Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

pakabukas thumbup.gif foto schmoll.gif nepatinka man tas margas fonas, nu ziurek, kaip paprasta
http://goinggreenjew...photo-cube.html popieriu/fona atsispauzdini ant printerio ir sena lempa susirandi siukslyne - viskas. as visus tutorial fotos taip dariau biggrin.gif tiesiai ant stalo gaubta pastatau ir nuspaudziu mygtuka biggrin.gif
As manau, kad dydi, gi akmuo diktuoja, siaip jei jau yra akmuo, as megstu masyvius. je jau akmeni po kaklu pasirisai, tai tegu visi mato lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Burbanti, pirmiau bloga pasakysiu biggrin.gif . Jei jau sneki apie fotografavima, tai kam tas ryskus fonas, o dar tas apreminimas toks issaukiantis ... doh.gif na , ei nebutum apie tai uzsiminus, tai nebuciau ir moralizavusi, nes pati daznai belekaip nufotografuotus idedu blush2.gif bet, jei jau stengeisi, tai tikrai persistengei ax.gif

O pamaciusi pakabuka iskart susigaudziau prie ko jis derintas bigsmile.gif dailiai isejo. grazus rozeles viduriukas, tik nesuprantu ar jis cia susuktas, ar kaip? ax.gif

O jau matau Zit apie fona pamoralizavo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 kovo 2012 - 18:16
Ka as be jusu moralizavimu daryciau biggrin.gif . Jus man taip spiriat i subine, kad as net šokteliu, o pašokus begu daryti kokybisku nuotrauku biggrin.gif.
Atsakyti

Issisukau as gaubta is lempos, bet kazko jis ar per mazas ar as ir vel ozkele nemoku nusitaikyti - nieko gero nesigavo, gal pabandysiu diiiideli gaubta nusipirkti g.gif

Nu ka, prajuokinti nioreciau jus dar karta. Prasom paziureti fonus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 03 02, 13:11)
Issisukau as gaubta is lempos, bet kazko jis ar per mazas ar as ir vel ozkele nemoku nusitaikyti - nieko gero nesigavo, gal pabandysiu diiiideli gaubta nusipirkti  g.gif
Nu ka, prajuokinti nioreciau jus dar karta. Prasom paziureti fonus  biggrin.gif

mano gaubtas kazkur apie 27 cm
rauduono nekomentuosiu, cia tavo isterijos priepuolis lotuliukas.gif
antras nieko, daugelis daro juvelyrika tik baltame fone, man kazkodel nuobodu, nors kai profesionalai padaro graziai atrodo ir gal ne visiems dalykams tinka g.gif
va as pazaidziau su tavo baltu fonu mirksiukas.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ziit, liux graziai pazaidei thumbup.gif As taip nemoku

Burbanti, ir as ape raudona patylesiu biggrin.gif . O del to baltojo prasiau , jog cia ikeltum, kad galeciau parodyti tuos nereikalingus kleckus fone rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti