Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 15, 16:59)




Turbut viskas gerai smile.gif . Tik atrodo, kad pries tai kepti buvo skanesni biggrin.gif . Nieko, su grietinele viska sutvarkysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 15, 13:35)
To standiklio pokelio kitoj pusėj tikrai yra parašyta tikslus kiekis, nepamenu tiksliai, bijau sumeluot, bet atrodo ar tik ne 200 ml grietinėlės vienas pokelis g.gif

eisiu studijuot 4u.gif
Atsakyti
Liabuciukas, nezinau as cia pataikiau, bet ieskau vln kas galetu padaryti snikerso skonio torciuka, lauksiu i a.z
Atsakyti
QUOTE(pink21 @ 2011 12 15, 21:14)
Liabuciukas, nezinau as cia pataikiau, bet ieskau vln kas galetu padaryti snikerso skonio torciuka, lauksiu i a.z

imat,ir pati issikepat-nera nk sudetingo 4u.gif
Atsakyti
dariau tortą tapytojo paletę, tai teko apipjaustyti tortą, kriaušinio karamelinio pjūvis
user posted image

į kremą šį kartą dėjau vanilės esencijos, ragavau nuopjovas, nu man labai skanus tortas ax.gif įmetu ir kriaušes, kurias aš radau pačias skaniausias iš visų bandytų, nes kai kurios tai švelniai tariant nevalgomos būna doh.gif o šitos labai gero skonio, tikros kriaušės jaučiasi smile.gif

user posted image

Atsakyti
Olesta, matau jus cia, gal galit atsskyti,jeigu kepet napaleona, ar ji sutepineti reikia tortineje ar nebutinai?? aciu laukiu ats labai, nes jau orkaite kaista:)
Atsakyti
deja aš ne Napoleono šalininkė, yra tik vieną kartą tekę kepti, tai nelabai aš Jums patarėja blush2.gif blush2.gif blush2.gif sakyčiau kad ne formoj sutepinėjamas blush2.gif bet čia tik mano miglota teorija, nekepu aš napoleonų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 16, 00:20)
deja aš ne Napoleono šalininkė, yra tik vieną kartą tekę kepti, tai nelabai aš Jums patarėja blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  sakyčiau kad ne formoj sutepinėjamas blush2.gif bet čia tik mano miglota teorija, nekepu aš napoleonų  blush2.gif




na, aciu bent uz reakcija i mano klausima biggrin.gif einu bandyti
Atsakyti
nebutina napaliukio sutepineti formoj.kremas nera tekantis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia patarimu. Noreciau i torta ideti vysniu, isbrinkintu alkoholiniame gerime, gal patarsite kokiame??? Koks kremas labiau tiktu prie alkoholiniu vaisiu? biggrin.gif Labai patinka kremai su kondensuotu pienu, maskarpones suriu... Gal turite kokiu ideju ir mesteletumete receptuku, nes kolkas pati nelabai ka ir radau, nesinori sugadinti torto... beje, gal reiktu geriau brinkinti dziovintas uogas? kazin ar rasciau dziovintu vysniu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šaldytuve jau stingsta Saulėtos jogurtinis musas, tikiuosi, kad sustings. Pilant želatiną į masę ji man norėjo "šokinėti" į gumulėlius, net vieną nemažą gabalą teko traukt lauk ir iš naujo ištirpint, sakykit kame reikalas g.gif doh.gif atrodo pakankamai ją atšaldžiau kambario temperatūroje.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 12 15, 21:16)
dariau tortą tapytojo paletę, tai teko apipjaustyti tortą, kriaušinio karamelinio pjūvis



Jau zinau koki torta kepsiu kaledoms smile.gif

Apie kriauses biggrin.gif , kai kepiau torta "kriause sokolade" tai kriauses pasidariau pati, na ta prasme konservavau. Nusipirkau kriausiu, jas nulupau, pjoviau per puse, isemiau viduriukus, tada tas puseles meciau i verdanti vandeni. kuris buvo pasaldintas ir parukstintas (cukrus+ citrinos rugstele), cia kiekvienam pagal skoni, norite saldziau, norite rugsciau ir paviriau tam sirupe kokias 5 min. ir viskas, stai jums konservuotos kriauses su sirupu.
Dabar visada taip darau, nes kai pirkau konservuotas kriauses pataikiau ant labai neskaniu, tai nuo to karto daugiau neperku.
Atsakyti