Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Young @ 2011 11 15, 17:43)
įdomu... viskas ten gražiai parašyta, bet reiktų įsitikint savo akimis. Gal kas naudojote?  g.gif

Sveikos 4u.gif skaitinejau šią temelę ir pamačiau jog http://www.be-spuogu...hp?pages_id=851 paminėtas... g.gif na, ka galiu pasakyti, man asmeniškai nepadėjo schmoll.gif bet gal kiekvieno organizmas vis kitaip priėma g.gif man padėjo tik ilgalaikis natūralus alijošius..ir prausikliai.. plius dar mityba sveika, sportas..
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 15, 16:43)
įdomu... viskas ten gražiai parašyta, bet reiktų įsitikint savo akimis. Gal kas naudojote?  g.gif

Kazkodel as labai skpetiskai ziuriu i tokius dalykus. Geri dalykai nebuna taip reklamuojami, o jei tai padarytu stebuklus, manau, kad nebutu tiek su spuogais vargstanciu zmoniu.
Netikiu tokiais dalykais... schmoll.gif
Papildyta:
galiu pasakyti, man asmeniškai nepadėjo schmoll.gif bet gal kiekvieno organizmas vis kitaip priėma g.gif man padėjo tik ilgalaikis natūralus alijošius..ir prausikliai.. plius dar mityba sveika, sportas..
[/quote]

Gal butu galima placiau apie ta naturalu alijosiaus vartojima? 4u.gif
Atsakyti
aš irgi esu apie alijošiaus naudą girdėjusi. Norėčiau daugiau sužinoti. smile.gif
Atsakyti
Grynas alijošius gali būt dirgiklis. Ne kartą forume teko skaityt, kad narėms pasireiškė alergija (sudirgino odą, išbėrė, išmušė raudonom dėmėm).

simju, jaučiu reklamą "padavė" cool.gif
Atsakyti
Sveikos:)

ilgai skaiciau jusu visu patarimus forume, o dabar pati noriu pasidalinti savo patirtimi smile.gif Gal kuriai bus naudinga smile.gif Pati turejau rimtu problemu su veido oda. Turejau labai stipria akne. Geriau gydytojos israsytus antibiotikus, pirkau brangius tepalus ir niekas visiskai nepadejo...gal truputi ta uzdegima antibiotikai sumazino, bet liko daug randu. Pirmas dalykas, kuris labai padejo apmazinti randelius, tai buvo Christina muiliukas svelniam pilingui. Darydavausi ta mini pilinga du kartus per savaite. Pries pora savaiciu pasidariau chemini odos pilinga. Oda lupesi 10 dienu. Dabar dar truputi raudona, bet jau gyja. Labai tikiuosi, kad pagaliau problemos atsikraciau:) Nusipirkau ir naudoju Neostrata ( su AHA) prausikli ir veido drekikli. Jis skirtingai nei kiti drekikliai, ne uzkemsa oda, o priesingai, nuolat atveria ir valo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 15, 22:29)
Grynas alijošius gali būt dirgiklis. Ne kartą forume teko skaityt, kad narėms pasireiškė  alergija (sudirgino odą, išbėrė, išmušė raudonom dėmėm).
simju, jaučiu reklamą "padavė"  cool.gif

As esu girdejusi kaip tik,kad tai labai gera ir efektyvi priemone. Tik va niekas nepaaiskino kaip tiksliau jis vartojamas.
As pvz kai iskyla spuogas visada ji tepu su alijosiaus lapeliu. Ir labai puikiai ji nudziovina
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 16, 19:54)
As esu girdejusi kaip tik,kad tai labai gera ir efektyvi priemone. Tik va niekas nepaaiskino kaip tiksliau jis vartojamas.
As pvz kai iskyla spuogas visada ji tepu su alijosiaus lapeliu. Ir labai puikiai ji nudziovina

Tai tikrai gera ir efektyvi priemone. Bet- ne visiems 4u.gif Kai kam tai diiidelis dirgiklis, tame tarpe ir man schmoll.gif
Alavijo geli galima ir veida tepti, ir plauku saknis, ir visa kuna.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 16, 21:28)
Tai tikrai gera ir efektyvi priemone. Bet- ne visiems  4u.gif  Kai kam tai diiidelis dirgiklis, tame tarpe ir man  schmoll.gif 
Alavijo geli galima ir veida tepti, ir plauku saknis, ir visa kuna.

Na taip, kiekvienam labai individualiai.
O gal galite paaiskinti apie naturalu alavijo gerima? blush2.gif
Atsakyti
Gal zinot koki efektyvu geli pavieniams spuogeliams? Kad sumazintu raudonuma ir t.t Siuo metu naudoju stai toki:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Bet poveikio mazai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 11 16, 23:43)
Gal zinot koki efektyvu geli pavieniams spuogeliams? Kad sumazintu raudonuma ir t.t Siuo metu naudoju stai toki:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Bet poveikio mazai schmoll.gif

Is tokiu priemoniu ir nesitikekit jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 17, 12:57)
Is tokiu priemoniu ir nesitikekit jokio poveikio  schmoll.gif

Tai ir klausiu ka kitos naudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 11 17, 13:18)
Tai ir klausiu ka kitos naudoja g.gif

Pavieniems spuogeliams padeda arbatmedzio tepaliukas, bent jau man.
Atsakyti