erikiuxx, kokie skanūs tie gabalai dabar atrodo, mmm..kaip norėč...
tai tada tavo tortukas gaunasi išvis mažytis, jei tiek daug nusipjauna Aš galvoju, kad reik man nusipirkt 24 cm skarda, nes kai kepu 26, man niekaip nesigauna 4 biskvitai, tik 3 tesugebu perpjaut As nekepu atskirai po viena, kepu bendra biskvita ir pjaustau. Ir ta briauna jūsų visų tokia aukštesne gaunasi, o mano toks kaip subliuškes tortas...
Man tai einamiausia 24 cm..
Kai tokiu budu sumazini tortuka, tai veliau aptepimui sunaudoji labai mazai sviestinio kremo aptepimui
jo beveik nera po mase
cia pats pirmas mano puostas tortukas
Papildyta:
Kepu visa biskvita iskart, arba atskirai, kaip nurodyta receptuke
bet daugiausiai darau is 1,5 normos 28cm formoje
iskerpu daugiausiai 19cm skermens, tortukas iseina apie 1,8-2kg., ir visai man nemaziukas atrodo , cia jeigu dovanoju be progos
o jej einu i gitadieni tada iskerpu 21cm, tai sveria apie 2,5-2,9kg
darau vienu biskvitu daugiau, tai tada aukstesnis tortukas buna, man taip graziau.
svori rasiau jau papuosto torto
jo beveik nera po mase
cia pats pirmas mano puostas tortukas
Papildyta:
QUOTE(jumakavec @ 2011 12 09, 15:21)
erikiuxx, kokie skanūs tie gabalai dabar atrodo, mmm..kaip norėč...
tai tada tavo tortukas gaunasi išvis mažytis, jei tiek daug nusipjauna Aš galvoju, kad reik man nusipirkt 24 cm skarda, nes kai kepu 26, man niekaip nesigauna 4 biskvitai, tik 3 tesugebu perpjaut As nekepu atskirai po viena, kepu bendra biskvita ir pjaustau. Ir ta briauna jūsų visų tokia aukštesne gaunasi, o mano toks kaip subliuškes tortas...
tai tada tavo tortukas gaunasi išvis mažytis, jei tiek daug nusipjauna Aš galvoju, kad reik man nusipirkt 24 cm skarda, nes kai kepu 26, man niekaip nesigauna 4 biskvitai, tik 3 tesugebu perpjaut As nekepu atskirai po viena, kepu bendra biskvita ir pjaustau. Ir ta briauna jūsų visų tokia aukštesne gaunasi, o mano toks kaip subliuškes tortas...
Kepu visa biskvita iskart, arba atskirai, kaip nurodyta receptuke
bet daugiausiai darau is 1,5 normos 28cm formoje
iskerpu daugiausiai 19cm skermens, tortukas iseina apie 1,8-2kg., ir visai man nemaziukas atrodo , cia jeigu dovanoju be progos
o jej einu i gitadieni tada iskerpu 21cm, tai sveria apie 2,5-2,9kg
darau vienu biskvitu daugiau, tai tada aukstesnis tortukas buna, man taip graziau.
svori rasiau jau papuosto torto
QUOTE(Srove @ 2011 12 09, 00:16)
Šventinis Egipto tortas
Labai skaniai atrodo O biskvitas kaip suprnatu jei iš baltymų tai morenginis gaunasi? bet per 25 min iskepa? Kaip taip greit? as kai kepu, tiksliau dziovinu pvz jaunystes blynus tai ir 2 val reikia
O del varškinio gaivumėlio, tai kepiau ji prieš pora dienų, nu nerealiai skanus, tik aš kepiau jį 20 cm skersmens formoj. Biskvitams dejau 4 kiausinius (ir atitinkamai mazianu kitus kiekius), o pertepimui gritinėlės 420 g., o varškės ir želė mažinau per pusę kiekį. Tai 4 biskvitus sutepiau tokiu gan plonu sluoksniu tik.... Nu bet skonis tai fantastiškas, jau įrašytas į mėgstamų ir pavykusių sąrašą Puošti nepuošiau, nes naminiam valgymui buvo
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 09, 16:14)
O del varškinio gaivumėlio, tai kepiau ji prieš pora dienų, nu nerealiai skanus...
O zele gabaliukus reiktu ismaisyti su kremu, ar geriau barstyti ant kremo ???
SOS, mergaites, patarkit prasau
kepsiu pirma karta triju aukstu tortuka sunui gymtadieniui, gal galit pasakyti kokiu proporciju laikytis, na kad tortas butu normalus, o ne didziulis
ir kokiu skoniu geriausia pirmam aukstui daryti , kaskaip neradau tokios info
kepsiu pirma karta triju aukstu tortuka sunui gymtadieniui, gal galit pasakyti kokiu proporciju laikytis, na kad tortas butu normalus, o ne didziulis
ir kokiu skoniu geriausia pirmam aukstui daryti , kaskaip neradau tokios info
QUOTE(Srove @ 2011 12 09, 01:16)
Atrodo NEREALIAI
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 16:19)
bet viskas gi suvalgoma
nors as turiu beveik visu didziu formu, bet kepu butent taip
nes dauguma kepti tortai DOVANAI prie progos, tai tik taip ir kepu, kad paskui ir man ligtu to torto prie kavutes
nors as turiu beveik visu didziu formu, bet kepu butent taip
nes dauguma kepti tortai DOVANAI prie progos, tai tik taip ir kepu, kad paskui ir man ligtu to torto prie kavutes
super ideja aciu!!! pravers,kartais kai kitiems darau taip noriu, o antra keptis tingiu ...
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 20:10)
SOS, mergaites, patarkit prasau
kepsiu pirma karta triju aukstu tortuka sunui gymtadieniui, gal galit pasakyti kokiu proporciju laikytis, na kad tortas butu normalus, o ne didziulis
ir kokiu skoniu geriausia pirmam aukstui daryti , kaskaip neradau tokios info
kepsiu pirma karta triju aukstu tortuka sunui gymtadieniui, gal galit pasakyti kokiu proporciju laikytis, na kad tortas butu normalus, o ne didziulis
ir kokiu skoniu geriausia pirmam aukstui daryti , kaskaip neradau tokios info
nzn kuriam puslapyje, bet pirmoje temoje, kaip puosti tortus yra aprasyta kaip statyti daugiaaukscius tortukus, ir kokiu proporciju laikytis ... beje ir mano sunaus gimtadienis uz savaiteles, db ganau akytes ka gero daryt, nutariau daryt 2 aukstu .. nezinau koki tortuka det apacion, ant virsaus noriu det varskes gaivumeli... o ka pacion ? gal galit patart,kas tiktu? aciu:)
Mano dukrytes irgi uz savaites gimtadienis. Neapsiprendziu kokiu skoniu noriu. Darysiu irgi dveiju aukstu jauciu viena isbandysiu sonatinos aguonini-morengini, o kita griliazini
Sroves tai irgi suzavejo... jos tortu kiek turiu issisaugojus, tai tik rafaellas keptas, nes kituose man tiek darbo atrodo.. bet atrodo fantastiskai.. sita paskutini tai bandysiu.
Sroves tai irgi suzavejo... jos tortu kiek turiu issisaugojus, tai tik rafaellas keptas, nes kituose man tiek darbo atrodo.. bet atrodo fantastiskai.. sita paskutini tai bandysiu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 09, 20:47)
Mano dukrytes irgi uz savaites gimtadienis. Neapsiprendziu kokiu skoniu noriu. Darysiu irgi dveiju aukstu jauciu viena isbandysiu sonatinos aguonini-morengini, o kita griliazini
va gal griliazini darysiu apacioje.. ar bus pakankamai stiprus tortukas atlaikyti varskes gaivumeli ?
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 09, 19:56)
va gal griliazini darysiu apacioje.. ar bus pakankamai stiprus tortukas atlaikyti varskes gaivumeli ?
Manau atlaikys
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 18:36)
O zele gabaliukus reiktu ismaisyti su kremu, ar geriau barstyti ant kremo ???
Aš juos iškart įmaišiau į kremą, mažiau žaidimo
O pirmam aukštui manau medutis visad labai gerai Aš kai kepiau 3 aukštų, tai medutis labai gerai atlaikė. Taip pat iš stipresnių manau ir snikerinis atlaikytų gal
As sunaus krikstynoms buvau kepus dvieju aukstu tai pirmasis buvo snikersas antrasis rafaelo. Snikersas atlaike kuo puikiausia.
dabar keliauju Sroves naujaji torta kepti. siandien biskvitai ryt pertepimai. labai jau noriu ismeginti. vis dar nesu bandzius varskes gaivumelio bet ir ta jauciu greitu laiku ismeginsiu nes jis kaip matau labai giriamas.
dabar keliauju Sroves naujaji torta kepti. siandien biskvitai ryt pertepimai. labai jau noriu ismeginti. vis dar nesu bandzius varskes gaivumelio bet ir ta jauciu greitu laiku ismeginsiu nes jis kaip matau labai giriamas.