj jus nu tai jo, mes irgi berods apie 17 val skrendam...baikit bajerius,oro uoste pries 2 valandas but maximum pries valanda
QUOTE(Adade @ 2008 07 08, 20:04)
Ar jus apie viesbuti ,,Kaliakra" snekate ar apie Kaliakros iskysuli ?
iškyšulį
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 07 09, 14:13)
Aš asmeniškai tai apie viešbutį KALIAKRA UPERIOR
sory tada uz komentarus
QUOTE(marlena24 @ 2008 07 09, 23:32)
Siaip as klausiau kuria diena, bet kaip suprantu rytoj jus nu tai jo, mes irgi berods apie 17 val skrendam...baikit bajerius,oro uoste pries 2 valandas but maximum pries valanda
na tai vat apie 16h varysim,nes skrydis 17.25 tai as manau mes susitiksim,nes skrisim tuo paciu lektuvu ir gyvensim tam paciam viesbuty
o jus dviese?as tai su naujai iskeptu vyru
ar jum pirma kart Sauletam krante?
ar jum pirma kart Sauletam krante?
medaus jus menesio ,fainai as tai vaziuoju su sese ir jos sunumi
QUOTE(marlena24 @ 2008 07 09, 23:32)
Likus pusei valandos iki skrydzio baigiasi registracija. Linkiu nepakliut i kamscius ir laiku atvaziuot i oro uosta
Sveikutes !
Ir as buvau Bulgarijoje ( Sauletas krantas ) , Netoli varna miestas. Siaip irgi esu nemazai tikrai ismaisiusi pasaulio, tai nu nzn visai nieko, aisku , kaip cia daznai sako visos, jura ir saule super mes nusipirkome ten apartamentus, tiksliau tetis mano , tai nori nenori jau teks ten daznai vaziuoti.... as dar tik viena karta buvau, o tevai jau daugiau . nesenai grizo, su masina vaziavo (irgi nepirmasyki) , dabar skris. gal kas irgi is jusu turi savo ''antruosius'' namus ten?
Ir as buvau Bulgarijoje ( Sauletas krantas ) , Netoli varna miestas. Siaip irgi esu nemazai tikrai ismaisiusi pasaulio, tai nu nzn visai nieko, aisku , kaip cia daznai sako visos, jura ir saule super mes nusipirkome ten apartamentus, tiksliau tetis mano , tai nori nenori jau teks ten daznai vaziuoti.... as dar tik viena karta buvau, o tevai jau daugiau . nesenai grizo, su masina vaziavo (irgi nepirmasyki) , dabar skris. gal kas irgi is jusu turi savo ''antruosius'' namus ten?
Mes su vyru dabar Sauletam krante, viesbutyje Barcelo Royal Hotel viesbutis labai fainas, labai skanus ir ivairus maistas, paslaugus personalas...oras super, pats tas, diena aisku karsta,o vakare tai su megztukais vaikstom zodziu, atostogos liuks
O kaip jus pinigus keiciat? lietuvoj litus i eurus ir bulgarijoj i levus ar cia iskart i levus
QUOTE(iievukas @ 2008 07 12, 19:09)
O kaip jus pinigus keiciat? lietuvoj litus i eurus ir bulgarijoj i levus ar cia iskart i levus
teisingai parasei. bent jau as taip dariau. Jei paskaitysi foruma daugiau psl atgal, rasiau koks kursas euro ir levo.