Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

Mergaitės, turiu klausimuką ax.gif
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BP84 @ 2011 11 07, 18:12)
Mergaitės, turiu klausimuką  ax.gif 
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?

Ačiū  4u.gif

dažniausiai formoje surenkami tie tortai, kurių pertepimas skystesnis, t.y. kad neišbėgtų smile.gif kai tik sustingsta, galima išimti iš formos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites , gal kas turi receptuko torto su bananais, kad butu panasus kaskiek i ta kuri gamina Bijola ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 lapkričio 2011 - 04:32
QUOTE(dekoratyvine @ 2011 11 07, 19:45)
dažniausiai formoje surenkami tie tortai, kurių pertepimas skystesnis, t.y. kad neišbėgtų  smile.gif kai tik sustingsta, galima išimti iš formos  mirksiukas.gif


Aičiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 07, 19:13)
Bet ten jokiu rebalu nera, tik 100gr. sviesto tesluoje unsure.gif
kremas juk nesviestinis smile.gif


Matyt man grietinėlė per riebi blush2.gif Nors dėjau šviežių šaldytų braškių sluoksnį
Papildyta:


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 08 lapkričio 2011 - 11:08
QUOTE(BP84 @ 2011 11 07, 17:12)
Mergaitės, turiu klausimuką  ax.gif 
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?


man tai žymiai patogiau sutepinėt formoje, ir ne vien tik todel, kad skystis neišbėgtų, o ir pats tortas lygiai susitepa, šonai lygūs palieka, man net nebereikia apipjaustinėt, tik sviestiniu užtepu ir vsio. Ir viršus lygesnis gaunasi nei tepant ne formos, nes pasispaudžia lygiai ir gražiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 11 08, 11:07)
Matyt man grietinėlė per riebi blush2.gif Nors dėjau šviežių šaldytų braškių sluoksnį


Svarbu 100 Lt padėta šalia lotuliukas.gif Reiškia, skanus buvo tortas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 08, 05:29)
Mergaites , gal kas turi receptuko torto su bananais, kad butu panasus kaskiek i ta kuri gamina Bijola ?


Man irgi labai skanus tas jų su bananais atrodo "Genelis" vadinasi. Aš tai kai noriu ko nors panašaus, tai darau varškinį gaivumėlį, bet vietoj želes dedu bananus. Arba paprasčiausiai darau pertepimą iš plaktos grietinėlės ir bananų.
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 11 08, 09:07)
Matyt man grietinėlė per riebi blush2.gif Nors dėjau šviežių šaldytų braškių sluoksnį


Tai turbut perplaket ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 11 08, 18:40)
Man irgi labai skanus tas jų su bananais atrodo "Genelis" vadinasi. Aš tai kai noriu ko nors panašaus, tai darau varškinį gaivumėlį, bet vietoj želes dedu bananus. Arba paprasčiausiai darau pertepimą iš plaktos  grietinėlės ir bananų.

Aciukas, jau radau recepteli smile.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau temą thumbup.gif wub.gif labai skani su apetitą keliančiomis nuotraukomis wub.gif drinks_cheers.gif
Sugalvojau pabandyti savaitgalį išsikepti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 01, 23:21)
Turtingas kavos tortas

Jam pagaminti Jums prireiks Asseni šokoladinio (na man jis skaniausias) biskvito, šokoladinio kremo iš šokoladinio Zebros torto ir karamelinio kavos pertepimo pagal Cipciuką... o dabar detaliau...

Labai aiškiai viskas paaiškinta. Ačiū drinks_cheers.gif
Tik... nenorėčiau daryti karamelinio pertepimo su Rududu - kažkaip nemėgstu jo blush2.gif Patarkite prašau, gal galėčiau jį kuo nors pakeisti arba daryti kokį nors kitą tinkantį pertepimą? 4u.gif
Atsakyti
Ar kavos tortą reikia aptepti sviestiniu kremu, prieš liejant ant viršaus šokoladą ir dedant tvorelę. AR galima pertepimo kremu aptept?

Ir sviestinio- cukraus pudros aptepimui, kokiu santykiu ko dėti?
Atsakyti