Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

Labukas visoms, Auksiuke dariau jūsų įdėtą napoleoną wink.gif žiūrėsim kas ten ryt gausis wink.gif Napoleono receptų yra visokių, o kuris tas tikrasis? nemažai esu išmėginusi visokių tortų, o va Napoleoną pasiryžau daryt tik dbr, labai jau baisiai daug laiko sugaišau, kol visi lakštai iškepė wink.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia madaus torto su bananais recepto, perziurejau visu temų receptų sąrašus nesurandu blink.gif gal jis kaip kitai užvadintas? Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 16 lapkričio 2011 - 17:23
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 16, 17:03)
Labukas visoms, Auksiuke dariau jūsų įdėtą napoleoną wink.gif žiūrėsim kas ten ryt gausis wink.gif Napoleono receptų yra visokių, o kuris tas tikrasis? nemažai esu išmėginusi visokių tortų, o va Napoleoną pasiryžau daryt tik dbr, labai jau baisiai daug laiko sugaišau, kol visi lakštai iškepė wink.gif

butinai parasyk ar patiko ax.gif ir foto pjuvio jej galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 lapkričio 2011 - 17:21
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 16, 19:21)
butinai parasyk ar patiko ax.gif ir foto pjuvio jej galima biggrin.gif

gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 16, 11:10)
Norejau paklausti apie Juoda miska. Kepiau, viskas super, bet tas sokoladinis sluoksnis visgi pernelyg saldus, jau dejau ne 200g., o 180g. bet vistiek per saldu ir per kietas, pyliau pieno irgi truputi daugiau. Galvoju, ar kuri nebandet pakeisti to sluoksnio i grietinele sumaisyta su sokoladu (taip kaip darom Turtingam kavos tortui)? Ar kazi gautusi kas nors? g.gif
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....

nesupratau blink.gif kas ten galejo buti TAIP saldu,kad galvoti dar kazkoki pakeitima.juk tik 1plonas sluoksnis sokolado,o visa kita(dauguma) grietinele su vysniom.nebent cukraus jus i grietinele dedat puskili.as kaiptik sokolado dar dadedu,kad bent daugiau butu smile.gif beja,dedu 250gr sokolado+50ml pieno.
ryt valgysiu si torta rolleyes.gif namam ji puosiau -virsus sokoladine glazura pagal olestos aprasyma,o sonus apklijavau misinuku :sublenderiuoti trupinukai+sublenderiuotas sokoladas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 16 lapkričio 2011 - 17:33
QUOTE(Aušraitė @ 2011 11 16, 18:20)
Sveikos, labai reikia madaus torto su bananais recepto, perziurejau visu temų receptų sąrašus nesurandu  blink.gif  gal jis kaip kitai užvadintas? Ačiū už pagalbą 4u.gif

Ir siandien dariau Cipciuko meduti, tad i viena sluoksni dejau bananu ant grietineles. O argi dar yra kazkoks atskiras receptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 16, 18:03)
Labukas visoms, Auksiuke dariau jūsų įdėtą napoleoną wink.gif žiūrėsim kas ten ryt gausis wink.gif Napoleono receptų yra visokių, o kuris tas tikrasis? nemažai esu išmėginusi visokių tortų, o va Napoleoną pasiryžau daryt tik dbr, labai jau baisiai daug laiko sugaišau, kol visi lakštai iškepė wink.gif

man tai greit kepe. As visus is karto issikociojau o paskui kepiau dirbdama dar kitus darbus. Parasykit, ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 16, 22:20)
man tai greit kepe. As visus is karto issikociojau o paskui kepiau dirbdama dar kitus darbus. Parasykit, ar patiko?

aš po du kišau vis, bet gan ilgai man gavos, niu, bet žiūrėsiu, man tai visi tortai skanūs, labai įdomu ką namiškiai pasakys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 16, 10:10)
Norejau paklausti apie Juoda miska. Kepiau, viskas super, bet tas sokoladinis sluoksnis visgi pernelyg saldus, jau dejau ne 200g., o 180g. bet vistiek per saldu ir per kietas, pyliau pieno irgi truputi daugiau. Galvoju, ar kuri nebandet pakeisti to sluoksnio i grietinele sumaisyta su sokoladu (taip kaip darom Turtingam kavos tortui)? Ar kazi gautusi kas nors? g.gif
Taip pat patarkit, kuo geriausia puosti ta Juoda miska? Jis ir taip be galo saldus, bet beze man nesigauna ir nelabai tiktu turbut cia....

perkaitinot čikoliadą, jei tapo kietu.
o jei tortas saldus, laistykit ne su vyšnių sunka nuo vyšnių, o su vanduo+rūgštelė+cukrus. arba sunkos ir anduo+rūgštelė+cukrus mišiniu.

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 16, 17:32)
nesupratau  blink.gif  kas ten galejo buti TAIP saldu,kad galvoti dar kazkoki pakeitima.juk tik 1plonas sluoksnis sokolado,o visa kita(dauguma) grietinele su vysniom.nebent cukraus jus i grietinele dedat puskili.as kaiptik sokolado dar dadedu,kad bent daugiau butu  smile.gif  beja,dedu 250gr sokolado+50ml pieno.


g.gif gal deda cukraus į grietinėlė pagal originalų receptą (Aseni?)?
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 11 16, 23:20)
g.gif gal deda cukraus į grietinėlė pagal originalų receptą (Aseni?)?

nebent.bet sokoladas cia tikrai ne prie ko smile.gif
kas del grietineles,pvz as (i visus tortus) 420gr grietinelei dedu 2-3saukstus cukraus+siek tiek citrinos rugsteles.
beja,turbut pasikartosiu,bet... pries kepanat kazkoki nauja tortuka,neuztenka perskaityti vien recepta.gerai butu paskaityti dar kazkiek psl i prieki.ten visada buna atsiliepimai,pastebejimai kitu mergaiciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 16 lapkričio 2011 - 22:38
Sveikos 4u.gif

Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš blush2.gif g.gif
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi? blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 17, 09:44)
Sveikos  4u.gif

Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš  blush2.gif  g.gif
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi?  blush2.gif
Ačiū  4u.gif

Man asmeniskai ne visi pjaustosi gerai.Pvz rafaelo visada gaunasi toks purus biskvitas,jei bandau pjauti,man jis byra,luzta,tai jo ir nepjaustau,o kepu atskirai.O tokie kaip zozefinos biskvitas,snikerso pjaustosi super thumbup.gif . Viena receptuka pati sugalvojau,norejosi ir slapio ir yuo paciu puraus biskvito tai jis pjaustosi labai gerai,gali kilnoti is vienos vietos i kita.(Jei idomu i ji dedu ir grietines ir pilu aliejaus,dedu kakavos,gaunasi toks sokoladinis superinis).
Papildyta:
Kazkuri buvo rasiusi,kad ta nelygia puse deda ant kremo,virsus gaunasi lygus.
Atsakyti