vajetau!!!tik nevaziuokit i ta Obzora!ypac Helios beach!!!Mes pernai su mama i Sauleta kranta vaziavom ilsetis,tai kai vaziavom is oro uosta keli zmones vaziavo i Obzora i ta Helios Beach,tai kai privaziavo ta Obzora tie zmones net isbalo...
o kai privaziavom viesbuti....
pats viesbutis grazus,salia jura...bet aplinkui...STATYBOS,EKSKAVATORIAI,TRAKTORIAI,TRIUKSMAS!!!!Ir tikrai jie iki siu metu sezono tu statybu nebaigs
nu nenoriu jau taip prakeit tos vietos,bet as ten ir uz dyka nevaziuociau
tas Obzoras tai 80 procentu statybu...mes taip lengvai atsiputem del to,kad vaziavom i savo sena gera Sauleta kranta
as tan jau 6 kartus buvau!man ten jega,geriausias pasaulyje kokybes ir kainos santykis
p.s. Makaliui.is kur cia istraukei kad Turkijos geresnis aptarnavimas nei Bulgarijoj???visiska nesamone ir netiesa!!!pries 5 metus gal ir tai buvo,bet ne dabar!as jau kazkur rasiau kad pernai buvai ir Bulgarijoj ir Turkijoj,tai zinot ka...nera ka lygint!!!Turkijoj ir maitinimas buvo prastesnis,ir 3 zvaigzdziu viesbutis ant juros kranto zymiai prastesnis nei Bulgarijoj,ir zmones man tenyksciai nepatinka-ziuri taip idomiai, "chitrai",tik ir taikos kaip cia ir kur "apdurint",Bulgarijos servisas ir apskritai poziuris i turistus tikrai vertas didesnio demesio.
p.s. tikrai nenoriu niekam pirst savo nuomones ir izeist kazkieno poziurio
cia mano asmenine tvirta nuomone