Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

Dedu didelį pliusą kavos tortui thumbup.gif

Labai skanus wub.gif
Atsakyti
Ieskom kepejeles is Vilniaus, galincios iskepti totuka 4metuku mergytei, nesim ji i darziuka, noretusi kokio princesisko rolleyes.gif , laukiam AZ, jei turit su darbu pavyzdziais ir kainomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manima: 21 lapkričio 2011 - 11:46
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 17, 18:54)
labukas, atnešu pjūvį Napoleono Auksiukės wink.gif erikiuxxx tu atrodo prašei? mums jis labai patiko, visai neriebus, visa šeimyna labai skaniai kirtom, vargas pateisintas  thumbup.gif  ačiū už receptą

WOW kaip skanu bigsmile.gif noriu ir as gabaliuka biggrin.gif
ACIU tau tinulia84 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kepejeles auksarankes, noriu jusu patarimo - priminimo. Torto virsu aptepat paprastu sviestiniu kremu ir viskas? nes radau kruva receptuku smile.gif nebezinau kuri pasirinkt. jei noriu paprasto balto, tai imti paprasta sviesta su paprastu kondensuotu nevirtu ar klystu? tada dar klausimukas, kai darot sokoladine juostele apjuosti tortui, ar apar sokolado dar dedat ka i ja? tarkim pora lasu pienuko? na ir paskutinis klausimukas smile.gif ar i grietinele imaisius standiklio, tie papuosimai torto, kai ispaudziamos konditeriniu svirkstu gelytes, nesubiuks silumoje? blush2.gif
dekui is anksto uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Kremų sviestinių daug yra. turbut dazniausiai naudoja kondensuotas+sviestas, arba Šarlot g.gif

Šokoladinei juostai, nieko nedėti, nestings jinai, tik grynas šokoladas.


Į grietinėlę 36 proc irgi berods nieko nereikia dėti ir laikosi g.gif
Atsakyti
Kepiau Juoda miska, viskas pavyko puikiai su siokiais tokiais pakeitimais. Biskvitus kepiau kaip Rafaelo tortui, tik vietoj aliejaus naudojau toki pati kieki tirpinto ir kiek atvesinto sviesto, o dali miltu keiciau kakava. Tik sudvejojau del grietines, galbut jso reikejo purumui, bet ir be jos skonis buvo geras. Pertepimams grietinele plakiau su trupuciu cukraus ir rugsteles, o vietoj vidurinio sokolado sluosknio plakiau grietinele stipriai atsaldyta, paskui pyliau truputi, del saldumo sokolado istirpinto ir atvesinto, ir pasidare man tokie mazi sokolado gumuleliais, ir grazu, ir nepersaldu, ir jauciasi sokoladas:) taigi, gal kuriai pravers, bendra skonis zymiai gaivesnis, ne toks saldus, lengvas, ir nuo vysniu mazumele rugstus. Dar mintis kilus buvo pamirkyti vysnias brendyje, bet neturejau laiko, tai kitam kartui mirkysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 22, 10:34)
Kepiau Juoda miska,

jo nekepu nes neturiu vyšnių verysad.gif o jūs turit prisišaldžiusios...
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 22, 10:54)
jo nekepu nes neturiu vyšnių  verysad.gif o jūs turit prisišaldžiusios...

As neturiu, siemet visai vyniu nebuvo:( Bet parduotuve ir saldytu vaisiu skyrius yra netoli smile.gif
Atsakyti
parduouvėse yra šaldytų vyšnių be kauliukų, vyšnių kompotų be kauliukų, su kauliukais, kokių tik norite... parsinešate tas uogas, užpilate cukriuku iš akies, palaukiat kol atsiras sulčių, apverdate kokias 2-3 minutes savose sultyse... atvėsinate... uogas į kremą, sultytes į biskvitų sulaistymą... biskvitas labai geras ir viskas su juo gerai... ne kartą rašiau ir tikrai temose yra pastabos dėl šio torto... pilnai normai imu 2 indelius grietinėlės (vienam indeliui ne daugiau 3 šaukštų cukraus + citrinos rūgštelė), o vyšnių man irgi mažai, tai aš sudedu daugiau, pilną biskvitą nukloju), tortas iš ties labai skanus su pataisymais...o biskvitas jėginis, tinka bet kokiem tortams su bet kokiais pertepimais, dažnai jį naudoju ir tikrai ne per saldus...tik 15 g cukraus tesideda, tai kur jau ten, rafaelui sueina po 230 į mažesnį skersmenį, o dar kremas kokio sladumo, tai juodas miškas tikrai nėra per saldus tortas, jei įvest pataisymus cukraus kiekiui grietinėlėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 11:05)
biskvitas jėginis, tinka bet kokiem tortams su bet kokiais pertepimais, dažnai jį naudoju ir tikrai ne per saldus...tik 15 g cukraus tesideda, tai kur jau ten, rafaelui sueina po 230 į mažesnį skersmenį, o dar kremas kokio sladumo, tai juodas miškas tikrai nėra per saldus tortas, jei įvest pataisymus cukraus kiekiui grietinėlėje 4u.gif

Na, kadangi man nepavyko biskvitas pora kartu pagal originalu recepta, vis sukrisdavo tai todel ir ieskojau alternatyvos blush2.gif O cukraus dedu per pus maziau i Rafaelo biskvita, tai kaip ir viskas gerai su saldumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 22, 12:14)
Na, kadangi man nepavyko biskvitas pora kartu pagal originalu recepta, vis sukrisdavo tai todel ir ieskojau alternatyvos blush2.gif  O cukraus dedu per pus maziau i Rafaelo biskvita, tai kaip ir viskas gerai su saldumu smile.gif

supylėte karštą margariną???
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 22, 11:15)
supylėte karštą margariną???

nea, atvesinta, jau beveik stingti pakrasciukai buvo pradeje...O raset 15g. cukraus, tai net paziurejau recepte, o ne 150g? Gal as kazka praleidau, kaip cia taip mazai g.gif
Atsakyti