QUOTE(Label @ 2012 03 17, 10:55)
Tikriausiai toks -
http://aromata.lt/ko...spuoguotai-odai
Manau, kad reiktu atsargiai su tokiu, nes visdel to cia yra alieju misinys, su kuriuo as buvau labai uzsitersus oda ( kildavo baisus giluminiai) Bet cia kaip ir su kitais produktais - vienam gali but issigelbejimas, kitam - tik pagadint reikala
Teisybė, kas vienam tinka, kitam gali netikti. Dėl tų aliejų, tai mišinys mišiniui nelygus. Aš taip pat buvau tik pagadinus odą, kai naudojau Biokosmetikos akademijos veido kremą nuo spuogų. Ir man pasirodė, kad taip buvo todėl, kad jo sudėtyje buvo vaškų ir kietųjų aliejų, sviestų. KN emulsija nuo spuogų gaminama be poras kemšančių techninių sunkiųjų komponentų. Tai dėl to skiriasi nuo kitų natūralių kremų.
Aš taip pat anksčiau galvojau, kaip čia dabar ant savo riebios odos dar daugiau riebalų tepsiu - aliejus gi riebalai. Bet, pasirodo, taip galvoti yra klaidinga, nes dauguma aliejų ne riebina odą, o atvirkščiai - sausina. Riebumo pojūtis yra tik tol, kol aliejus užteptas ant veido. Jį nuplovus/nuvalius visas riebumas dingsta. Be to, aliejų visuomet reikia tepti tik ant drėgnos odos.
Ir šiaip, ta kova su spuogais yra ištisas mokslas, tikriausiai... Mane spuogai kankino 8 metus. Dabar tie bjaurybės giluminiai jau nebekamuoja manes, bet užtat turiu jų paliktus randus.
Šiuo metu aš stengiuosi kaitalioti naudojamas priemones. Dažniausiai priemones nuo spuogų užtepu nakčiai. Taigi 2 vakarus per savaitę naudoju KN emulsiją, kitus 2 vakarus per savaitę naudoju Dr.Wolff Fruchtsaure-creme su vaisių rūgštimis, dar retkarčiais La Roche-Posay Effaclar Duo (na žodžiu, aš išbandžius DAUG ir dabar pasilikau prie man labiau tinkančių). Taip pat labai svarbu kiekvieną vakarą labai kruopščiai nuvalyti veidą (kosmetiką, dulkes, riebalus, nešvarumus) ir stengtis, kad prausikliuose nebūtų alkoholio, kuris tik paskatina riebalavimąsi.
Ir dar... Lietuvos rinka tokiai problemai kaip spuogai yra LABAI skurdi - čia neįmanoma nusipirkti geros kokybės veiksmingos produkcijos vaistinėse. Arba reikia išnagrinėti PAČIOMS visą vaistinių asortimentą ir atsirinkti, kas galėtų būti naudinga, nes konsultacijos dažnai būna bevertės... kad ir kaip bebūtų gaila...