QUOTE(Aleisaba @ 2012 01 06, 23:58)
O ka tas keicia?
jej jis nelaistomas, tai lig nieko ir nekeicia. Bet jejgu reikia sulaistyti, tai jis istista i sonus, na biskvitas pasidaro kaip kose , na nezinau kaip paaiskinti aiskiau, skirtumas didelis ir skoniu ir vaizdu
As kelis kart tepiau tapacia diena, kita puosiau, bet nesupratau kodel man putesi sonai torto (nors pries tai taip nebuvo ), kol papuosiau torta, tai jis nebuvo toks ligus grazus kaip anksciau, o neperseniausiai vienoje knygoje perskaiciau pastaba, kad biskvitus reikia tepti ne anksciau kaip 10h po kepimo, ir akurat vel mano tortukai ligus pasidare, nesipute i sonus
ir dar kaskada pirma kart kepiau RAFAELO, ten reikia o,5 litro sulaistymui, man jo buvo per daug, ir pastovejus is torto net sunkesi tas skistis sekanti diena. (nes biskvita sulaisciau tapacia diena kaip tik iskepus)
O kai antra syki sulaistynejau kita diena po kepimo, tai kaip tik man suejo 0,5 ir net norejosi daugiau jo ipilti, ir biskvitas buvo grazus ir puikaus skonio ir nebuvo isvarvejas skistis
nezinau ar supratot ka norejau paaiskinti
Tai dabar visus tortus kepu pagal tokia tvarka:
Pirma diena iskepu
Antra diena sutepu
Trecia diena puosiu
ketvirta,penkta valgom