QUOTE(Olesta @ 2011 12 06, 19:29)
žaviuosi Jūsų noru išlaikyti ekologijos etaloną, bet jei bent kartą bandėte dažyti bezė, tai tokių klausimų nebeturėtų kilti net, koncentruotų dažų reikia daug norint bezė ryškiai nudažyti, o su natūraliomis sultimis, tai neįmanoma...
kiaušinius kokius tortams naudojate??? iš parduotuvės???
cukrus
kepimo milteliai
citrinos rūgštelė
sviestas
grietinėlė
miltai
tikite, kad visa tai ekologiška??? neturi E žymėjimo???
iš visų šių išvardytų kaimiškus gaunu tik kiaušinius, visa kita parduotuviniai pirkiniai, ir tikrai netikiu, kad ten jie šventi ir be priedų
cia turbut man adresuota
ne ekologijo esme man, o tame, kad del poros spalvu dazu daryti uzsakyma is interneto nepatogu (pristatymo mokestis ir tt). parduotuvej ar turgeli ju nepardavineja, o kadangi as tokia kepeja-lopselinuke, tai man ir burokas, ir morkyte gerai bus, bele pasizaist turesiu su kuo, iki patobulinsiu ir pribresiu tikru dazu naudojimui, o ne gadinimui. dar tik su visom masem pazindinuosi, ciupineju, ziuriu kas ir kaip, beje, dazyti dar ne vienos mases neteko, del to ir domiuosi nuo ko pradeti. gal del to tokiu kvailu klausimu iskyla
o del produktu tai ir kiausinius, ir piena, ir sviesta, ir kitus pieno gaminius gaunu is savo kaimo, taip kad tik miltai ir cukrus belieka su vitaminu E