Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(mėnulis @ 2011 11 18, 13:10)
ekologiškų avižų grūdų nuoviras.[/color]

tik kur tu grudu nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tihandra @ 2011 11 17, 22:53)
Tas tai taip, skrandis visą gyvenimą buvo nekoks, bet niekaip neatseku ryšio su oda, kaip virškinimas tam gali atsiliepti, kokius tyrimus darytis ir kaip išvis gydytis  schmoll.gif

virskinimas tiesiogiai susijes su odos bukle mirksiukas.gif pradeti gydyti skaranduka, zarnyna, bet cia jau reiktu pas gastroenterologa, o kai susitvarkys virskinimas, pageres ir odos bukle drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2011 11 19, 10:31)
tik kur tu grudu nusipirkt?  g.gif

siaip pilni turgai, o jei netinka turgus - tuomet sveiku produktu parduotuvelese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 11 18, 21:38)
Turint spoguotą odą g.gif  ir kaip sekasi, ar oda labiau neužsiteršė, kiek laiko naudojate ir kokius aliejus g.gif

Tikrai ne, naudoju ivairius, argano, arbuzu seklu, labai tinka lazdyno riesutu, jojobos. Randus gerai panaikina ersketroziu. Oda issivalo nuo alieju, bent jau man, nes aliejus ant dregnos odos butinai ji reikia tepti, skiedziasi su kuno riebalais, ir taip poros issivalo, nesvarumai istirpsta. O dabar dar geresni rezultata pastebejau, kai nustojau ja plauti. Tik vandeniu plaunu, pamirst reikia visokius ploviklius, valiklius cheminius, nes jie nuplauna odos gerasias bakterijas, rugstini sluoksni, kuris ir kovoja su visokiais tokiais negerumais. Galit paskaityti alieju temoj. Info dabar begales. Man ta psulapi puikiausiai atidaro, kur anksciau idejus buvau. paziurekit butinai video. 4u.gif

http://zgrybla.bloga...ja-tv3-156.html

Cia alieju tema, jei kam idomu bus.
http://www.supermama...howtopic=718305
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2011 11 19, 10:31)
tik kur tu grudu nusipirkt?  g.gif

turguj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 lapkričio 2011 - 11:17
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 20, 12:20)
Tikrai ne, naudoju ivairius, argano, arbuzu seklu, labai tinka lazdyno riesutu, jojobos. Randus gerai panaikina ersketroziu. Oda issivalo nuo alieju,

Esu mėginusi ne vieną aliejuką, bet man kimšo poras, po oda likdavo riebalinių guzelių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 11 22, 22:03)
Esu mėginusi ne vieną aliejuką, bet man kimšo poras, po oda likdavo riebalinių guzelių unsure.gif

gali buti, kad taip oda valosi, pakyla smarkiau, poto nustoja. man taip buvo nuo poros alieju. nuo argano is pradziu, o poto labai gerai. reiktu galbut ilgesni laika pavartoti, kol bukle pasikeicia, apie pora savaiciu. nors oda naujinasi kas 21 diena, taip sako...
Atsakyti
O sakykit, jei aš alergiška akne BP5, nes pasitepus po keletą valandų, oda išsausėja, raudonom dėmėm išmėto, kaista labai, niežti... Seniau to nebūdavo, čia gal matyt alergija benzoilo peroksidui?
O dabar noriu pirkti duac, jame irgi yra daug benzoilo peroksido, kažin ar irgi bus alergiška? Visgi tas duac nepigus...
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 22, 23:18)
O sakykit, jei aš alergiška akne BP5, nes pasitepus po keletą valandų, oda išsausėja, raudonom dėmėm išmėto, kaista labai, niežti... Seniau to nebūdavo, čia gal matyt alergija benzoilo peroksidui?
O dabar noriu pirkti duac, jame irgi yra daug benzoilo peroksido, kažin ar irgi bus alergiška? Visgi tas duac nepigus...

as nerizikuociau su BP priemoniu is vis naudot, nes man nuo Akne BP tas pats buvo nutike, nors ir nustojau jy naudot, bet kelis metus vis kankino mane tos demeles , jei tik odos pakankamai nepadrekindavau is kart vel jos atsirasdavo, niezedavo, rausdavo, tragedija.
Atsakyti
na man tas paraudimas praeina, po dienos maždaug... Šiaip daug kam būna, kad nudegina oda...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 15, 22:29)
simju, jaučiu reklamą "padavė"  cool.gif

Tiesiog suradau per google tą nuorodą, ir labai įspūdingai pasirodė nuotraukos, todėl ir paklausiau ar kasnors bandė naudoti. Kažkas rašė, kad nepadėjo, tai manyčiau neverta tada pirkti smile.gif

Kažkas dar rašė, kad pakeitė mitybą ir padėjo išgydyti spuogus. Aš irgi visiškai pakeičiau mitybą (pagal specialią sportinę dietą) nes pradėjau aktyviai sportuoti, tačiau nieko tai nepakeitė. Spuogų kaip yra, taip yra praėjus mėnesiui po mitybos keitimo.

Na ką dabar reiks bandyti erškėtrožių aliejų tepti, bei gerti avižų grudų nuovirą. Žiūrėsim ar padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simjus @ 2011 11 23, 17:33)
Tiesiog suradau per google tą nuorodą, ir labai įspūdingai pasirodė nuotraukos, todėl ir paklausiau ar kasnors bandė naudoti. Kažkas rašė, kad nepadėjo, tai manyčiau neverta tada pirkti smile.gif

Kažkas dar rašė, kad pakeitė mitybą ir padėjo išgydyti spuogus. Aš irgi visiškai pakeičiau mitybą (pagal specialią sportinę dietą) nes pradėjau aktyviai sportuoti, tačiau nieko tai nepakeitė. Spuogų kaip yra, taip yra praėjus mėnesiui po mitybos keitimo.

Na ką dabar reiks bandyti erškėtrožių aliejų tepti, bei gerti avižų grudų nuovirą. Žiūrėsim ar padės smile.gif

labai lauksiu atsiliepimu, ipac apie nuovira, bet ir alieju aisku.
Atsakyti
QUOTE(simjus @ 2011 11 23, 16:33)

o man labai jauciasi. atsakiau saldumynu, bandeliu ir pieno produktu, iskart oda isgrazejo, nebeliko poodiniu skauduliniu spuogu. tik ziurek pora saldainiu surijau ir vel pasipuosiau doh.gif nors kiek kosmetologe aiskino kad neturi itakos, nu turi ir sakykit ka norit.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Aš taip pat turiu šiokių tokių problemų su spuogais. Iki kokių 20 metų neturėjau nei vieno, o po to jie pradėjo mane atakuoti doh.gif Nesupratau priežasties. Niekada nebuvo labai blogai, na bet vis tiek norisi susitvarkyti iki galo ir tų vaizdą darkančių bjaurybių ant veido neturėti.

Kurį laiką aš tikėjau ir tais pasakymais, kad maistas neturi įtakos. Bet po to radau alternatyvių šaltinių, kalbėjausi su keliais medikais, kurie visgi sakė, kad maistas turi didelę įtaką. Bėda dar ta, kad dabar ne visada aišku, kas maiste konkrečiai sukelia tuos pokyčius, nes pridėta tiek visokių priedų, kad nebeaišku, ką valgom.

Dabar pati naudoju kompleksines priemones. T.y. pirmas dalykas - reguliuoju mitybą. Nevartoju pieno (tiesa, aš jo ir taip niekada nemėgau), stengiuosi nebegerti pieno kokteilių (pastaruosiu mėgdavau gamintis vasarą), nevalgau jogurtų. Vieninteliai pieno produktai, kuriuos minimaliais kiekiais naudoju, yra sūris ir varškė. Pastebėjau, kad net išgėrus kavos su pienu veidą pradeda berti kitą dieną. Taigi nors ją mėgstu, bet mėgaujuosi labai retai. Šokolado ir šokoladinių saldainių nevalgau beveik visiškai, arba jei valgau, tai kiekis būna minimalus. Šiaip vieną suvalgius sunku pasakyti sau „ne“ ir sustoti. Tai kiekvienąkart pagalvoju, ar noriu pamatyti tų saldainių rezultatą ant savęs. Tai mane sustabdo. Stengiuosi nevartoti alkoholio. Visai neriboju daržovių ir kai kurių vaisių, riešutų, visokių košių (ypač dabar pamėgau avižų), kiaušinių. Kelis kartus per mėnesį valgau neriebią mėsą.

Iš lėto perėjau prie natūralios kosmetikos naudojimo. Veidą prausiu Medimix muiliuku. Papurškiu patinkančiu hidroliatu ir panaudoju kokį nors natūralų aliejų (kol kas man labiausiai patiko Kvapų namuose gaminamas aliejų mišinys veidui Gyduolis). Kartą per savaitę darausi kaukę su moliu.

Beje, paskutinis mano atradimas, kuris yra labai pigus ir veiksmingas, yra sodos kaukė - šveitiklis. Ant nosies būdavo tų juodulių (kamedonų), kuriuos soda sėkmingai išnaikino jau po vieno karto. Labai padeda ir nuo spuogų. Reikia arbatinio šaukštuko sodos ir sumaišyti ją su vandeniu. Vandens daug nereikia, košelė turėtų būti tiršta. Užtepu ant drėgno veido ir keletą minučių palaikau masažuodama lengvais judesiais. Jokiu būdu nereikėtų trinti stipriai ar laikyti per ilgai. Po to švariai nuplaunu vandeniu. Šitą kaukę darau irgi kartą per savaitę (kaitalioju su moliu), tai galiu pasakyti, kad labai padėjo mano odai. Tiesa, soda šiek tiek sausina, todėl sausai odai gali netikti, bet mano mišriai-riebiai ji tinka puikiai smile.gif

Atsakyti