QUOTE(kice @ 2011 12 09, 14:31)
Prašau, į sveikatytę
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 16:19)
kepu, kad paskui ir man ligtu to torto prie kavutes
Va va taip kepti yra geriausia, tada kraštai būna gražūs vienodi, kai ne sau kepi
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 09, 17:14)
Labai skaniai atrodo O biskvitas kaip suprnatu jei iš baltymų tai morenginis gaunasi? bet per 25 min iskepa? Kaip taip greit? as kai kepu, tiksliau dziovinu pvz jaunystes blynus tai ir 2 val reikia
Tai man irgi keista, bet matyt toks receptas, iš pradžių, kai ištraukiau iš orkaitės, tai viršus sausas buvo, po valandos pasidarė kibus, tokį ir sutepiau sakau, gal toks turi būti Tik man storesni gavos, nes pagal receptūra turėtų plonesni būti,(neturėjau skardos tokios) bet kadangi aš produktus padauginau, tai taip ir gavos.Su tikrais morenginiais turbūt skaniau būtų
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 09, 20:38)
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 09, 20:47)
Sroves tai irgi suzavejo... jos tortu kiek turiu issisaugojus, tai tik rafaellas keptas, nes kituose man tiek darbo atrodo.. bet atrodo fantastiskai.. sita paskutini tai bandysiu.
Man atrodo, kad dar ir mandarino ragavus esi, ar aš maišau ką nors ?
Tas Egipto tortas visai nesunkus, tik reiktų truputį pasikoreaguoti pagal save, man biskvitas galėtų būti arba minkštesnis, arba visai morenginis, šiek tiek to geltono sluoksnio mažiau galėtų būti, va taip maždaug vienodai, kaip ir grietinėlės, visa kita taip pat, nes kažkaip pripratę mes prie tų burnoj tirpstančių