Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

QUOTE(dome @ 2011 11 17, 11:00)
Man asmeniskai ne visi pjaustosi gerai.Pvz rafaelo visada gaunasi toks purus biskvitas,jei bandau pjauti,man jis byra,luzta,tai jo ir nepjaustau,o kepu atskirai.O tokie kaip zozefinos biskvitas,snikerso pjaustosi super  thumbup.gif . Viena receptuka pati sugalvojau,norejosi ir slapio ir yuo paciu puraus biskvito tai jis pjaustosi labai gerai,gali kilnoti is vienos vietos i kita.(Jei idomu i ji dedu ir grietines ir pilu aliejaus,dedu kakavos,gaunasi toks sokoladinis superinis).
Papildyta:
Kazkuri buvo rasiusi,kad ta nelygia puse deda ant kremo,virsus gaunasi lygus.

4u.gif

Na aš taip irgi esu dariusi, nes irgi kito varianto nesugalvoju, tačiau toje vietoje dedasi tiesiog daugiau kremo.

Tiesa, pastiliažą darote merginos pagal cipciuką?
Su juo dengti torta galima, ką nors lipdyti/piosti, taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 17, 11:13)
Tiesa, pastiliažą darote merginos pagal cipciuką?
Su juo dengti torta galima, ką nors lipdyti/piosti, taip? blush2.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif lipdyti geriau su pastiliazu skirtu lipdymui pagal Asseni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 11 17, 13:00)
drinks_cheers.gif tikrai taip  smile.gif  lipdyti geriau su pastiliazu skirtu lipdymui pagal Asseni  smile.gif

O sakykite, kuo ten (mačiau video) patepa kokią nors dalį, kad priliptų?
O tą cipciuko pastiliažą jeigu darysiu dengimui, tai geriausia dengti prieš tai kai tortas išteptas sviestine mase (nelabai suprantu, tai pvz gali buti rududu ir sviestas?? blush2.gif ) ir to pastiliazo tepti jau nebereikia ane?
Ar mases turiu is kart naudoti? O gal galima is vakaro pasidaryti? ir imaisyti spalvas reikia tuo metu is karto pasidarius mase? 4u.gif
Ačiū, kad dėl masių pasakėt, na bandysiu savaitgalį, kaži kaip seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 17, 13:10)
O sakykite, kuo ten (mačiau video) patepa kokią nors dalį, kad priliptų?
O tą cipciuko pastiliažą jeigu darysiu dengimui, tai geriausia dengti prieš tai kai tortas išteptas sviestine mase (nelabai suprantu, tai pvz gali buti rududu ir sviestas??  blush2.gif ) ir to pastiliazo tepti jau nebereikia ane?
Ar mases turiu is kart naudoti? O gal galima is vakaro pasidaryti? ir imaisyti spalvas reikia tuo metu is karto pasidarius mase?  4u.gif
Ačiū, kad dėl masių pasakėt, na bandysiu savaitgalį, kaži kaip seksis  blush2.gif

As tepu su spec klijais,kitos su aisingu,kiausinuo baltymu 4u.gif
Torta aptepi sviestiniu kremu,rududu su sviestu as tepu smile.gif o pastiliazo tikrai nereikia tepti.
Mases gali is karto naudoti,kitos merginos palaiko,tik po to gerai isminkyti reikia,nes buna kietesne pastovejus.Spalva dedasi is karto kai pasidarai mase ir isiminkai kokia nori spalva.
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 11 17, 14:47)
As tepu su spec klijais,kitos su aisingu,kiausinuo baltymu  4u.gif
Torta aptepi sviestiniu kremu,rududu su sviestu as tepu  smile.gif o pastiliazo tikrai nereikia tepti.
Mases gali is karto naudoti,kitos merginos palaiko,tik po to gerai isminkyti reikia,nes buna kietesne pastovejus.Spalva dedasi is karto kai pasidarai mase ir isiminkai kokia nori spalva.

Ačiukas 4u.gif

O tų klijų yra pirkti internetu?

Oi, jau radau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarka-Li: 17 lapkričio 2011 - 14:11
Mergaites patarkite is kiek kiausiniu kepti rafaelo biskvita,kad gautusi 24cm skersmens ir 3cm aukscio. ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
KLIENTE - ALERGISKA MILTAMS ir produktams su jais. Torto nori. blush2.gif
Zelatininiai - netinka.

Koki torta galetumete patarti??? blush2.gif 4u.gif
Mascarpones surio tortas - didzioji mase tiktu, o ka i dugna deti... ?! doh.gif

Dekui labai uz bet kokias idejas!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 16, 10:10)
Norejau paklausti apie Juoda miska. Kepiau, viskas super, bet tas sokoladinis sluoksnis visgi pernelyg saldus, jau dejau ne 200g., o 180g. bet vistiek per saldu ir per kietas, pyliau pieno irgi truputi daugiau. Galvoju, ar kuri nebandet pakeisti to sluoksnio i grietinele sumaisyta su sokoladu (taip kaip darom Turtingam kavos tortui)? Ar kazi gautusi kas nors? g.gif
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....

Tai Jus mazinkit cukraus kieki grietineleje, ten beveik puse maziau reikia det. Originaliame recepte tikrai jo per daug

O del to sokoladinio sluoksnio saldumo, tai cia skonio reikalas, ten gi sokoladas, sokoladas saldus, dekit kartu (dark) sokolada
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 17, 14:52)
Labukas  4u.gif
KLIENTE - ALERGISKA MILTAMS ir produktams su jais. Torto nori.  blush2.gif
Zelatininiai - netinka.

Koki torta galetumete patarti???  blush2.gif  4u.gif
Mascarpones surio tortas - didzioji mase tiktu, o ka i dugna deti... ?!  doh.gif

Dekui labai uz bet kokias idejas!!!  4u.gif


Tai kaip ir morenginiai tiktu tortai, galima biskvita iskepti be miltu http://www.google.lt...lient=firefox-a
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 16, 17:32)
nesupratau  blink.gif  kas ten galejo buti TAIP saldu,kad galvoti dar kazkoki pakeitima.juk tik 1plonas sluoksnis sokolado,o visa kita(dauguma) grietinele su vysniom.nebent cukraus jus i grietinele dedat puskili.as kaiptik sokolado dar dadedu,kad bent daugiau butu  smile.gif  beja,dedu 250gr sokolado+50ml pieno.
ryt valgysiu si torta  rolleyes.gif  namam ji puosiau -virsus sokoladine glazura pagal olestos aprasyma,o sonus apklijavau misinuku :sublenderiuoti trupinukai+sublenderiuotas sokoladas

nu ne, as cukraus i grietinele dedu i 420g kazkur 2 saukstus ir citrinos rugsties 0,5 a.s. Bet man nuo biskvito saldu, reiks mazint turbut ir ten cukru smile.gif Aciu uz ideja del papuosimo smile.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 16, 22:37)
nebent.bet sokoladas cia tikrai ne prie ko  smile.gif
kas del grietineles,pvz as (i visus tortus) 420gr grietinelei dedu 2-3saukstus cukraus+siek tiek citrinos rugsteles.
beja,turbut pasikartosiu,bet... pries kepanat kazkoki nauja tortuka,neuztenka perskaityti vien recepta.gerai butu paskaityti dar kazkiek psl i prieki.ten visada buna atsiliepimai,pastebejimai kitu mergaiciu 4u.gif

Nu jo, cia buvo mano klaida, kad nepasiskaiciau komentaru blush2.gif nu nieko, dbr dariau eksperimenta, ir dejau ne sokolada i viduri, bet isplakiau grietinele, tada istirpinta sokolada pyliau, bet kadangi salta grietinele buvo, jis man kaip eilini karta i gabaliukus smulkius susoko doh.gif Bet visumoj vaizdas toks - kad ir turejo taip but biggrin.gif
Aciu jums uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, atėjau patarimo 4u.gif
Ar galiu Napoleonui išsikepti lakštus iš vakaro, o sutept juos tik kitą dieną? Jei taip, kaip, kur juos iškepus laikyt?
Atsakyti
labukas, atnešu pjūvį Napoleono Auksiukės wink.gif erikiuxxx tu atrodo prašei? mums jis labai patiko, visai neriebus, visa šeimyna labai skaniai kirtom, vargas pateisintas thumbup.gif ačiū už receptąuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 11 17, 19:17)
Labas vakaras, atėjau patarimo  4u.gif
Ar galiu Napoleonui išsikepti lakštus iš vakaro, o sutept juos tik kitą dieną? Jei taip, kaip, kur juos iškepus laikyt?

atvesusius lakstus sudedu ant tvirto pagrindo(kad nesuluztu)ir maiselyje laikau,sausai padejus 4u.gif
Atsakyti