QUOTE(, 2011 05 07, 07:57)
Šitam , senoviniui biskvitui , visko imama po lygiai :
6 kiaušiniai
6 sriubiniai šaukštai ( nei nubraukti , nei su per dideliu kauburu ) miltų
6 tokie pat šaukštai cukraus .
Atitinkamai 5-5-5 ......10-10-10
Jei norite kakavinio biskvito , miltus keičiame kakava .
6 kiaušiniai
6 miltų ( keičiame - 3 miltų ir 3 kakavos) ( 2 miltų - 4 kakavos
tamsesniam)
6 cukraus .
NEKOMENTUOJAMA
Mergaites
praeitoje temoje kalbejote apie biskvita, tai radau aprasyma rusiskame saite, kiek reikia gramais deti, o ne saukstais
В кулинарии есть правило для обычного бисквита-от ВЕСА ЯЙЦА ЗАВИСИТ ВЕС МУКИ И САХАРА<br>НАПРИМЕР, вы не знаете точного веса муки, но точно знаете сколько нужно ЯЙЦА- 400гр(вес всегда берите без скорлупы) вес муки и сахара будет ровно половина веса яйца -200гр и 200гр<br>Девочки, как понимаете-это азы, но есть и орегинальные рецепты, где яиц может идти больше или меньше, это зависит от названия теста-песочное, масляный бисквит, сырой, белковый и т.д<br>А это правило для обычного бисквита.