Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kucci_kucci @ 2012 02 29, 12:18)
mano oda spuoguota, bet ne riebi,greiciau misri, spuogai pagrinde ant zandikaulio linijos.
isvis pastebejau kad jei tik ka su AHA naudociau,tai kemsa, o vat BHA tinka...
vis dar gundausi is PC kazka su AHA isbandyti,bet bijau, meginuko neuztenka suprasti patinka ar ne  doh.gif

O vat PC losjoną bandžiau, bet jo poveikio nepastebėjau g.gif
Nors... jei neklystu iš atminties, jis su BHA, o ne AHA?
Nes aš atvirkščiai pastebėjus, kad man BHA net nereikia (inkštirai nekankina), o reikia (ir padeda) AHA, PHA.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 02 29, 13:08)
Pvz. Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA . Pati naudoju, patikrinta smile.gif

drinks_cheers.gif man 32 oda mišri, labai kemšasi, aišku ir raukšlytės lenda, tai šitas Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA tikras gėris thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mane kankina spuogai nuo paauglystes , nors senai nebe paaugle, o jie taijp ir nepraeina, nestumo metu ir po jo 7 menesius buvo grazi oda . ir poto vel prasidejo , giluminiai .. ant zandu ir seijp maziuku visokiu .ejau ir rugstines proceduras , bet tuom sykiu lyg buvo grazi oda poto vel galybe ju..
kol pussesere neparekomendavo kremuko , nusipirkau ir as ji, tai zodziu super negaliu patiketi , kad dingo visi giluminiai spuogai, iskyla tik maziukai pavieniai .. as nesitikiu kad bus oda ideali, svarbu guzai nekiltu, nes lieka randai po ju..

as pirkau is ebay hand made rose geranium vadinasi , yra meginuku, jie net siulo pirma meginuka isigyti 2 svarai kazkur kainuoja.
gal kazkam irgi pades , kaip man padejo , ir dbr naudoju as ji vietoje dieninio kremo(parsisiunciau didele bonka) ir muiliuku meginuku, bet nzn ar ka jie padeda dar isbandineju visas rusis .
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 02 29, 23:51)
drinks_cheers.gif man 32 oda mišri, labai kemšasi, aišku ir raukšlytės lenda, tai šitas Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA tikras gėris thumbup.gif

kiek jis kainuoja? ar yra LT pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 03 03, 13:59)
kiek jis kainuoja? ar yra LT pirkti?

Būna Eurovaistinėse ir Sugiharos centuose.
Kaina berods apie 90 Lt g.gif Buteliuko talpa didelė ir labai skalsiai naudojasi, užteks apie metus laiko (jei naudoti kartą dienoje).
O Eurovaistinėse savaitgaliais juk būna 15 proc. nuolaida kosmetikai, tai geriausiai apsimoka pirkti iš ten.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 12 16, 12:42)
Jei spuogeliai nera labai dideli, padeda medetku arbata. Pagerus arbateles, veido oda pasidaro lygesne, svaresne. Gal kam pades smile.gif

et kokia ji slyksti doh.gif

QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 16, 13:35)
pastebejau medetku poveiki, bet as ne arbatele geriau, o nuoviru valydavau veideli, irgi padeda  4u.gif

jau geriau pabandysiu sita varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2012 02 21, 00:13)
Dėl kremų norėjau įsiterpt. Priklauso nuo odos čia. Mano yra riebi oda ir spuogelių išlenda, bet žiemai kosmetologė davė kremą, kuris yra riebiai odai, bet pats gana riebios konsistencijos, kad ji nesausėtų. Man tinka labai.
Šiaip irgi nemažai metų prasikankinau su bėdom, tai labiausiai padėjo rūgštiniai valymai. Aišku, viskas daug pakainavo, bet galiu džiaugtis gražia oda smile.gif

Bet kaip mano kosmetologė sako - kol nepagimdysi, tol bėdų ir bus biggrin.gif

po pirmo viskas ciki buvo, po antro praejo trys metai ir prasidejo berimai ir spuogai cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 03, 20:31)
po pirmo viskas ciki buvo, po antro praejo trys metai ir prasidejo berimai ir spuogai  cool.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif man po pirmo vaiko po 7 men jau vel pradejo berti , taijp kaip anksciau
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 03, 20:48)
drinks_cheers.gif  man po pirmo vaiko po 7 men jau vel pradejo berti , taijp kaip anksciau

Cia jauciu hormonai pagrindini vaidmeni zaidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 03, 21:48)
drinks_cheers.gif  man po pirmo vaiko po 7 men jau vel pradejo berti , taijp kaip anksciau

tai vat, tas ir bjauriausia kad as anksciau neturejau jokiu bedu su veidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 03 04, 10:56)
Cia jauciu hormonai pagrindini vaidmeni zaidzia doh.gif

aha .. taij dbr krema naudoju hormone inbalance , ziuriu padeda ..tai tikrai del hormonu man beria .

QUOTE(ingauk @ 2012 03 04, 11:53)
tai vat, tas ir bjauriausia kad as anksciau neturejau jokiu bedu su veidu  doh.gif

oho tai tada tikrai nekas, kai neturi ir poto atsiranda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 02 29, 13:16)
GAl dar kas kokiu konkreciai kremu pvz pateiktu su AHA kad butu galima nusipirkti Lietuvoj 4u.gif

Prieš pusantrų metų man su spuogais padėjo kovoti priemonės su Glycolic rūgštimi. Pagal aprašymą tos priemonės skirtos ne tik veido nešvarumams, spuogeliams pašalinti, bet ir padeda lyginti raukšleles.
Aš asmeniškai labai stipriai domėjausi įvairiausiomis priemonėmis, nes spuogai mane kankino ilgai. Pati skaičiau priemonių aprašymus, ieškojau sau tinkamiausio varianto.
Galiu parekomenduoti paskaityti interneto puslapį http://www.drtaffi.c...n.php?ca_id=190 (anglų, italų, rusų kalba). Čia aprašytos priemonės su Glycolic rūgštimi.
Atsakyti