QUOTE(mylimaa @ 2012 01 04, 20:07)
man skaniausias Napaleonas pagl si recepta kremas nebuna skystas, gal nesutirstejo plikytas kremas?as ji kaitinu ilgai, iki visisko tirstumo, kaip tirsta tirsta grietine, vos ne vos nubeganti nuo sauksto. kai sumaisau su sviestiniu kremu ir tepu lakstus, tai jis tirstas buna, tikrai nebuna skystas as laikau sutepta nemaziau 2paru iki valgymo, ir man, asmeniskai, jis dar skanesnis, kai pries valgant torta isimu ir palieku kambario temperaturoje, kol paminksteja truputi
Aciu labai visoms uz tokius greitus atsakymus Panasu kad taip.. nesutirstejo mano plikytas kremas.. as ji gal 10 min. pakaitinau bet ant silpnos ugnies - bijojau labai prisvilint.. bet tikrai nebuvo toks, kad nuo sauksto vos nubega.. Na sestadieniui kepsiu vel, bandysiu ilgiau pakaitint
O koki dar napoleono recepta verta pabandyt, kad labiau jaustusi lakstu sluokniuku trapumas?