QUOTE(dome @ 2011 11 17, 11:00)
Man asmeniskai ne visi pjaustosi gerai.Pvz rafaelo visada gaunasi toks purus biskvitas,jei bandau pjauti,man jis byra,luzta,tai jo ir nepjaustau,o kepu atskirai.O tokie kaip zozefinos biskvitas,snikerso pjaustosi super . Viena receptuka pati sugalvojau,norejosi ir slapio ir yuo paciu puraus biskvito tai jis pjaustosi labai gerai,gali kilnoti is vienos vietos i kita.(Jei idomu i ji dedu ir grietines ir pilu aliejaus,dedu kakavos,gaunasi toks sokoladinis superinis).
Papildyta:
Kazkuri buvo rasiusi,kad ta nelygia puse deda ant kremo,virsus gaunasi lygus.
Papildyta:
Kazkuri buvo rasiusi,kad ta nelygia puse deda ant kremo,virsus gaunasi lygus.
Na aš taip irgi esu dariusi, nes irgi kito varianto nesugalvoju, tačiau toje vietoje dedasi tiesiog daugiau kremo.
Tiesa, pastiliažą darote merginos pagal cipciuką?
Su juo dengti torta galima, ką nors lipdyti/piosti, taip?