QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 17, 09:44)
Sveikos
Galbūt kažkuri kepejėlė man patars, kaip kepate biskvitą. Aš kepu visą normą, o paskui supjaustau, tačiau man virsus gaunasi toks nelygus, na nuo to biskvito išsikėlimo kepant, tikiuosi suprantate apie ką aš
Gal kuri turi kokį patarimą, ar čia visoms taip gaunasi?
Ačiū
Man asmeniskai ne visi pjaustosi gerai.Pvz rafaelo visada gaunasi toks purus biskvitas,jei bandau pjauti,man jis byra,luzta,tai jo ir nepjaustau,o kepu atskirai.O tokie kaip zozefinos biskvitas,snikerso pjaustosi super

. Viena receptuka pati sugalvojau,norejosi ir slapio ir yuo paciu puraus biskvito tai jis pjaustosi labai gerai,gali kilnoti is vienos vietos i kita.(Jei idomu i ji dedu ir grietines ir pilu aliejaus,dedu kakavos,gaunasi toks sokoladinis superinis).
Papildyta:
Kazkuri buvo rasiusi,kad ta nelygia puse deda ant kremo,virsus gaunasi lygus.