Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2011 11 26, 20:54)
Oi, paprasciausias, pirktas Tesco parduotuvej (UK)  ax.gif - 1000mg stiprumo.
Cia paveikslelyje 30 kapsuliu pakuote, as baigineju 90-ties. Geriu kasryt po viena.
http://www.mysuperma..._1000mg_30.html

Spauskit TESCO, jei iskart neismeta paveikslelio.

Ačiū. Aš kažkada esu bandžiusi lietuviškas, bet kadangi gėriau padrikai, dažnai pamiršdavau ir dar trumpą laiką, tai ir poveikio nepastebėjau. Manau, kad pabandysiu dar, tik gersiu tvarkingai šįkart.
Atsakyti
Laba,o ar kam teko naudoti tuos reklamuojamus PROACTIV gaminius? Kazin kaip ju poveikis? g.gif
Gal kuri buvo su jais susidurusi?
Atsakyti
QUOTE(Ilona 1984 @ 2011 11 26, 09:53)
Laba,o ar kam teko naudoti tuos reklamuojamus PROACTIV gaminius? Kazin kaip ju poveikis? g.gif
Gal kuri buvo su jais susidurusi?

Labas, neteko naudoti, nors buvo metas, kai beveik susigundziau. Bet paskui kazkaip pagalvojau, kad vistiek jie turi tik isorini poveiki, o mano problemos, manau yra susijusios su vidinem. g.gif

Yra youtube'j Proactive revews. Ten galima kazka suzinoti taip pat, is produkta naudojanciu asmenu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 19:18)
ačiū, Ieva, dabar ieškau priemonių su rūgštimis nuo spuogų. Bet vaistinėse nelabai didelis pasirinkimas, bet noriu kuo greičiau nusipirkt. smile.gif

Is savo patirties,man labiausiai padejo La Roche Posay Effaclar K kremas.As jau n metu naudoju.Nebeperku kitu priemoniu.
O su oda vargstu nuo paauglystes,turbut kaip visos kokiu tik priemoniu nebandzius nuo Manhatan iki La Praire..
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 20:49)
Ačiū už receptą, reikės kada pabandyti.

Tikrai tiesa, kad nereikia su ja persistengt. Bet teisingai naudojant tai stebuklus daro biggrin.gif Aš pagalvojau, kad kai buvau truputį jaunesnė, pirkdavau visokius brangius šveitiklius, o poveikio tai nebūdavo: arba būdavo per agresyvūs, arba dar daugiau visko atsirasdavo. O štai toks paprastas namuose naudojamas dalykas visada buvo šalia.

o apie soda, gal galit parasyt, kaip teisingai ja naudoti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 11 27, 01:23)
o apie soda, gal galit parasyt, kaip teisingai ja naudoti ?  biggrin.gif

Aš paimu arbatinį šaukštelį sodos ir su vandeniu pasidarau paprastą košelę. Na tokią gana tirštą. Tada tepu ant odos. Kelias minutes palaikau švelniai masažuodama (trinti negalima!), ir švariai nuprausiu vėsiu vandeniu. Viskas smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit atsiliepimu apie naturaliu alieju gaminama kosmetika spuogu gydymui?
Atsakyti
QUOTE(kosmose @ 2011 11 28, 12:37)
Merginos, gal kas turit atsiliepimu apie naturaliu alieju gaminama kosmetika spuogu gydymui?

Ji gera. Tai tas pats kaip naudoti grynus naturalius aliejus, taip dar geriau.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 28, 16:28)
Ji gera. Tai tas pats kaip naudoti grynus naturalius aliejus, taip dar geriau.

o kazin kur tokiu aliejiniu gaminiu pirkti yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilona 1984 @ 2011 11 28, 21:04)
o kazin kur tokiu aliejiniu gaminiu pirkti yra? g.gif

as sau pati darau is kokybisku alieju. kas sau susimaiso, kartais ir kitoms, buna, padaro.
Atsakyti
o kaip gyditi oda, nuo spuogu likus raudonom demelems.kaip jas panaikini?
Atsakyti
Merginos, kaip sužinoti, ar organizmas nėra užnuodytas toksinais? Gal yra kokių nors liaudiškų būdų sužinoti, ar, pvz, žarnynas užterštas?
Mano oda tikrai prasta... Spuogelių dabar labai sumažėjo, nes labai riboju savo valgiaraštį, valgau geriausiu atveju du kart per dieną, nes žinau, kad pradėjus daugiau valgyti, tuoj išbertų pūlingais spuogeliais. Bet tokia priverstinė dieta tai truputį nervina, nes nepavalgius darosi silpna, trūksta maisto medžiagų... Bijau, kad savotiška anoreksija išsivystis sad.gif
Atsakyti