Įkraunama...
Įkraunama...

*****WWW.DRABUZIAIVAIKAMS.COM*****

Sveiki,
domina pašiltinti džinsai berniukui 7 metų, ūgis 128cm. Visas kelnių ilgis turėtų būti apie 70-73cm, svarbiausia tiesaus siuvimo. Kokia būtų pašiltintų džinsinių kelnių apačia po 44 ir 46 Lt - 128 ūgiui.
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Linnux @ 2013 11 11, 13:16)
Sveiki,
domina pašiltinti džinsai berniukui 7 metų, ūgis 128cm. Visas kelnių ilgis turėtų būti apie 70-73cm, svarbiausia tiesaus siuvimo. Kokia būtų pašiltintų džinsinių kelnių apačia po 44 ir 46 Lt - 128 ūgiui.
AČIŪ

Sveiki. Jūsų ūgiui turėtume tokius http://www.drabuziai...pailtinimu-info

Apačia 15,5 cm, tai apimtis būtų 31 cm. Kiti išmatavimai po foto (čia 8 dydžio) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julala @ 2013 11 11, 10:56)
Sveiki, ar batukai su termofleks įdėklu nėra sunkūs? Kiek, tarkime, sveria 26-27 dydžio batukas? Štai toks: http://www.drabuziai...-22-29-414-info  ax.gif

Sveiki. Žinokite nerandu dabar jokio pašto čekiuko kur būtų siųsta būtent šis dydis ir vieni, kad būtų galima palyginti svorį. O svarstyklių irg neturiu kad pasverti. Radau kur buvo siųsta 32-33 dydžio batukai ir golfytė, tai bendroje sumoje svėrė 1076 gr. TAi golfytė kokius 200 gr sveria manau ir dar reiktų ant dydžio kažkiek numesti, g.gif 4u.gif
Atsakyti
gavom bart demar temoj tai cia pareinu biggrin.gif tai kaip del to swen modeliuko? uzsakinesit o gal jau siandien ir uzsaket? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 11, 14:10)
gavom bart demar temoj tai cia pareinu biggrin.gif tai kaip del to swen modeliuko? uzsakinesit o gal jau siandien ir uzsaket? bigsmile.gif

Ne, šiandien vyras bandė užsakyti,pasirodo kažkokia ten šventė, tai liepė skambint ryt. Ar tinka kaina. Dydis 38? kokios spalvytės norėtumėt? Ar bet kokia tiks. Paprašysiu kad ryt pabandytų užsakyti ir jums, jei tik bus, nes aš taip pat labai jų sau noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2013 11 11, 15:16)
Ne, šiandien vyras bandė užsakyti,pasirodo kažkokia ten šventė, tai liepė skambint ryt. Ar tinka kaina. Dydis 38? kokios spalvytės norėtumėt? Ar bet kokia tiks. Paprašysiu kad ryt pabandytų užsakyti ir jums, jei tik bus, nes aš taip pat labai jų sau noriu 4u.gif

ne ne, is 38 iskrisiu biggrin.gif reikia man 24cm vidpadzio, o kazkur nete maciau kad 24cm yra 36 dydzio g.gif o gal jus tiksliau zinot kaip ten su ju dydziais ir cm? o spalva tai juoda noreciau ax.gif kokia jus spalva sau imsit? bigsmile.gif
kaina tai nemaza, labainoretusi pigiau, bet jauciu nerasiu kolkas biggrin.gif
o jus tik ir uzsakinesit man, o pardavimui ne? g.gif nes labai bijau su dydziu kad nepataikysiu, tai jei turetumet daugiau dydziu pasikeisciau jei netiktu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 11 lapkričio 2013 - 15:16
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 11, 15:12)
ne ne, is 38 iskrisiu biggrin.gif reikia man 24cm vidpadzio, o kazkur nete maciau kad 24cm yra 36 dydzio g.gif o gal jus tiksliau zinot kaip ten su ju dydziais ir cm? o spalva tai juoda noreciau ax.gif kokia jus spalva sau imsit? bigsmile.gif
kaina tai nemaza, labainoretusi pigiau, bet jauciu nerasiu kolkas biggrin.gif
o jus tik ir uzsakinesit man, o pardavimui ne?  g.gif nes labai bijau su dydziu kad nepataikysiu, tai jei turetumet daugiau dydziu pasikeisciau jei netiktu unsure.gif

Aš imsiu bet kokią spalvą, kuri bus. 4u.gif Išmatavimų nežinau, nesu jų turėjus. Daug neužsakinėsiu, gal tik jums ir sau g.gif Bet labai abejoju ar gausim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2013 11 11, 18:00)
Aš imsiu bet kokią spalvą, kuri bus. 4u.gif Išmatavimų nežinau, nesu jų turėjus. Daug neužsakinėsiu, gal tik jums ir sau g.gif  Bet labai abejoju ar gausim g.gif

o kodel abejojat ar gausit g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 11, 17:54)
o kodel abejojat ar gausit g.gif

Todėl, kad prieš 2 savaites nebuvo nei vienos spalvytės g.gif Bet tikėkimės geriausio. TAi jums juodus 36?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2013 11 11, 22:22)
Todėl, kad prieš 2 savaites nebuvo nei vienos spalvytės g.gif  Bet tikėkimės geriausio. TAi jums juodus 36?

aha, juodus, 36d. cia va raso http://demariki.com....-m-chernye-1631 kad hanu 24cm yra 36d tai ir swen turetu but tokie pat ismatavimai, nebus gal mazinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 11, 22:34)
aha, juodus, 36d. cia va raso http://demariki.com....-m-chernye-1631 kad hanu 24cm yra 36d tai ir swen turetu but tokie pat ismatavimai, nebus gal mazinti unsure.gif

Swen batukų neturi. Fabrike net nėra sad.gif Sakė, gal po 15 turės, bet ir tai neaišku. Bandysim kitą kart vėl užsaknėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2013 11 12, 11:18)
Swen batukų neturi. Fabrike net nėra sad.gif Sakė, gal po 15 turės, bet ir tai neaišku. Bandysim kitą kart vėl užsaknėti smile.gif

verysad.gif tai kazin kodel cia toks deficitas g.gif na laukiam tada po 15 smile.gif
o hannu ir matti modeliuku kazin irgi toks deficitas?
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 12, 14:13)
verysad.gif tai kazin kodel cia toks deficitas g.gif na laukiam tada po 15 smile.gif
o hannu ir matti modeliuku kazin irgi toks deficitas?

Vyras užsakė kažkokius man 38 dydžio ant "nematuškės", sakė kataloge nėra, bet su vilna. Jei ką, sakė uošvienė snešios biggrin.gif PAsirodysiu kokie ten bus, gal visai nieko. Ir nežinau kokia kaina. Tikiuos negausim milijoninės sąskaitos biggrin.gif
Atsakyti