Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(Palaiminta @ 2008 02 16, 17:30)
Dabar Novaturas duoda iki 20 % nuo keliones kainos vasarai. Idomu, ar per Fiji-travel gautusi pigiau panasus pasiulymas ar ne ? Kankinuosi, ar grebti kelione dabar, ar dar palaukti ? g.gif

Mes taip pat lėksim į Bulgariją, pernai buvom, vaikam gerai... tai ir mums gerai smile.gif
Buvom Saulėtam krante. Riu Helios, viskas įskaičiuota, tad šiemt lėksim tik jau 2 savaitėm, per vieną mažiuliai tik apsipranta...
Dabar ieškom iš ko didžiausią nuolaidą išpešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 18, 20:46)
Mes taip pat lėksim į Bulgariją, pernai buvom, vaikam gerai... tai ir mums gerai smile.gif
Buvom Saulėtam krante. Riu Helios, viskas įskaičiuota, tad šiemt lėksim tik jau 2 savaitėm, per vieną mažiuliai tik apsipranta...
Dabar ieškom iš ko didžiausią nuolaidą išpešti smile.gif

As irgi manau, kad viena savaite yra ryyyyskiai per trumpai, vaikam tai tik sokas bus. Reikia minimum 10 dienu, o geriausia 14 dienu, parasykit, ka kur kas siulo, nes as labai domiuosi 4u.gif Mes taip pat vyktume keturiese. O i koki kurorta si karta? As tai galvoju apie Sv.Konstantina su AI kokiam viesbuty nuo birzelio vidurio. Kazi, koks vanduo bus tuo metu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2008 02 19, 02:08)
As irgi manau, kad viena savaite yra ryyyyskiai per trumpai, vaikam tai tik sokas bus. Reikia minimum 10 dienu, o geriausia 14 dienu, parasykit, ka kur kas siulo, nes as labai domiuosi 4u.gif Mes taip pat vyktume keturiese. O i koki kurorta si karta? As tai galvoju apie Sv.Konstantina su AI kokiam viesbuty nuo birzelio vidurio. Kazi, koks vanduo bus tuo metu ? g.gif

Mes pernai buvom liepos viduryje, tai ir oras ir vanduo buvo thumbup.gif
O birželį kataloge nurodyta vandens temperatūra 21, bent jau man būtų mažoka.
Mes keisti kurorto nenorim, nes Saulėtam krante galima daug ir papromogauti, ne vien prie jūros gulėti. Mes už judresnius kurortus.
Atsakyti
Manau, dabar butu neprastai pasinaudoti fiji-travel pasiulymu sutaupyti 18 proc. nuo kainos, tik kad dar katalogo ju nera, bus tik kita savaite doh.gif Jei gausit koki nebloga pasiulyma, parasykit. Ar jums patiko Sauletam krante ? Kiek pernai kainavo kelione 4 asmenims ? Man pasiule i sv. Konstantina nuo birzelio vidurio 10 d. AL viesbutyje, kaina gaunasi 6500 Lt mazdaug, kaip jums atrodo, ar ne per daug 2 suaugusiems ir 2 vaikams ?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2008 02 19, 17:00)
Manau, dabar butu neprastai pasinaudoti fiji-travel pasiulymu sutaupyti 18 proc. nuo kainos, tik kad dar katalogo ju nera, bus tik kita savaite doh.gif Jei gausit koki nebloga pasiulyma, parasykit. Ar jums patiko Sauletam krante ? Kiek pernai kainavo kelione 4 asmenims ? Man  pasiule i sv. Konstantina nuo birzelio vidurio 10 d. AL viesbutyje, kaina gaunasi 6500 Lt mazdaug, kaip jums atrodo, ar ne per daug 2 suaugusiems ir 2 vaikams ?

Jau užsisakiau... Birželio 29d., 7 dienoms į Kaliakra , UAI , Albenoje važiuoju su sūnumi. Ir tikrai žinau, kad tai vienintelis kurortas Bulgarijoje į kurį važiuosiu bent jau artimiausius kelis metus. Jau į kokį ten Obzorą tai nė kojos nekelsiu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 03 03, 12:12)
Jau užsisakiau... Birželio 29d., 7 dienoms į Kaliakra , UAI , Albenoje važiuoju su sūnumi. Ir tikrai žinau, kad tai vienintelis kurortas Bulgarijoje į kurį važiuosiu bent jau artimiausius kelis metus. Jau į kokį ten Obzorą tai nė kojos nekelsiu.... doh.gif

Kodėl taip nusiteikė prieš Obzorą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinaaaa90 @ 2008 03 03, 19:30)
Kodėl taip  nusiteikė prieš Obzorą? g.gif

Nu dar iš nieko neteko girdėti bent pusėtinų atsiliepimų apie Obzorą. O draugė, kai važiavo, buvo pozityviai nusiteikus, bet grįžusi sakė, kad gyveno staybose (tų statybų man ir Lietuvoj užtenka), nors viešbutį Miramar gyrė. Nu, bet net su mažu vaiku, po savaitės jau norėjosi kažkur iš teritorijos išeit, o negali, nes nėra kur... Kaip rezervatas koks... Turkijoj gal ir kai kur panašiai, na, bet gali bent išvažiuot ekskursijon, pamatyt, pakeliaut. O čia.... Tai va...unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 03 kovo 2008 - 17:46
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 03 03, 18:44)
Nu dar iš nieko neteko girdėti bent pusėtinų atsiliepimų apie Obzorą. O draugė, kai važiavo, buvo pozityviai nusiteikus, bet grįžusi sakė, kad gyveno staybose (tų statybų man ir Lietuvoj užtenka), nors viešbutį Miramar gyrė. Nu, bet net su mažu vaiku, po savaitės jau norėjosi kažkur iš teritorijos išeit, o negali, nes nėra kur... Kaip rezervatas koks... Turkijoj gal ir kai kur panašiai, na, bet gali bent išvažiuot ekskursijon, pamatyt, pakeliaut.  O čia.... Tai va...unsure.gif

Ką reiškia statybos? Viešbučio teritorijoje kažką state? Ar miestelyje daug statybų? Mes važiojame į Miramarą, todėl man labai įdomu. O dėl ekskursijų, tai Bulgarijoje jų daug.
Atsakyti
QUOTE(Marinaaaa90 @ 2008 03 08, 02:19)
Ką reiškia statybos? Viešbučio teritorijoje kažką state? Ar miestelyje daug statybų? Mes važiojame į Miramarą, todėl man labai įdomu. O dėl ekskursijų, tai Bulgarijoje jų daug.

Miramar tai tikrai labai gyrė, sakė, kad puikus viešbutis, ir kambariai, žodžiu, jei visa tai būtų ne Obzore, tai būtų pasaka. Bet Obzorą visą stato , daug naujų viešbučių, tai sakė, kad nemalonu už teritorijos išeiti. Apie ekskursijas tai nelabai kokios nuomonės liko, kad nieko tokio super nematė. na, nebent Stambulas, tai patiko, tik labai pavargo 4u.gif na, čia tik atsiliepimai, pati nebuvau, bet kiek ko klausiau, tai visi sako, kad tik Albena - viešbučiai gal ir ne super, palyginus su Miramar Obzore ar Auksinėse Kopose, Saulėtam Krante (tas irgi tarp kranų paskendęs), bet pats kurortas tai geriausias vienareikšmiškai. na, šiemet pabūsim, nuomonėm pasikeisim 4u.gif
Atsakyti
Jeigu norite ilsėtis Europoje - važiuokite į Albeną, Auksines kopas, o jei norite ilsėtis sovietų sąjungoje - Konstantinas, Obzoras. Saulės krantas - naujai statomas kurortas, viešbučiai gal ir neblogi, bet žalumos - nerasta. Asfaltas, geležis ir betonas.
Atsakyti
Gal kas nors buvo Albenoje Lora**? Kokie atsiliepimai? Parašykite prašau.
Atsakyti
Sveiki! as esu dar visai naujoke tai nepykit jei ka padarysiu ne taip. Sia vasara atostogausime Bulgarijoje, noreciau paklausti kaip i rkur geriau pirkti ekskursijas. ar cia agenturoje, ar galima rasti ekskursiju pas vietinius? aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti