pakabukas foto nepatinka man tas margas fonas, nu ziurek, kaip paprasta
http://goinggreenjew...photo-cube.html popieriu/fona atsispauzdini ant printerio ir sena lempa susirandi siukslyne - viskas. as visus tutorial fotos taip dariau tiesiai ant stalo gaubta pastatau ir nuspaudziu mygtuka
As manau, kad dydi, gi akmuo diktuoja, siaip jei jau yra akmuo, as megstu masyvius. je jau akmeni po kaklu pasirisai, tai tegu visi mato
Burbanti, pirmiau bloga pasakysiu . Jei jau sneki apie fotografavima, tai kam tas ryskus fonas, o dar tas apreminimas toks issaukiantis ... na , ei nebutum apie tai uzsiminus, tai nebuciau ir moralizavusi, nes pati daznai belekaip nufotografuotus idedu bet, jei jau stengeisi, tai tikrai persistengei
O pamaciusi pakabuka iskart susigaudziau prie ko jis derintas dailiai isejo. grazus rozeles viduriukas, tik nesuprantu ar jis cia susuktas, ar kaip?
O jau matau Zit apie fona pamoralizavo
O pamaciusi pakabuka iskart susigaudziau prie ko jis derintas dailiai isejo. grazus rozeles viduriukas, tik nesuprantu ar jis cia susuktas, ar kaip?
O jau matau Zit apie fona pamoralizavo
QUOTE(burbanti @ 2012 03 02, 13:11)
Issisukau as gaubta is lempos, bet kazko jis ar per mazas ar as ir vel ozkele nemoku nusitaikyti - nieko gero nesigavo, gal pabandysiu diiiideli gaubta nusipirkti
Nu ka, prajuokinti nioreciau jus dar karta. Prasom paziureti fonus
Nu ka, prajuokinti nioreciau jus dar karta. Prasom paziureti fonus
mano gaubtas kazkur apie 27 cm
rauduono nekomentuosiu, cia tavo isterijos priepuolis
antras nieko, daugelis daro juvelyrika tik baltame fone, man kazkodel nuobodu, nors kai profesionalai padaro graziai atrodo ir gal ne visiems dalykams tinka
va as pazaidziau su tavo baltu fonu
Ziit, liux graziai pazaidei As taip nemoku
Burbanti, ir as ape raudona patylesiu . O del to baltojo prasiau , jog cia ikeltum, kad galeciau parodyti tuos nereikalingus kleckus fone
Burbanti, ir as ape raudona patylesiu . O del to baltojo prasiau , jog cia ikeltum, kad galeciau parodyti tuos nereikalingus kleckus fone