Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

o kokios maždaug tos kainos? ką reiškia tas "nėra pigu"?
pailiustruok ką nros iš tų kavinukių, kur buvot?smile.gif

mes tyčia ėmėm tik pusryčius, nes per dešimt dienų viešbučio maistas labai atsibosta. tai galvojam valgyti kaskart vis kitur smile.gif tai va ir smalsu, bet nemanau, kad kainos bus daug didesnės nei Vilniuje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 birželio 2008 - 10:48
QUOTE(winia @ 2008 06 23, 11:46)
o kokios maždaug tos kainos? ką reiškia tas "nėra pigu"?
pailiustruok ką nros iš tų kavinukių, kur buvot?smile.gif

mes tyčia ėmėm tik pusryčius, nes per dešimt dienų viešbučio maistas labai atsibosta. tai galvojam valgyti kaskart vis kitur smile.gif tai va ir smalsu, bet nemanau, kad kainos bus daug didesnės nei Vilniuje? g.gif

ten atskirai skaiciuojasi darzoves, garnyras. meniu reikia atidziai ziureti, nes nurodyta mesos svoris ir pagal tai priklauso porcijos. mes neapsiziurejome ir paememe tokius patiekalus, kur dviese galima buvo pavalgyti. zodziu vienoje kavineje palikome 70 levu, kitoje 44 levus. Cia jau mes rinkome normalius patiekalus. Blyneliai kainuoja po 1,5 levo, picos gabalas 3 levai. alus 3 levai.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2008 06 20, 17:26)
Gultai ir skeciai po 6 levus. Nepigu. Geriau savo sketi tureti. rasau dabar is viesbucio. Oras geras, tiesa pasakius, man jau per karsta. Buvom vienoj ekskursijoje i Kaliakros iskisuli vaziavom. Su mazu vaiku sudetinga daugiau. Maistas geras, bet jau pabodo. Beje, rasau is Albenos Laguna Mare viesbucio.

lektuvas velavo iskristi is Vilniaus 1,5 val. Atvaziavom i oro uosta ir ten pamatem, kad veluos. Dar neaisku kaip seksis atgal. Visai nenoriu, kad veluotu  schmoll.gif . Lietuviu labai nedaug. Sutikom tik pora seimu. Kazkaip man pasirode, kad Bulgarija dar ner tokia populiari tarp musiskiu, nors cia tikrai neblogai. labai patinka jura ir papludimys. O kokios bangos siomis dienomis  thumbup.gif , smagu maudytis.

kai mes buvome buvo irgi tas pats:zmones pirko Laguna garden,o apgyvendino Laguna mare g.gif Labai blogai ten nera,kambariai beveik tokia patys,tik nera restorano ,reikia eiti i Laguna garden,taciau sie viesbuciai yra atitinkamai 4 ir 3 zvaigzdes smile.gif neteisinga g.gif jiems kaip kompensacija pasiule ekskursija jachta.
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2008 06 23, 21:24)
kai mes buvome buvo irgi tas pats:zmones pirko Laguna garden,o apgyvendino Laguna mare g.gif Labai blogai ten nera,kambariai beveik tokia patys,tik nera restorano ,reikia eiti i Laguna garden,taciau sie viesbuciai yra atitinkamai 4 ir 3 zvaigzdes smile.gif neteisinga g.gif jiems kaip kompensacija pasiule ekskursija jachta.

man Mare buvo geriau, nei garden. ten tyliau, kambariai identiski ir nera gatves triuksmo. Musu langai i lunaparka ejo, tai muzika is ten girdejosi, bet kazkaip mums netrukde schmoll.gif . O kad pereiti i kita pastata valgyti, tai nematau jokiu minusu. Nes kur esame poilsiave, beveik visur taip buvo, tad jokiu problemu nematem. Tik gal minusas, kad antrame aukste, ir tik laiptais gali pakilti. Su vezimeliu sunkoka doh.gif . ir visi taip vargo...
bet ispudziai tikrai geri is ten, prisipirkom suvenyru, pasidarem paveiksla, parsivezem vyno... savaitgali gersim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2008 06 23, 21:07)
man Mare buvo geriau, nei garden. ten tyliau, kambariai identiski ir nera gatves triuksmo. Musu langai i lunaparka ejo, tai muzika is ten girdejosi, bet kazkaip mums netrukde  schmoll.gif . O kad pereiti i kita pastata valgyti, tai nematau jokiu minusu. Nes kur esame poilsiave, beveik visur taip buvo, tad jokiu problemu nematem. Tik gal minusas, kad antrame aukste, ir tik laiptais gali pakilti. Su vezimeliu sunkoka  doh.gif . ir visi taip vargo...
bet ispudziai tikrai geri is ten, prisipirkom suvenyru, pasidarem paveiksla, parsivezem vyno... savaitgali gersim... smile.gif

na tai ir saunu smile.gif man Bulgarija paliko irgi geriausius ispudzius thumbup.gif
o tiesa,ar lektuvas atgal nevelavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 24 birželio 2008 - 07:55
QUOTE(Adade @ 2008 06 24, 08:54)
na tai ir saunu smile.gif man Bulgarija paliko irgi geriausius ispudzius thumbup.gif
o tiesa,ar lektuvas atgal nevelavo?

mums pasiseke thumbup.gif nevelavo smile.gif tai 9 vakaro jau buvom namie ir kraustem tases biggrin.gif
Atsakyti
Nijako, o ten aplink Albena yra patiems, kur pavažinėti? koks botanikos sodas ar šiaip gražios vietos? smile.gif na, kad nereikėtų prie jūros visas dešimt dienų gulėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 06 24, 10:22)
Nijako, o ten aplink Albena yra patiems, kur pavažinėti? koks botanikos sodas ar šiaip gražios vietos? smile.gif na, kad nereikėtų prie jūros visas dešimt dienų gulėti smile.gif

tikrai yra: tai Balchikas ir Rumunijos karalienes botanikos sodas; Kaliakros iskysulys; Sv.Konstantine ir Elenoj karsti mineraliniai baseinai; Auksines kopos ir t.t.
Atsakyti
man neramu dėl viešbučio...ir kodėl man šovė į galvą imti būtent tą, jokios in formacijos apie jį niekur doh.gif

gal matėt praeidamos tokį Dorostor? kažkur arti jūros turėtų būti blush2.gif kažink kaip ten vaizdialis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 24 birželio 2008 - 14:04
QUOTE(winia @ 2008 06 24, 15:01)
man neramu dėl viešbučio...ir kodėl man šovė į galvą imti būtent tą, jokios in formacijos apie jį niekur doh.gif

gal matėt praeidamos tokį Dorostor? kažkur arti jūros turėtų būti  blush2.gif kažink kaip ten vaizdialis  blush2.gif

matyt tai maciau, bet net pasakyti negaliu kurioje jis vietoje. kazkaip tie viebuciai man susimaise. Tik vienas istrigo labai baisus doh.gif . Bent jau isore, o kataloge tai neblogai jis pavaizduotas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 06 24, 16:01)

gal matėt praeidamos tokį Dorostor? kažkur arti jūros turėtų būti  blush2.gif kažink kaip ten vaizdialis  blush2.gif

Jei skaitai rusiškai, tai atsidaryk http://www.tury.ru/hotels/6432.html ir pačiam gale, dešinėj pusėj, rasi atostogavusių rusų atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
hehe..nu jo, atrodo tikrai bus baisu:)
bet man atrodė, kad Bulgarijoj, kuri tikrai nėra klestinčios ekonomikos šalis, beveik 2000 litų vienam, žmogui tik su pusryčiai yra kaina, už kurią galima tikėtis normalaus viešbučio hihihi.gif

na ką darysi, pati kalta pasirinkusi tą keistą šalį prieš tai visai nepasidomėjusi smile.gif tikiuosi bus bent švaru, iš esmės to ir užtektų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 24 birželio 2008 - 21:28