Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos smile.gif

Gal galit patarti kokias priemones pirkti nuo spuogų? esu išbandžiusi tiek iš Avon ir Oriflame kompanijos prausiklius,kremus,bet nepadeda. Esu jauna,oda gana rieboka-nebežinau ką ir daryti 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas93 @ 2012 03 06, 21:39)
Sveikos smile.gif

Gal galit patarti kokias priemones pirkti nuo spuogų? esu išbandžiusi tiek iš Avon ir Oriflame kompanijos prausiklius,kremus,bet nepadeda. Esu jauna,oda gana rieboka-nebežinau ką ir daryti 4u.gif  unsure.gif

man dbr lb padeda ranku gamybos kremas , bet tik netu galima ji pirkti..
o seijp yra kazkada dar padeje actipur , ir kazkoks losjonas nuo spuogu, ji vaistineje gamina su receptu, va tas irgi super padejo, bet jo ilgai negalima naudoti . daugiau kiek bandzius visko niekas nepadejo
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas93 @ 2012 03 06, 21:39)
Sveikos smile.gif

Gal galit patarti kokias priemones pirkti nuo spuogų? esu išbandžiusi tiek iš Avon ir Oriflame kompanijos prausiklius,kremus,bet nepadeda. Esu jauna,oda gana rieboka-nebežinau ką ir daryti 4u.gif  unsure.gif

pirma, kokie spuogai? hormoniniai ar nuo netinkamų priemonių? tada galima spręst bėdas smile.gif nes kartais tiesiog užtenka pakeist priemones ir spuogų apmažėja
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 06, 22:19)
pirma, kokie spuogai? hormoniniai ar nuo netinkamų priemonių? tada galima spręst bėdas  smile.gif nes kartais tiesiog užtenka pakeist priemones ir spuogų apmažėja

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 06, 23:19)
pirma, kokie spuogai? hormoniniai ar nuo netinkamų priemonių? tada galima spręst bėdas  smile.gif nes kartais tiesiog užtenka pakeist priemones ir spuogų apmažėja

Hormoniniai ax.gif
Atsakyti
o kokios priemones yra lietuvos rinkoje gydyti hormoniniams spuogams? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 07 kovo 2012 - 21:39
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 07, 21:38)
o kokios priemones yra  lietuvos rinkoje gydyti hormoniniams spuogams? g.gif

kontraceptikai smile.gif spuogai ant smakro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 07, 21:42)
kontraceptikai  smile.gif spuogai ant smakro?  smile.gif

Nea , ant smakro nei vieno,zandu srityje tik

oij ne as pries KT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 07 kovo 2012 - 21:49
QUOTE(Angeliukas93 @ 2012 03 06, 22:39)
Sveikos smile.gif

Labas,
nuoširdžiai norėčiau pasakyti, kad nei Avon, nei Oriflame kosmetika, kuri yra "mėgėjiška", spuogų nepanaikins ir neišgydys. Tam reikia gydomųjų priemonių. Spuoguota oda yra užteršta ir užkrėsta bakterijomis. Vadinasi pirmiausia ją reikėtų dezinfekuoti. Viena iš geresnių priemonių rinkoje yra Benzoyl peroxide - teikia matomus rezultatus. Taigi siūlyčiau surasti galimybių įsigyti specializuotų priemonių spuogams gydyti su Benzoyl peroxide (kaip pavyzdį galėčiau paminėti Galderma Benzac; deja, LT jo tikriausiai nėra). Tačiau taip pat reikia žinoti, kad su priemonėmis, kuriose yra Benzoyl peroxide reikia elgtis atsargiai, stengtis per daug neišsausinti odos, naudoti griežtai taip, kaip nurodyta ant pakuotės (arba kaip nurodo gydytojas). Be to, reikia naudoti drėkinamąsias priemones, kurias taip pat būtina atidžiai parinkti spuoguotai odai. Žinoma, reikia reguliuoti mytybą, rekomenduojama atsisakyti saldaus pieno produktų (sūrelių, varškyčių, grietinėlės ir pan.), reikėtų valgyti citrusinius vaisius arba gerti citrusinių vaisių sultis, per dieną išgerti vandens normą (niekas geriau nevalo odos kaip vanduo) ir t.t. Taip pat man asmeniškai padėjo vitamino A+E vartojimas. Galiausiai, savo odą reikia analizuoti, stebėti jos reakcijas, domėtis gydomosios kosmetikos priemonėmis ir stengtis atrasti sau geriausias. O kartais reikia pakeisti ir gyvenimo būdą... Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aureya @ 2012 03 09, 20:04)
Taigi siūlyčiau surasti galimybių įsigyti specializuotų priemonių spuogams gydyti su Benzoyl peroxide (kaip pavyzdį galėčiau paminėti Galderma Benzac; deja, LT jo tikriausiai nėra). Tačiau taip pat reikia žinoti, kad su priemonėmis, kuriose yra Benzoyl peroxide sau geriausias. O kartais reikia pakeisti ir gyvenimo būdą... Sėkmės!  4u.gif

as naudojau su tuo peroxidu priemones , man tai jokio poveikio nebuvo, apart pagalves uzvalko sugadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 09, 22:15)
as naudojau su tuo peroxidu priemones , man tai jokio poveikio nebuvo, apart pagalves uzvalko sugadinimo  biggrin.gif

O ką dermatologas Jums sakė apie Jūsų spuogelius?
Atsakyti
QUOTE(Aureya @ 2012 03 10, 11:40)
O ką dermatologas Jums sakė apie Jūsų spuogelius?

pas keleta esu buvus , neatsimenu jau gerai , visokiu reklaminiu iwostinu priraso ir tiek
Atsakyti