Mergaitės, turiu klausimuką
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?
Ačiū
QUOTE(BP84 @ 2011 11 07, 18:12)
Mergaitės, turiu klausimuką
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?
Ačiū
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?
Ačiū
dažniausiai formoje surenkami tie tortai, kurių pertepimas skystesnis, t.y. kad neišbėgtų kai tik sustingsta, galima išimti iš formos
Mergaites , gal kas turi receptuko torto su bananais, kad butu panasus kaskiek i ta kuri gamina Bijola ?
QUOTE(dekoratyvine @ 2011 11 07, 19:45)
dažniausiai formoje surenkami tie tortai, kurių pertepimas skystesnis, t.y. kad neišbėgtų kai tik sustingsta, galima išimti iš formos
Aičiū
QUOTE(BP84 @ 2011 11 07, 17:12)
Mergaitės, turiu klausimuką
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?
Ką duoda "torto surinkimas formoje"? Ar jį toje formoje ir laikyti, kol subręs?
man tai žymiai patogiau sutepinėt formoje, ir ne vien tik todel, kad skystis neišbėgtų, o ir pats tortas lygiai susitepa, šonai lygūs palieka, man net nebereikia apipjaustinėt, tik sviestiniu užtepu ir vsio. Ir viršus lygesnis gaunasi nei tepant ne formos, nes pasispaudžia lygiai ir gražiai.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 11 08, 11:07)
Matyt man grietinėlė per riebi Nors dėjau šviežių šaldytų braškių sluoksnį
Svarbu 100 Lt padėta šalia Reiškia, skanus buvo tortas
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 08, 05:29)
Mergaites , gal kas turi receptuko torto su bananais, kad butu panasus kaskiek i ta kuri gamina Bijola ?
Man irgi labai skanus tas jų su bananais atrodo "Genelis" vadinasi. Aš tai kai noriu ko nors panašaus, tai darau varškinį gaivumėlį, bet vietoj želes dedu bananus. Arba paprasčiausiai darau pertepimą iš plaktos grietinėlės ir bananų.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 11 08, 09:07)
Matyt man grietinėlė per riebi Nors dėjau šviežių šaldytų braškių sluoksnį
Tai turbut perplaket ja
QUOTE(Erina @ 2011 11 08, 18:40)
Man irgi labai skanus tas jų su bananais atrodo "Genelis" vadinasi. Aš tai kai noriu ko nors panašaus, tai darau varškinį gaivumėlį, bet vietoj želes dedu bananus. Arba paprasčiausiai darau pertepimą iš plaktos grietinėlės ir bananų.
Aciukas, jau radau recepteli
Skaičiau skaičiau temą labai skani su apetitą keliančiomis nuotraukomis
Sugalvojau pabandyti savaitgalį išsikepti
Labai aiškiai viskas paaiškinta. Ačiū
Tik... nenorėčiau daryti karamelinio pertepimo su Rududu - kažkaip nemėgstu jo Patarkite prašau, gal galėčiau jį kuo nors pakeisti arba daryti kokį nors kitą tinkantį pertepimą?
Sugalvojau pabandyti savaitgalį išsikepti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 01, 23:21)
Turtingas kavos tortas
Jam pagaminti Jums prireiks Asseni šokoladinio (na man jis skaniausias) biskvito, šokoladinio kremo iš šokoladinio Zebros torto ir karamelinio kavos pertepimo pagal Cipciuką... o dabar detaliau...
Jam pagaminti Jums prireiks Asseni šokoladinio (na man jis skaniausias) biskvito, šokoladinio kremo iš šokoladinio Zebros torto ir karamelinio kavos pertepimo pagal Cipciuką... o dabar detaliau...
Labai aiškiai viskas paaiškinta. Ačiū
Tik... nenorėčiau daryti karamelinio pertepimo su Rududu - kažkaip nemėgstu jo Patarkite prašau, gal galėčiau jį kuo nors pakeisti arba daryti kokį nors kitą tinkantį pertepimą?
Ar kavos tortą reikia aptepti sviestiniu kremu, prieš liejant ant viršaus šokoladą ir dedant tvorelę. AR galima pertepimo kremu aptept?
Ir sviestinio- cukraus pudros aptepimui, kokiu santykiu ko dėti?
Ir sviestinio- cukraus pudros aptepimui, kokiu santykiu ko dėti?